MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Site ve Forum Hakkında (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/)
-   -   MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/4785-msxlabs-la-nasil-tanistiniz.html)

wizards 11 Şubat 2009 14:17

slm.ben wizards

:cici:ben yeni geldim bu siteye

must1661 12 Şubat 2009 18:20

siteniz güzelmiş.güle güle kulllanalım artı bukadar cabuk ılgınız ıcın müteşekkirim. sizlerin sitesine gelmemin nedesi n95 cep telim var bı bakayım dedım vepcam olarak kulllanabılırım dıye bana arkadasş sizin siteyi tavsiye eddi simdilik bukadar ilerde anladıgım kadar anlamya calip sizlerle baylaşırım. tşk saygılar.must1661 yanı bursa trabzon

beyto11 12 Şubat 2009 23:23

bana bu siteyi açıkçası kimse söylemedi ben kendim buldum.google dan bilgisayarımla ilgili bi sorunu bulmak için arama yazdım ve ilk ling bu frum sitesiydi biraz baktım ve ebimiçin yaralı olabileceğini düşündüğüm için üye oldum inş kendimi geliştirebilirim eme ğigecen herkezin eline koluna beynine fikrine zihnine sağlık

A'zel 13 Şubat 2009 22:56

burda hep beraberiz:)

tat 15 Şubat 2009 06:35

ben bu siteye yemek tarifi öyrenmek için katıldım ama tarif bulamıyorum

bana yemek tarifleri verirseniz mutlu olurum

ahmed 15 Şubat 2009 10:44

Alıntı:

tat adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1315137)
ben bu siteye yemek tarifi öyrenmek için katıldım ama tarif bulamıyorum

bana yemek tarifleri verirseniz mutlu olurum

inceleyiniz:

Damak Tadı - MsXLabs

yetkin 16 Şubat 2009 19:18

bi arkadaş griyorfdu hoşuma gitti girdim umdumdanda güzel çıktı site emeğinize salık sper bi site hazırlamışsınız

CEMOKA 18 Şubat 2009 12:36

Nasıl anlatayım bilmemki, nasıl,
Herşey apaçık ortada değilmidir.
Herkes gibi MsXLabs'ın maviliğinde
Buldum kendimi işte bende burdayım
İşte karanlık mavilikte kaybolmaktayım
Yolu bilenlere buradan sormaktayım ya,
Arkadaşlar bu mavi karanlık dünya nasıldır
Diyorum ama cevabı zaten biliyorum aslında
MsXLabs Mavi Karanlık Dünya, kabuledermi ki
Benide engin maviliği dünyasında aile ortamına..

Ben CEMOKA aslında bu mavi karanlık dünyayı epeydir görüyordum ama vaktim olmadığından birtürlü MsXLabs'ın bu aile ortamına katılamıyordum.Bu yaz akşamının sisli havası altında bir ışık gibi:D gözüme maviliğini yansıtmasıyla birlikte buakşma kısmet oldu.Biliyorum ki burası ailevi büyük bir ortam ve herkes burada elinden geldiğince yardımcı olmakta olduğunu gözlemlemekteyim ve işte bende o yüzden bu mavi karanlığa dalmak ve burada bulunan arkadaşlarla sohbet ortamında ve hertürlü ortamlarda paylaşımlarımla buulunmak istedim..
Herkese saygı ve selamlarımla..:)

ahmetcevik 18 Şubat 2009 12:55

Arkadaşımın tavsiyesiyle :))

Gülden 18 Şubat 2009 20:07

Slm Arkadaşlar bende bi tavsiye üzerine qirdim bu siteye ilk izlenimime qöre farklı baya değişik bi siteye benziyo çözmeye çalışıyorum artık devamlı qirer bakarım neler var neler yok ama qizemli bi site qibi duruyo:P:cl:

Saat: 19:41

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık