![]() |
Ben Gözkırpmaları için girmiştim hoşuma gitti üye oldum :P |
merhaba adım nur banu... ben daha yeni tanıştım bu siteyle... ama gerçekten çok beğendim.. her konuda bilgi bulacağım bir yer olarak düşünüyorum burayı.. ilginize teşekkürler gerçekten.. fazla küçük sayılmam ama burada iyi abi abla ve arkadaşlarımdan faydalı bilgiler öğrenip yardıma ihtiyacı olanlara elimden geldik kadar yardım ederim.. saygı ve sevgiler... inşallah buralardayım hep :) |
Merhaba tamamen şans eseri girdim siteye msn 9'u beceriksizce yükLeme girişimLEri sonuç vermeyınce googLe'da ararken buLdum burayı gerçi msni haLa yükLeyemedim ama azimLiyim başaracağım elBet=) herşey oLan güzeL bi site emeğinize sağLık.. |
birşeyler arıyordum aaa baktım burda geniş bir arşiv var google dan bulmuş oldum yani |
Alıntı:
3 yıl önce +2 oldu artık http://i44.photobucket.com/albums/f23/MsXTBeLL/crouching-kitty.gif |
Yıllar önce :) bir arkadaşımın benim nickimle kötü şeyler yazıp dalga geçmesiyle bu macera başladı..Sonra kendisinin yaptığını Discovery diye bişey kullandığını söyledi..Nerden bulduğunu sordum ve bu siteyi söyledi..İşte o günden beri burdayım..iyi ki tanıştım MsXLabs ile..:smiley32: |
mailime gelen davet sonucu tanıştım... |
Ben bir arkadaşımın tavsiyesi ile bu siteye üye oldum |
netten ödewim vardı bhende googleden arasdırıodum bu sitede ödewmi bhuldum üye oliim dedim ve oldum xD |
Ben bu siteyi discovery ararkene buldum muhaha. |
| Saat: 12:14 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık