![]() |
Benn burayı ödevimi araken buldum tema felan çok güzeldi beğendim geldim :D |
nasılmı Tanıstım Bolesine güsel bir siteyle nasıl tanısılmaz xD Googleye ne yazarsam bura gelıyordu bende üye olım bı bakım dedım güselmis yani |
Msn için bi sorunum olmuştu. Sorunu gidermek için googleden araştırma yapıyordum karşıma sizin sayfanız çıktı. dikkatimi çekti. bende üye olmak istedim. gerçekten çok hoş . |
BENİM SOZUM KISA RASGELE GELDİ AMA SEVDİM |
Her şey 2004 un sonlarında başlamıştı (galiba) MsXLaBs ı bana kimse tavsiye etmedi msn messenger için farklılıklar ararken karşıma çıktı siteye ilk girdiğimde msn için acayip özellikler vardı forum sayfasına ziyaret bile etmemiştim msn için eklentileri indirip duruyodum tabi görünümünün beni etkilediğini söylemek istiyorum sonra forum sayfasına girdim ben msn için eklentileri nasıl kullanacağımı falan anlatan yazılar site içi oyunlar (Alttaki kişi gibi) neyse kısa kesiyim site hoşuma gitti birde baktımda girmeden duramaz olmuşum yani sagopa kajmerin 56 denklemli intro rapının başı gibi :D :D :D |
bende internette öğrendim simdi butun sınıf arkadaslarım bu sıteye üye |
çhok güsel bi site bu siteyi ödevimi araştırırken buldum ve üye oldum :) |
BEN YAZI BİLİMİ YAZDIM GOOGLE A KARŞIMA MsX ÇIKTI 5 DAKİKADIR ÜYEYİM:) |
Kardeşimin ödevini araştırıyordum.Ve bu siteyi gördüm.Üye olmadan önce renkler ve resimler ilgimi çekti.Ayrıca seçeneklerden çıkan sesler hoşuma gitmişti.Bende merak ettim.Ve üye oldum.Dersler yüzünden giremiyorum.Pek giremesemde çok güzel bi site ve insanı mutlu eden bi site.:D |
bende 10 dakika önce üye oldum bir araştırma ödevimi yaparken karşıma çıktı ve öncelerdede görüyortdum sonradan daha bi ilgimi çekti ve üye oldum baktım ki çok güzel bir site her fırsat buluşumda girmeye çalışıyorum =) |
| Saat: 06:16 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık