![]() |
Merhaba, adım zafer 14 yaşında öğrenciyim, siteniz çok farklı :), herkeze iyi forumlar |
SELAM, :turkiyem::turkiyem::turkiyem:(h5)(h5) Sayin degerli sanal sahibi üsdat ve üyeler sizin adresiniz ile tesadüfen tanisdim diyebilirim cünkü bana coook acilen text (metin) ceviri programi ariyordum ve hala ariyorum Bütün sanal alemindeki sayfalarda bulamadigim bazi hassasiyetleri siz üsdata aid olan bu adress'de karsiladim. cok memnunum BÜTÜN ARZULARINIZ GÖNLÜNÜZCE OLMASI DILEGI ILE TÜRKMENbay(h5) HALLO; WER HILFT ZU MIR.................???? sehr Geehrte Damen und Herren................ Ich suche Verschiedene National sprache text übersetzer full programme...... Ich Brauche Dringelt diese text übersetzer full programme Bitte Melden Sie an gegebene offene E.mail Adresse an Wenn sie zu mir helfen kann Ich bitte um Ihre Verständtnisse: Ich wünsche Euch einen angenehmen 2009 Jahren Ihre Regitiereter TURKMENBay |
Sİteyle tesadufen tanıştim cok farklı selamlar|-) |
:smiley32::smiley32:site çok güzel bu siteyi açan arkadaşa teşekkürlerimi bildiriyorum :smiley32::smiley32: |
ya bana kise tavsiye etmedi raslantı diyelim msn için bişe arıyodum galiba msn için bulamadım ama eğlenceli bir yer gib görünüyo ayy bilmiyom ne diyeceğimi bakacağız artıkın güzelmi die |
Bu siteyi diyer forumları bulduğum gibi.Msn yoluylan buldum.Gerçekten harika bir site.Çok güzel paylaşımlar var.Forumdaki sesler tema herşey gerçekten harika! Buraya üye olmaktan büyük bir onur duyuyorum. |
Alıntı:
umarım dediğiniz gibi olur , hoş vakit geçiririm..:) |
Bi kaç dosya indirmek istedim herseferinde bu siteyle karşılaştım ve üye oldum burayı bana birisi veya birileri tavsiye etmedi tesadüg diyelim Bana gelince adım metin 21 yaşındayım üniversite okumayla meşgulum:D Sakarya dan katılıyorum user arkadaşlara başarılar dilerim:D |
LED Tv hakkında bilgi gerekiyordu arkadaşım sizin sitenin linkini gönderdi ama OLED tv hakkında bilgi göndermiş bakmak için geldim ama bu sektörde olduğum için yararlı olabilir her türlü elektronik parçanın ikinçi eli LCD panel olsun Boş plaket olsun entegreler soğutma fanları olsun mutlaka temin edilir TV tüpü bile ikinci eli mevcuttur |
Alıntı:
|
| Saat: 01:21 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık