MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   Windows Live Messenger 2009 (14.0.8064.206) (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/217385-windows-live-messenger-2009-14-0-8064-206-a.html)

mito1172 10 Ocak 2009 23:52

yinede bir sorum olacak msn 9 u kurduk ve hatalar bunalttı ve 8,5 dönüş yapabillirmiyiz?

Legend_Warrior 11 Ocak 2009 00:10

Alıntı:

mito1172 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1283968)
yinede bir sorum olacak msn 9 u kurduk ve hatalar bunalttı ve 8,5 dönüş yapabillirmiyiz?

ne hataları var öğrenebilir miyim bende hiç olmadı da ama birşey soracağım bu konuşma pencerelerinde renklendirme nasıl yapılıyor bilen var mı ayrıca final sürümde hata olmaması gerekmiyor mu sorunun cevabı ise tamamen kaldırıp baştan 8.5'i yükleyeceksin.;) bir de başlıkta sadece varsayılanı göstermişsiniz ne yapacağız ayrı ayrı yok mu?

mito1172 11 Ocak 2009 00:50

Alıntı:

Legend_Warrior adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1283993)
ne hataları var öğrenebilir miyim bende hiç olmadı da ama birşey soracağım bu konuşma pencerelerinde renklendirme nasıl yapılıyor bilen var mı ayrıca final sürümde hata olmaması gerekmiyor mu sorunun cevabı ise tamamen kaldırıp baştan 8.5'i yükleyeceksin.;) bir de başlıkta sadece varsayılanı göstermişsiniz ne yapacağız ayrı ayrı yok mu?

valla kardeş hataları burda okuyup açıkçası kurmaya çekindim:) tamam 8.5 i geri yükleyelimde snırım tekrar kurulmuyormuş yani yine 9 a yönlendiriyormuş. o yüzden sordum. artı konuşma penceresi renklendirmeyi sanırım ana sayfada bilgisi var bi incele:)

ShadowFlame 11 Ocak 2009 00:57

Arkadaşlar bende herhangi bir sorun yok ama genellikle meşgul gözükmeme rağmen arkadaşlarım msnde çevrimdışı olduğumu söylüyorlar yani haberim olmadan çevrimdışı oluyor bu sürümde nasıl çözebilirim acaba ?

XSeZeRiX 11 Ocak 2009 01:26

s.a arkadaşlar benim sorunum sürümle ilgili değil bilen arkadaş vardır belki benim msn em açıkken üzerine internet sayfası vs gibi şeyler açamıyorum msn i simge durumuna getirmem gerekiyor sayfaları görmem için daha önce de böyle problem olmuştu pc ye format atacaktım arada kayboldu ama tekrar aynı problemle karşılaştım şimdi belki ufak bir ayardan kaynaklanıyordur ama bilmediğimizden yapamıyoruz şimdiden teşekkür ederim sizlere.

mito1172 11 Ocak 2009 01:53

Alıntı:

XSeZeRiX adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1284020)
s.a arkadaşlar benim sorunum sürümle ilgili değil bilen arkadaş vardır belki benim msn em açıkken üzerine internet sayfası vs gibi şeyler açamıyorum msn i simge durumuna getirmem gerekiyor sayfaları görmem için daha önce de böyle problem olmuştu pc ye format atacaktım arada kayboldu ama tekrar aynı problemle karşılaştım şimdi belki ufak bir ayardan kaynaklanıyordur ama bilmediğimizden yapamıyoruz şimdiden teşekkür ederim sizlere.

sanırım sen msnyii hep üstte ayarllamışsıın:)ayarları tıkla araçlara gelince orda bi seçenek var herzaman üstte diye o işareliyse kaldır olması gerek şayet doğru anladıysam:)alttaki resimde örnek var.
http://img158.imageshack.us/img158/302/eatkj4.jpg

XSeZeRiX 11 Ocak 2009 02:03

Alıntı:

mito1172 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1284030)
sanırım sen msnyii hep üstte ayarllamışsıın:)ayarları tıkla araçlara gelince orda bi seçenek var herzaman üstte diye o işareliyse kaldır olması gerek şayet doğru anladıysam:)alttaki resimde örnek var.
http://img158.imageshack.us/img158/302/eatkj4.jpg

Valla Çok Teşekkür Ederim Ya Dediğim Gibi Ufak Bi Detay Ama Bilmediğimizden Kaynaklanıyor Sayende Öğrenmiş Oldum Çok Tşk Çok Çok Saol...

mito1172 11 Ocak 2009 02:23

olur böyle şeyler kardeş bizde bilmiyorduk zamanında sora sora kurcalaya kurcalaya öğrendik rica ederim yardımcı olduysam ne mutlu bana:)

awicenna 11 Ocak 2009 04:09

Alıntı:

ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1283858)
64 bit işletim sistemi olunca ne oluyor? Neden .msi dosyasına ihtiyaç duyuyorsun?

hiç 64bit kullanmadığın belli . msi package haricinde exe dosyası ile yüklenmiyor
Sistemi kabul etmiyor.
sebebini google dan araştırabilirsin,
verdiğiniz link içinde teşekkür ederim fakat istediğim web setup değil
windows live mail 2009.msi lazım bana ,
yeni msn çok kullanışlı ve şık olmuş yeni msn herkese tavsiye ederim.

NeutralizeR 11 Ocak 2009 04:45

Alıntı:

Torngarsoak adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1283638)
Windows Live Communications Platform bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor. Bu durumdan dolayı özür dileriz.
Bunun çözümünü bilen varmı aranızda?

Alıntı:

temistokles adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1283883)
Windows Live Communications Platform bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor sorun bu

Windows Live Communications Platform Hatası ve Çözümü

Alıntı:

mito1172 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1283968)

Evet, Windows Live Messenger 8.5 sürümüne dönebilirsiniz:
https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/73916-windows-live-messenger-8-5-final-windows-live-suite.html

Alıntı:

kbR4 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1283688)
anca yRn gLcék gaLiba pLusss :@

Messenger Plus! Live duyurusunda yeni beta sürümün yayımlanma tarihinin Pazar gününe sarkabileceği belirtiliyordu.

Alıntı:

ShadowFlame adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1284010)
Arkadaşlar bende herhangi bir sorun yok ama genellikle meşgul gözükmeme rağmen arkadaşlarım msnde çevrimdışı olduğumu söylüyorlar yani haberim olmadan çevrimdışı oluyor bu sürümde nasıl çözebilirim acaba ?

Desteklenmeyen bir eklenti yüklü olabilir. Yeni sürümü kullanacaksınız yüklü olan MessengerDiscovery ve Messenger Plus! sürümlerini kaldırmalısınız.

Alıntı:

awicenna adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1283607)
Teşekkür ederim admin bey ,64bit işletim sistemi kullandıgım için msi uzantılı setupları gerekiyordu
siz vermişsiniz çok iyi oldu , sizden bir ricam daha olsa; live mail in son versiyonunun msi uzantılı kurulum paketinide ekleyeblirmiisniz ,çok teşekkür ediyorum
kolay gelsin..

Hazır olduklarında ilgili konuların bağlantılarını belirteceğim.

Saat: 08:46

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık