![]() |
Bir korun buza dokunması gibiydi kalbime dokunuşun Sanmıştım ki bu eriyiş baharı getirecekti gönlüme Yalancı bahar çiçekleri çabuk söndü Sana göre safça bir düştü benimkisi İpince bir çizgide yürürüyordum oysa İnsafsızca çektin ipimi Gece zifiri karanlıklarda sonu asla gelmeyecek Bir uçurumdan düşercesine düştüm Nefret bile yetersiz anlatmakta şimdi beni Kof çıkmış bir sevdanın tek gazisi BurDaYım |
http://www.siirbul.com/image/kose2.gif KAÇ GECE AĞLADIM Sana söylediğim tüm şarkılarda, Aşkımı haykırdım duyan olmadı, Kendimi kaybettim hatıralarda, Karşıma gerçekten seven çıkmadı. Kimisi kul etti, kimisi köle, Mutluluk yerine verdiler çile, Hasreti sapladım şimdi kalbime, Karşıma gerçekten seven çıkmadı. O suskun akşamın her saatinde, Kaç gece ağladım duyan olmadı, Yıllarca yaşadım kalbim dolmadı, Karşıma gerçekten seven çıkmadı. |
Düş Gece bir düşle uyandım Kan ter içinde Düşümde sen vardın, Karanlıklar içinde Bir meçhule gidiyordun Perişan biçimde Arkandan seslendim, beni duymadın Bakakaldım arkandan Dönersin diye Karanlıklar içinden Gelirsin diye Bir daha düşlerime Girersin diye Her gece düşümde Seni aradım Bir türlü dönmedin Gittiğin yerden Karanlıklar içinde Yalnız kaldım Her gece düşümde Seni bekledim Ansızın çıkıp gelirsin diye. Sefa Gelenoğlu |
Sen benim gerçeğim hayatım Yaşama sebebimsin Tanrıdan tek dileğim öbür yarımsın Ne olur gitme benden Ben sensiz yaşayamam Sen olmassan kime derim kır çiceği Kim, kim bilir benim derdimi Kim okşar sen gibi tenimi Sevemem senden başkasını Kime emanet ederim bu yüreği Sen olmasan, ben olurmuyum Sen olmasan ben yaşarmıyım Sen benim yüreğimde ki Ateşe kar, derdime dermansın Düşüncem, arzum, emelim, Yaşama sebebim sensin Benim kır çiçeğim. |
ZEYTİN GÖZLÜM Birgün olurda ölürsem O zeytin gözlerinde Beni yanaklarında ki gamzeye Gömsünler, gömsünler ki Her beni anışında gözyaşlarında Hasret gidereyim Ve sen birtanem heraynaya Baktığın da hatırla beni Mezarımı kazsınlar yol kenarına Çevirsinler yönünü senden yana Doğmasın mezarıma güneş istemem Istemem senin gözlerinden başka güneş Mezarım üstünde Biliyorsun ne çok severim Senin o kömürden de kara gözlerini Ben orda doğdum orda ölmek isterim Yetir ki sen yüzün çevirme öbür yana |
Ankara'ya Yağmur Yağdı Dün Ankara'ya yagmur yağdı.. Evvelki gece ve bir önceki gece Şemsiyemi almıyordum hanidir.. Bir anda geldi...apansız.. Kaldırımdan yürüyordum.. Hissetmedim önce.. Geçer dedim.. Ve bana inat..zamana inat bastırdı birden.. Birden sanıyordum ama, akşam haberleri zaten söylüyormuş. Yağmurlu bir hafta geçirecekmişiz... Nasıl inanmıyorsam artık ana haber bültenlerine Hava durumlarına da inanmaz olmuşum... Ve ...şemsiyesiz çıkmışım yola... Yağmur bir anda vurmuş... Ve o noktayı geçince insan... Zaten umursamıyormuş yağmuru artık... Ve o noktayı geçince insan... O noktayı geçince...insan ... Geçtiğini anlamıyormuş artık... |
farketmez attım köprüleri söndürdüm son sigaramı gönlümde bıraktım elimde kalanı boşluğa usanmıştım yıpranmıştım bekleyemezdim istesemde istemez gururum artık gelsende özleyemem ben seni burnumda tütsende gözleyemem ben geçtiğin yolları ne kadar çok ben dedim değil mi biz diyemiyorum artık bencil oldum sayende evet ben artık bencilim unuttum okuduğum romanları dinlemiyorum nasihatları ölçü kabul etmem şöyle olmuş böyle olmuşları bu olan bana oldu ben oldum sırt çevrilen tanımıyorum başka değer onurlu olmayacaksa eğer olmasın istemez neye değer? gel geç karşıma konuş haykır ama farketmez bu benim hayatım değerini biçen benim sana bir şey fark etmez bu adam seni affetmez... sana bir şey fark etmez sevdayı bulamayan benim sana bir şey fark etmez... (04/05/2007 15:34) |
HAKLISINIZ AMA. Yaptmn saçmaln benden daha iyi kim bilebilir? Buna ragmen beni -ben dahil- kim durdurabilir? ***************** BEN BIRAKIP GiDERSiN HA..! Intikamim aci olacak pimini çektim saatimin Zaman patlamaya hazir bir bombadir artik **************** SÖYLE Gönülden seven kallesçe terk eder mi? Giden geri gelmis artik fark eder mi? ************* KALEM ÇARPSIN Ki Sen bilinmez meçhul görülmez gizli çikilmaz sarpsin Seni ariyorum her daim yemin olsun kalem çarpsin **************** GÜLLERE DE Güllere de küstüm onlara her uzanisimda Elime dikenden baska ne geçti ki. ************* KALBiMDESiN Seni görmem için sana bakmama lüzum yok Zaten her baktigim yerde seni görüyorum. **************** O AN Görenler sandi o an basima indi bir balyoz Göremediler beynimde binlerce mitralyoz ************* BELKi Seni doyasiya sevemem belki. Giderim bir daha gelemem belki.. ***************** SUS Bozmasin bu anin efsununu bir ses Parçalansin dünya sen seyret ve SUS *************** GiZLi Herkes merakla bir seyler ariyor etrafta Bir gizlinin gizlisi var her tarafta *************** BENCE DE Görüyorum bir ask yorgunlugu var sende de Ugruna ölünür ama unutulmaz bence de ************ TABUT GICIRTISI Ayrilanlarin dudanda hüzün mizirtisi Gidenlerin kulaginda tabut gicirtisi ********** |
Hangi yokluktan doğdun sen Hangi lanetini üfledin üstüme Yakıyorsun ruhumu insafsızca Görmüyormusun işitmiyormusun haykırışlarımı Dönme diyorum geri dönme Kovuyorum işte senii Uzak ol benden uzak Herşeyimi yokettin Benden geriye sadece bir ceset kalmış Bari ona ilişme Git git dönmemecesine!!! Deliliğin sınırında yüzüyorum artık Anlık bir mesele İstediğin bu muydu !!! Yok yok Bu kadarı bile az gelir gözüne Öylesi bir kara bulut var ki üstünde Bir çocuk masumiyetine bürünmüş Azılı bir katilsin sen Kanamayan tek bir yerim yok Çırpındıkça daha çok kanatıyorsun Kovuyorum seni kovuyorum Yokluğuna geri dön Her nefesimde hiç olmamış olmanı diliyorum Yokluğuna geri dönn yeterrrrrr.... |
Sadece İsmini Söyledim Adın zifir bir zehirdi. Ama ben, Diliminin kördüğüm akşamlarında bile, Senin ismini söyledim... Her hecenin besteye dönüştüğü, O endamlı gece saatlerinde, Sen bir alabora darbesiydin, Adın ise zifir bir zehir. Güneşle gelen her ışık tanesi, Penceremde siyah bir canavardı sanki. Sabah kuşlarının ötüş melodileri, Bir cenaze merasimi gibi ağır ve iticiydi... Gölgemden daha yakındı ölüm meleğim. Ama ben ölmek için gençtim... Sen, Fal baktığım çiçektaçlarında bir ümittin, Ben ağladıkça Sen ıslak mektup kağıtlarından silindin. Tütsülü griliklerin perdelediği mesut senelerde, Yazgıya meydan okutan körebe günleri vardı. Yalancı cesaretlerle açıldığım bu körfezlerde, Aşk anaforu... çek beni derinlere. Zifir bir zehirdi ismin. Ama ben Öleceğimi bile bile, Senin ismini söyledim. |
| Saat: 09:13 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık