MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Site ve Forum Hakkında (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/)
-   -   MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/4785-msxlabs-la-nasil-tanistiniz.html)

ELuSiveRuLez 11 Haziran 2007 09:25

MerhabaLar Herkese ... Google'da bir araştırma yaparken bu siteyi buldum aradığım şeyin tam ve doğru yanıtı bu sitede olduğu için iyi site olduğunu düşündüm ve vakit kaybetmeden üyelik aldım ... Bundan Sonra Burdayım ^^

savaş yüksel 11 Haziran 2007 10:42

aynen sizin gibi bende dolaşırken tesadüf olarak buldum ve katılmaya karar verdim .daha yeniyim ama güzel olacak gibi geliyor.Herkeze Selam

gadget 11 Haziran 2007 11:03

Tesadüfen bi arama yapıyordum msxlabs taki bir sonuca bakmak icin girdim...
sesler gelmeye basladı tuhaf tuhaf...
say my name just lay back miyaww biraz ürpertici geldi ama siteyi unutmamamdaki tek sebep buydu

gadget.inspecta / strange inventor

taytamata 11 Haziran 2007 11:23

Google Sağolsun:D

yetmis7 11 Haziran 2007 12:49

Arkadaşım,pc ile ilgili konularda teknik destek alabilmem amacıyla tavsiye etti.Fakat çok daha fazlasını buldum.Çok harika bir yer ve çok etkilendim.

Pasakli_Prenses 11 Haziran 2007 13:17

gecenin bi yarısı google da sıkıntıdan bişeyler ararken karşıma çıktı msx..girip baktığımda eğlenceli geldi,zaten giriş o giriş bidaha çıkamadım:Dburdaki herkezin olduğu gibi benimde vazgeçilmezim..

CrueL 11 Haziran 2007 14:35

gercekten sıtenız tek kelımeyle mükemmel... adım fatih 18 yasındayım ögrencıyım

SaffetGur 11 Haziran 2007 23:20

Merhaba benim adım Saffet Trabzon/Maçka lıyım İstanbul'da yaşıyorum
Anime manyağıyımdır.
Naruto , Full Metal Alchemist , Kenichi , Captain Tsubasa , Magic Knight Rayearth , Ay Savaşcısı , Get Backers favori animelerimdir

joe 13 Haziran 2007 12:36

İçerik tek keLimeyLe harika cidden emeğinize sağlık,böyle bir site yapmak kolay değil mükemmel olmuş; ama hız sorunu var,benden mi,yoksa siteden mi kaynaklanıyor çözemedim :( Gerçi oLsun ben böyle de gezinirim sitede,değer ! :bow: :smiley32:

romant_58 13 Haziran 2007 14:49

Merhaba Bende Romant_58 MsXi le rasgele google da arama yaparken bulumustum daha önce üyü olmusum haberim simdi tekrar üye olmaya calısınca bu mail kullanılıyor deyince aklıma geldi neyse bundan sonra bizde burdayız inşallah.

paprika 13 Haziran 2007 18:22

aslinda bu siteyi bos gezerken bulmadim bilgisayarimla ilgili problem yasiyorum onun icin formak klimesini tikladigimda karsima cikti ama goz gezdirdikce sitede guzel ve kaliteli paylasimlari buldugumu soyleye bilirim ha ben paprika bu siteye uye olmaktan memnunum

erkek06 13 Haziran 2007 19:14

gercekten güzel site teşekkürler

Xcx_ReBeLLiouS_xcX 13 Haziran 2007 20:07

Tesadüfen GoogLe'dan ßuLdumm..Çoqq GüseL Site..ÖzeLLikLe Çokk DüzenLi ßir Forum Sitesi..!!
TakıLdıgım Forum SiteLerinde En iLgi Çekici Ve DüzenLisi ArtıK ßende ßurdayımm..

deejay_atilla 13 Haziran 2007 23:40

program araken buldum siteyi üye oldum tam bağımlı olduğum söylenemez böyle yerlere ama yinede gelirim

alakoclu 14 Haziran 2007 00:28

alakocludan selam ve sevgilerle. Sörf yaparken sitenizle karşılaştım ve beğendim. Çalışmalarınızın devamını dilerim.

DesignedBy 14 Haziran 2007 05:01

Merhaba arkadaşlar , öncelikle bu siteyi yapan ve katkıda bulunan tum arkadaşlarıma emegi icin tşk etmeyi kendime bir borc olarak sayıyorum.Çunki o kadar cok işime yarayan program vs. olduki tarif edilemez.
Msxlabs , ile tanısmam ıse bu zaman degıl bundan baya oluyor 1 yıl oldu sanırım yalan olmasın ama googleden deısık uzantılı msn adresı bulmaya calısıyordum ılk sayfa olarak cıkan msxlabsdan yararlanmıstım saolsun :) o zamandan bu zamana bılıyorummsıteyı ama bakınkı benclıgımıe uye bıle olmadım nese kısmet buguneymıs umarım benıde aranıza kabul edersenız,

MSXLABS aiilesi ile buyumeye ve gelismeye ...

Saygılar..

dreamangels 14 Haziran 2007 10:28

gothic resimler süper sırf oyüzden üye oldum diebilirm daha neler var onlarıda yavas yavas kesfedicm umarım

perisi 14 Haziran 2007 10:33

ben peri şu ana kadar hiç yalan knuşmamışımdır.bu site benim için o kadar özel olucak ki o zaman bağımlılık yapmış gibi bilgisayarımı açar açmaz bu sitede olucam pek aksiliklerden dolayı buraya mart ayında üye olmuştum ama küçük kuzenim "ESC" tuşuyla kapatınca siteyi unuttum aradan aylar geçti ve bana bu siteden bir mesaj geldi ve bu siteyi hatırladım bir daha bir kenara yazıp unutmamaya karar vericem.................

canel 14 Haziran 2007 17:49

önce herkeze selam-merhabalar.site gerçekten harikülade muhteşem diyebilirim zaten güzeldi ,ama yeni versiyonu dahada güzel olmuş ben üç yıldır biliyordum siteyi ama üye olmak bu günlere nasip oldu herşey için teşekker eder.çalışma gönderen arkadaşlarada ayrıca emeklerinin karşılıkları olarak şükranlarımı iletirim.sağğolun hepiniz.eelleriniz dert,yürekleriniz elem ,yakınlarınız keder görmesin.ve son olarak Allah gördüğünüz en son kederden büyük keder göstermesin..sevgi ve saygılarımla..

burila 14 Haziran 2007 17:58

bence çok emek harcanılmış bir site ve çok güzel çok beğendim herkese teşekürler

yenilik025 14 Haziran 2007 21:36

rapidsearch sayesinde google den arattım sitieniz ilginç bende severim ilginç değişik siteleri.sevgi selam ile.

seyyah28 14 Haziran 2007 21:43

teşekkürler....ben ferdi ,giresunluyum...
bir arkadaş tavsiyesiyle buldum...

çok hoş bir site...

hayırlı paylaşımlar...

DaLGaLaR 14 Haziran 2007 22:00

rats gele dolasiyordum. fals yazilar ve videolar ilgimi cekti uye oldum.

ÖLü_GeLiN 15 Haziran 2007 03:08

herkese selamlarrr...ben mehlika istanbuldan... 19 yaşındayım lise bitti hu sene üniye kapak atıcam inşallah herşey çok güsel olur .. burayıda nasıl bulduğuma gelirsek valla google a mst yazdım mst die bi üye varmış galiba ona tıkladım burası çıktı çok hoşuma gtti bu forum bende üye oldum aah bide özel üye olabilsemmm :)

silbastan 15 Haziran 2007 07:33

ben sanıyorum 204 kışıydı çalıştığım radyonun pcsine biri girip duruyordu googledan buna çözüm ararken geldim üye oldum ses efecktleri seçenekleri dolaşırken nefes sesi ve görüntüleri hoşuma gitti ee birde mavi renk etkiler beni . sonra msnde kim sizi ekledi kim sildi kim size konuşma açtı bunu gösteren program indirdim forumdan dedim adamlar yapıyor ama bana karmaşık geldi biraz forum yani çok küyesi var çok konu var nereden başlıyacan gibi bir sorunun var :) masanın üzerinde çok yemek var açsınız ama okadar yemeği görünce doyuyorsunuz yemeden öyle bir durum işte .sonra aylar geçti bir şey ararken yine sitenin ismini gördüm geldim ama üyeliğim girmediğimden silinmiş yine oldum sonra yine netim kesildi işten çıktım derken yine üyeliğim silinmiş yine üye oldum sonra mail adresimde yine adresi görünce üye oldum :9 elinize sağlık mükemmel bir forum umarım busefer uyum sağlarım :D

torturekiller 16 Haziran 2007 13:48

sni şiddetle tebrik etmek istiorum..
bn forum sitelernden pek hoşlanmam ama senin yarattığın bu forum tamolarak harika;)
dolu dolu içerinsnde herşey war
bn özellkle gereksiz yazıları okumakla wakit geçrimektn nefrt eden briyim
ama kullanılan resimelr göz dolduruo we herhangi bi metin gördüümde okuma ihtiyacı duyuorm..Ayıca kullanmşolduun nefes we upps sesleri fln çok hoş tek kelimeyle ÇOK OTANTİK:D
bu yzdn sana tşk. ediyor we başarılarının dewamını diliorm cnm :)

PuNkSs 16 Haziran 2007 18:09

SLM Arkadaşlar ;

ben şeymanur istanbulda oturuorum 16 yaşındayım sitenizi
bir arkadaşım sayesinde buldum oda bi aralar buraya giriodu
güsel bi siteniz var çok kullanışlı ne ararsanıs bulabiliosunus özellikle msn
proğramları bnm çok işime yarıo böle bir site yaptınıs için teşk. =)bi sorum olucak;
ben bu siteye üye olmam rağmen program indiremiorum acaba neden olabilir
bi bilginis varsa lütfen özel mesajla bildirsenis sevinirim =)=).......bukadar inş. beni birasda olsa tanımanısa yardımcı olmuşumdur ...:;):)

SİTE NUMBERTHEN OLMUŞŞ
:D:D

keremcem_suna 17 Haziran 2007 12:15

ben buraya googlede gezerken buldum ve şarkılar sayesinde buralıyım artık

mmh2000 17 Haziran 2007 12:30

merhabalar
bugün yani 17 haziran günü
can sıkıcı bir hal alan klasik xp temalarından kurtulmak için internette arama yaparken sitenize uğradım. bu şekilde tanıdım ve hazır gelmişken bir de üye olayım dedim. öğretmenim istanbul'da görev yapıyorum. teknoloji ile ilgileniyorum ama takipcisi olarak. elindekilerle yetinmeyi seven bir yapım var ama bu xp temaları da sıktı artık bakalım sitenizden indirip kullanabilecekmiyim???
herkese selamlar sevgi ve saygılarrrr
:D :D :D :D

_DeriN_ 17 Haziran 2007 14:14

Eşimin sayesinde tanıştım.hazırlayanlara teşekkürler

makinist_ 17 Haziran 2007 14:53

valla google dan san eserı cıktı ve uye oldum cok guzel bır sıte msnde reklamınızı yapıyorum arkadaslarımında gelıcegınden amınım ama bıras karısık bı sıte daha cozemedım muzıkte dınleyebılıyorsak super bı sıte bakıcaz hayırlı gunler....

bilgekral 17 Haziran 2007 17:59

mitolojiye merkım vardı .MEDENYETLERLE İLGİLİ BİLGİ TOPLUYORDUM.GOOGLEDEN SİTENİZE GİRİŞ YAPTIM.İÇERİK MÜKEMELDİ.BAŞKA SİTELERDEN BİLGİ ALMAMA GEREK KALMADI.TEŞEKKÜR EDERİM.

dumlu 18 Haziran 2007 00:57

merhaba arkadaşlar ben dumlu aranıza yeni katıldım umarım bu sitede iyi vakit geçirebilirim bana bu siteyi bi arkadaşım tavsiye etti onada teşekkürler

zeugma_trk 18 Haziran 2007 11:43

Googlede Buldum Normal Site Gibi Geldi aşağı iniyordum Lütfen Üye olunuz falan yazıodu tıklıcaktım boşver uraşamam dedim :D :) sonra biraz aşağı daha indir linkler var ve hiç zorlayıcı değildi yani : Linkleri Görmek için üye olunuz! yazan hiç bir siteye üye olmak istemedim olmamda yani zorlamayla bana birşey yaptıramazlar :D:) sonra msn 8.5 fln burada indirdim gayet başarılıydı [devamını dilerim] o kırık kalp resmi fln beni etkilioo :D:D ondan üye oldum :)

Dangerousspy 18 Haziran 2007 12:38

İlkönceleri babam (programlar hakkında çok meraklıdır) bi program araken size başvurmuş ve bi şeyi indirmekte güçlük çekmiş bende denedim ve başaramadım sanırım o kısım sayfanızı kaldırmışsınız açamadık. Ama sonra siteyi bizzat ben gezdim ve forumunuzdaki bu kadar kişide sizin bu denli faklılığınızı kanıtlıyor. Karanlık gibi ilginç bir yüzü böylesine masumane yargılamanız zaten bambaşka bi olay uzayla meraklı olduğum için karanlıkları iyi bilirim ve genellikle nöbülo karanlıkları mavi olur. BU tarzınızı sevdim ve siteyi kolay ve kullanışlı hazırlamışsınız emeği geçenlere teşekütrler benimde bi katkım olması için elimden geleni yapmaya çalışacağım. Herkeze şimdiden selam DANGEROUSSPY ınız geldi...Karanlıklar benim sahnemdir oynama sırası bende...(6) :wave: :hey:

minessa_23 18 Haziran 2007 12:57

Bir arkadaş sayesinde tanıştım..
Yeniyim daha:)
Ama gerçekten hoş vakit geçirebileceğin ve gerçekten seviyeli bi ortamı olan kalite bir forum...
her türlü sorunu halledebilmemize yardımcı güvenilir bir forum...
Aslında tam anlamıyla mükemmel bir site...
Emeği geçen herkesee teşşekkürler......süpersiinizzzzz::::::::

Albertin 18 Haziran 2007 14:00

Daha önce bir çok kez misafir olarak bulundum, arkadaşıma teşekkür etmeliyim beni yönlendirdiği için. Konular çok güzel, seviye çok güzel ve resimler harika:)

musti26 18 Haziran 2007 15:48

Bir sorum olacak; Msxlabs.org'la mavi karanlık aynı şeymi ?????

Misafir 18 Haziran 2007 20:40

Alıntı:

musti26 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 529421)
Bir sorum olacak; Msxlabs.org'la mavi karanlık aynı şeymi ?????

Evet :)

borealis 18 Haziran 2007 21:57

Öylesine gezinirken gördüm.
Bir çok kez misafir olarak gezdim ve hayran kaldım.
Kendi kendime üye olmaya değecek bir forum dedim ve sonunda burdayım.
Tebrikler gerçekten harikasınız.

GameReady 19 Haziran 2007 01:24

google"da tesadüf eseri buldum üye oldum ve güzel bir site:)

DeaD_20 19 Haziran 2007 19:44

Gercekten Cok Hos Olmus Elınıze SaglıK Farklı Bı grafık Tebrıklrt

XenaPenos 19 Haziran 2007 21:34

googlede gezerken önüme cıktı. fantastik geldi :) inş. size yardımcı olabilirim. :)

faruk can 20 Haziran 2007 10:30

ilk önce tüm insanligi selamliyor saygi ve hürmtler diyliyorum
yegenim benden birkac resim istemistim
onun sayesinde sizleri buldum(iyide yapmisim):) :)
sizlerle hosca vakit gecirmek dile ile
not:benden fazla birsey beklemeyin fazla caktim yoktur|-)

musti26 20 Haziran 2007 10:37

Ben daha 2 günlük bir üye olrak Wind. Live Mess. 8.5'in tr yamasını google'da ararken buldum bu siteyi...;):smiley32::banana::rofl::break::turkiyem:

gece yıldızı 21 Haziran 2007 00:37

merabalar......geldim,mutluyum,iyiki varım.msXLabs'ı nasıl buldum bende bilmiyorum.tamamen tesadüf.........ama şimdi burdayım sizlerle...........

Celsus 21 Haziran 2007 01:13

Gece suskundu, içimde çığlıklar atıyordu. Kurtulmak için bişeylere sarılırsınızya! Vakit geçirmek için bakınırken, şu an bulunduğum yerdeyim.

http://img393.imageshack.us/img393/4144/362314zf8.gif

flatipus 21 Haziran 2007 08:42

slm arkadaşlar ben Hüseyin. arkadaşlar bana kısaca flatipus (platypus) der :D ben de buraya yeni üyeyim (değilim ama üye olduğum 3 haftadan bu yana ilk defa girebildim) çok güzel bi site herşey var. siteyi hazırlayanların ellerine sağlık diyorum süper yapmışınız.

Wolf Efe 21 Haziran 2007 11:57

Tüm MsXlabs Halkına Selam ve Sevgiler.MsXlabs için Herkese iyi çalışmalar.CHIP dergisi vasıtası ile tanıştığım, MsXlabs da Olmaktan sevinçli ve mutluyum.MsXlabs için Hep birlikte çalışalım.Saygılar:)

MetalixDark 21 Haziran 2007 12:03

21 haziran 2007 perşembe (kısaca bugün) kız arkadaşımdan yeni ayrılmışım kafam bozuk takılıyorum kendi kendime bi çocuk var hackliyicem ama çakmasını istemiyorum ikili oturum açmış ...
plan şu bende ikili oturum açıcam ama birini açmıyıcam çocuğa virüsü göndericem bi hesabını alıcam ama o sırada msnden çıkmıyorum ya çocuk durumu çakmııcak..
adı geçen çocukta bana bi ara göndericekti o programı istemedim kısaca ikili kullandığımı anlamaz...
ikiliyi ararken google emmi bana burayı gösterdi bi girdim baktım güzel bi mekan işte yarım saattir burdayım :D

Saat: 00:35

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık