![]() |
Merhaba dostlar ben EKİN ..... MsXLabs uzun zaman dır bildiğim bir site tesadüf gezer iken rast gelmiştim ara sıra giriyordum bir ara şifremi unuttum baya bir dönem giriş yapamadım taki en son beni hatırlayıp MsXLabs ekibi tarafından gönderilen mailin gününe dek sürekli girile bileceğim bir site bunun bilin cindeyim tüm dostlara saygılar .......... burda bulunmaktan hoşnutum |
slm.Ödev ararken tesadüfen mavikaranlık sokağına girdim.asite rengi çok davetkar.Bende kıramadım işte böyle. |
GOOGLE'DE FANTASTİK RESİMLER ARARKEN ... |
biliyorum kayıt olur olmaz soru sormak bıraz bencılce oldu ama sorunum gercekten ciddi idi.özür dilerim.msxlabs.com ıle gerek arama motorlarından gerekse bızzat zıyaret ederrek buldum.msn ile sorumlarımdacok yardımcı olunuyordu tesekkurler. |
ÖDEV YAPIYODUM BİRDEN KARŞIMA BU SİTE ÇIKTI güzel bi siteye benziyo |
merhaba msXLabs daha yenı tanıstım.tamamıyla tesaduf dıyebılırım cok etkıleyıcı bı goruntusu var bayıldım oncelıkle ve verdıgı bılgıler cok faydalı sımdıden emegıne saglık msx |
slmlarr ya bende 1 2 yil once bayagi takiliodum sheker meleq di nickim ama nolduysa bidaha girmeye vaktm fln olmadi :) ama yine burdayim :D |
merhaba ben RIZGAN batmanılıyım.. aslında fazla sitelerle uğraşmam. soy adımı araştırırken sanırım beni çekmiyi başardınız sonsuz tşkler.. ha bu arada unutmadan sitede yenim bana yardımcı olursanız sevinirim tekrar tşk |
bende gezinirken buLdum tasarimi icerikleri hosuma gitti uye oldum daha yeni xD |
merhaba, ben bu siteyi tesadüfen buldum, hareketli gif resimleri ararken sitelere bakıyordum dikkatimi çekti ve üye oldum, güzel bi siteye benzediği için üye oldum, daha yeni üyeyim bakalım ne tür konular var hadi hayırlısı...:) |
| Saat: 06:32 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık