![]() |
her düşüşünde gözümden siyah damlaların, birikmiş keder, unutulmamış acılara bi taş daha konuluyo kalbimde...Ürperen tenim değil, ruhum bu sefer. öyle bi esiyor ki rüzgar, kalmayacak senden diye inatla haykırıyor yüzüme.Cok soğuk bu gece.bütün hücrelerim kalbimin ortasında inatla tütmeye devam eden küllerin etrafına dizilmiş, küllerin yeniden alev almasını sağlayacak o közü bekliyorlar sanki..ama düşen her damla, bir parcasını daha söndürüyor gitmeden...Islak seyler ateş tutmaz ya hani bütün sanslarımı harcarcasına akıtıyorum siyahlıkları...Soğuk gözümden cıkmasını fırsat bildiği damlaları daha yere ulasmadan donduruyor...acı dolu saatlerde, yere düşen her damlada ayrı bi haykırıs duyuyorum.Donmus olan her bi damla paramparca olmadan önce acıyan gözlerle bakıyorlar bana.her bi damlada ayrı bi öLüm. her ölümde ayrı bi keşke dilimde. Bilinmezliğin sonsuzluğuna bilerek düşüorum..Düş'lerimin sıcaklığını düşüşlerimin soğukluğu bastırıyor..terli terli aşk içiyorum..kalbime bez koyanda yok...geceleri aklımın üstünü örtende.Hasta olucaksın diyende.. Yalnızlığın sevgilisiyim ben artık... cokLuk içinde bi yokluk sevinc içinde bi keder.. dünya üzerinde bi Leke... vazgeciyorum bende|| Ve son bi ses gitmeden... TabuLa Rasa cağrıyor işte küllerimi... "" sus. sus ki gülesin ağrıyan yerlerinden artan azimle gövden kabuk bağlamış, acıya bitmiş ağaç gibisin durduğun yerde düşüyor yaş iki damla şeklinde belki de mevsim bitmiyor aşk çünkü mezarı yok |
SANMA Sanma sana sitemim Umrumda değilsin bilmiyorsun Başım dünyaya ayak uydurmak istercesine dönüyor Sanma sakın sana vurulmuş bu gönlüm Kanma sakın sözlerime Hepsi yalan Gerçeklerden soyutlanmış yaşamım Sanma sakın seni özlüyorum Özlemeyi bilmem ki ben Aldırmam darılmalarına Kırılacak en fazla bir kalp daha Beni bilme sorma kimselere Yalnızlıkla ben ökse otuyla ağaç gibi Sarılmışız birbirimize Sanma yaşayamam sen olmadan Sen mi verdin bu canı bana Bu kadar hak buluyorsun bende İstersen deli de bana Ama sanma sanma işte... BurDaYım (W) |
Karanlık kendi içinde ilerlerken Hep karanlığa karışır. Yetmez kolların sarmaya sevdiğini Ararsın boşuna aydınlığı Bir yaprak hışırtısı gibi Rüzgârında dalların… CelebRindaL . (st) |
B u Güzel Dosta benden selam ona U ğur getirsin bu dünya onaR üya gibi olsun hayalleri,sevgisi D alından kopmuş yaprak gibi deil..! A kşam olunca karanlık çökmsın dunyasına.. Y a mutlu olsun ya mutlu I zdırap,hüzün,keder uzakdursun bu dosttan M isafir ağırlasın bu gonul bu gonul yaşasın....! |
Mutzuluk Benim adım Hasret vazgeçinilmez oldu bende Günler hızlı hasret gittikce buyuyor Ne zaman elımı atsam yalnızlıgıma bittim bitecek gibiyim.... Bu benım kadreım bu benım hasretım vaz gecemdıgım bır hastalık oldu bende.. Bu yalnızlık benım ecelım.... BİR umdum bır mutlugum kalmdı benım... Çizgide duruyorum her an her sanıye duse bılırım.. Vakıt doluyor azkaldı 1 aydan az vakıt gıbı bugun yarın obur gun ve an gelir giderim.. CeLebRindaL (W)(st) |
BIRAKIP GİTTİN Sen sızlık olum olsa gerek Tek carem bırakıp gitmek oldu... Sen hıc uzulme ben alıstım buna Gıden ben olurum gulen sen olusun Hıc unutmadım unutamıcam Lanet olsun ki yalızlık benım ecelım Lanet olsunkı bırakıp gıden benım... CeLebRindaL (W)(st) |
KENDİNE BAK Yalnız kaldıysan kalabalıkta Kendine bak,git kendine bir sevgi ara Söyleyecek bir söz bulamazsan Kalbini dinle takıl ona gönlünce Baktın ki olmadı sil baştan tekrar başla Korkma,senin gibi çok var yalnız kalmış Bağır avazın çıktığı kadar sesini duyur Kendine bak,git kendine bir dost ara Sığınacak bir dost bulamazsan Kalbini dinle o sana bir kapı açacak Baktın ki gene açılmadı bir kapı Korkma daha güneş kaç kere doğacak Bağır bağır sesin çıksın duymadı kimse seni Kendine bak,bak bakışların ne sıcak.. Tüm yalnızlara hediyemdir ZEKİ HOCA |
Sen gittin gideli yar, Hayatım hep sonbahar... Hasretin dinmiyor, özlemin bitmiyor, Yüreyimde sancın var.. . CelebRindaL(W)(st) |
SENSİZLİĞİ SORMA Bilmiyorum Yaşamadım, tatmadım Bana sorma sensizliği Şarkılar söylerken yüreğim Nasıl bileyim sessizliği Erken değil mi daha? Ayrılıktan söz etmek için Eteğimdeki taşları dökmedim ki daha Bu çabuk pes ediş neden? Ben sana kendim oldum Ben oldum her sözümde Sevin diye söylemedim hiç bir şeyi Bir karşılık için değildi tebessümüm Seni görmekten mutlu oldum Yüreğini istedim hep Başka bir şey düşünmedim Ömür boyu olacaksa sevgi Beni sahneden inmiş bir aktör gibiyken Çekirdek yerken, sinirliyken, mütevaziyken Sev istedim Bu mısralara gelince düşündüm de Evet evet sen terket beni Senin aradığın belli Ben değişip ben olmaktan çıkacağıma Sen dilediğin yere git Gerek kalmadı acıklı mısralara Şair yüreğim benden önce tanıdı seni Sensizliği anlatmaya artık gerek yok Çünkü benim yüreğimde sen yok Onca çabaya rağmen sevmemişsen beni Sensizliği sorma bana Sensizliği anlatmaya gerek yok Olmayınca sevda Sensizlik diye bir şey yok ... 27/05/07 00:47 |
Zamansız Ayrılık Ayrılık zamansız olur, Başın alır da gidersin, Bana bir hatıran kalır, O da hasretin mi dersin... Ayrılık kervanın tuttu, Yar da o kervanla gitti, Sanırım beni unuttu, Terketti yalnızlıklara... Talan oldu umutlarım, Elden gitti bütün varım, Artık dönmez nazlı yarim, Oldu ellerin mi dersin... Ayrılığı cana yetti, Bitti sevda, ümit bitti, Bilirim beni unuttu, Büründürdü karalara... Yangın yeri oldu beden, Ne gelen var, ne de giden, Umudum kestim dünyadan, Hani servetin mi dersin... Ayrılık kervanın tuttu, Giderken beni tüketti, Beni ne hallere attı, Dönmez artık buralara... |
| Saat: 17:12 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık