MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Site ve Forum Hakkında (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/)
-   -   MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/4785-msxlabs-la-nasil-tanistiniz.html)

akunamatata 21 Haziran 2007 12:56

ben elazığ 1981 doğumlu askerliğimi bingöl genç yazkonağında yaptım şuanda 23. bölge elazığ eczacı odasında çalışıyom googlede dolaşırken buluştum çok güzel bir site

musti26 21 Haziran 2007 13:01

Bu sitenin formunda video ,müzik, animasyon herşey olduğu için ve çok fazla çeşit olduğu için bu sitedeki3.günüm olmasına:break: rağmen çok sevdim bu siteyi.Şimdiye kadar gördüğüm en iyi chat odası burada.Adminlerde neredeyse tümgün hizmet veriyor.aşırı güzel bir site.:S:smiley32:

seboo 21 Haziran 2007 16:53

ben seboo bulgaristan dogumluyum bu sıteyı rasgele buldum ve gercekten yapanlar cok ıyı bı ıs cıkarmıs renk uyumu dahıl hersey en kucuk ayrıntısına kadar dusunulmus takdır edılecek cok az sayıdakı ortamdan bırı tesekkurler

ArIzZaa 22 Haziran 2007 10:07

Altdaki gibi :D güzel aynen vallahi merhaba arkadaşlar ben deniz memnun oldum hepnizle bende vizyondaki filimleri araştırırkeneeee ana dedim bu ne güzel bi grafiktir renkler tonlar ve sonra içerigine içince sevdim ve bulkdugum içinde sevindim bunca zaman çok forumda bulundum biraz karmaşık gördüm ama zamanla alışacagıma eminim hoş geldim hoş bulduk

dejavufly 22 Haziran 2007 11:41

Herkese merhaba msn için bazı yamalar ararken buldum bu siteyi henüz çok yeniyim olsun elbet eskiriz:) Üye oldum çünkü sayfa ilk açıldığındaki o renkler beni gösteriyordu... Umarım bundan sonrada güzel vakitler geçirebilirim bu sitede ...

GiZiL 23 Haziran 2007 03:20

Ben bu siteyi 1 yıl kadar önce google da flash lar ararken buldum.Sonra bi baktım benim canım arkadaşım burdaymış.Ve üye olmakta bu güne nasip oldu.
Umarım herşey çok güzel olur..:)

Misafir 23 Haziran 2007 03:23

Alıntı:

GiZiL adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 535767)
Ben bu siteyi 1 yıl kadar önce google da flash lar ararken buldum.Sonra bi baktım benim canım arkadaşım burdaymış.Ve üye olmakta bu güne nasip oldu.
Umarım herşey çok güzel olur..:)

Aramıza hoşgeldin cnm :)

GiZiL 23 Haziran 2007 03:25

Hoşbuldum Bitanem (H)

ÇeÇen 23 Haziran 2007 16:50

merhabalar bende Cihad (ÇeÇen):) bende dier arkadaşlara tamamıyle katılıorm gerçekten çok anlamlı ve geniş çaplı bir site.. herkese ii forumlar dileğiyle.

ahmetgns 23 Haziran 2007 17:42

Ancak soru "MsXLabs'ı nasıl buldunuz" değil, MsXLabs'la nasıl tanıştınız? Aslında bulmak kelimesinin iki anlamı var. MsXLabs'ı nasıl buldunuz da denebilirdi ama...

Yani kısacası MsXLabs'la nasıl tanıştınız? (Güzel veya kötü olduğunu da belirtebilirsiniz pekala)

bozkurtali 23 Haziran 2007 19:10

Deep freeze proğramını kaldırmak için forumlar da geziyordum. bu arada sizin forum önerildi böylece siteyi tanımış oldum saygılarımla

Sweetlana 23 Haziran 2007 20:08

merhaba.:)siteyi arkadaşım önerdi.ne zamandır üye olmamı istiyordu sonunda üye oldum.aranıza katıldığım için mutluyum..:rose:

adriano 24 Haziran 2007 04:26

Walla neden kaltıldıgımı Anlamadım O kadar forum warken umarım cvp bulurum saygılar :D

crazy_child 24 Haziran 2007 10:37

Merhaba arkadaşlar,
İlk önce kendimi tanıtayım... Benim adım Yasin.12 yaşımdayım.Yaşıma bakmayın canım istediği zaman herşeyi koyarım siteye:)Ama genellikle canım istemez.Sitelerde dolaşırken bulursam paylaşırım sizlerlede:)
Bu siteyle nasıl tanıştım? Aslında herşey dün gece 23.00-24.00 arasında oldu.Babam ile birlikte Windows Live Messenger 8.1 veya bulabilirsek 8.5 arıyorduk.Ve ilk bu siteye girdim.Böylece üye oldum ve burdayım.Bu arada 8.5'i indirdim ama çalışmıyor.Neden? Özel mesajla bildirebilirmisiniz?Teşekkürler

askbahcesiningulu 24 Haziran 2007 13:35

teşekkür ederim. çok faydalı site

DJ GENCTURK 24 Haziran 2007 18:37

ahh
bilmem ki nasıl oldu
ne olduğunu bile anlamadım
şimdi çok mutluyum
çok farklı bişi bu
kısacası abi manyak bişi ya

çok teşekkür ediyorum
herkese slm
galiba çok takılıcaz

ria_jewel 24 Haziran 2007 21:04

can sıkıntısı sayesınde bu sityi buldum ..
nette oylesine dolasıyor bisiyler bulmaya calısıyordum ..
cok fazla ınceleme fırsatı henuz bulamadım ama cok guzel gorundu bana:)
cok memnun oldum ...

ruhhali 24 Haziran 2007 21:28

tam olarak nasıl rastladığımı hatırlamıyorum siteye,ilk bulduğumda üye olmuştum ama ondan sonra uzun süre giremedim sonra yine aklıma geldiğinde girmeyi denedim ama ne yazık ki şifremi hatırlayamadım hatta işin berbat tarafı üye adımı da hatırlayamadım,çok utanç verici bir durum...neyse o günden sonra hatırlamak için çok uğraştım ama olmadı,yine üye olmak istedim ama o zaman da siteye geçici bir süre alımlar durdurulmuştu bazı nedenlerden dolayı tam olarak bilmiyorum.ama en sonunda üye olabildim ruhhali olarak aranıza katılmaktan çok memnunum üçüncü üyelik denememde başarılı olabildim:)çok uzattım galiba...:)

SoNsPoR 24 Haziran 2007 21:54

kardeş bu ikinci link te ne yapcaz neyi indireceğiz ben üye oldum ama

mito1172 25 Haziran 2007 06:49

merhaba ben yeni üye oldum biraz geç yazdım ama kusuruma bakmayın:)ancak vakit buldum çok harika bir site elinize sağlık.msxlabs bende uzun zamandır kurulu bir program bir arkadaşım vermişti 1 yıl önce. hep merak ediyordum gözkırpmaları nereden bulurlar diye.geçenlerde pcde program ekle kaldıra bakarken msxlabı tıkladım orada bu sitenin adresi vardı hemen üye oldum:Dkısaca böyle işte pek kısada olmadı ama kusuruma bakmayın artık:Dfırsat buldukça gelmeye çalışıcam iyi forumlar kendinize iyi bakın:)(F):smiley9:

DİŞİ_KURT 25 Haziran 2007 13:46

Bir resım arıyordum ve bu sıteye tesadufen gırdım.gırış o giriş hala burdayım.tahmın edıyorumkı uzun bı surede bole olacak...:wave::wave:

Mc Nero 25 Haziran 2007 17:36

bi şeyler ararkan internette karşıma çıktı hoşuma gitti ben de üye oldum
ben raptim rap im sadece rap içinbu dünyaya gelmişim geç fark ettim ama olsun kendimi kabul ettirdim herkeze slm sözler kısa olsun burda bitirdim

KKORAY 26 Haziran 2007 14:40

selam olsun Mevlana Diyarı'ndan herkese...nette yalnız başıma dolaşırken buldum..iyikide bulmuşum...

kerberosss 26 Haziran 2007 15:58

herkesi burda görmek çok güzel

tugcan1997 26 Haziran 2007 19:19

Merhaba benim adım Tuğcan.
İzmir doğumluyum.Bu siteyi çok beğendim bunun kadar güzel site görmedim.Çok bilgi ve msn ile çok güzel şeyler buldum.Artık msnmi çok severek kullanıyorum.Çünkü msnmi çok geliştirdim.Herkes nasıl yaptın diyor.Tabiki bende; msxlabs tan buldum diyorum.Eee msxlabs işte ne güzel bir site.^o):)

funda 26 Haziran 2007 19:32

2004'ü 2005'e bağlayan bir yılbaşı gecesiydi, Msxlabs'i gördüğüm an içime Mavi bir nehirin aktığını hissettim! İşte Tam O zamandan beri buradayım..

Seninle Sonsuzluğa MsXLabs ;)

bluedarks 27 Haziran 2007 01:38

tamamen tesadüf eseri tanıştım ve siteyi incelediğimde içeriği beni etkiledi üye oldum ve aranızdayım işte elinize sağlık site çok hoş ve güzel:)

iyidilekler 27 Haziran 2007 11:22

selam öğretmenim.2.dünya savaşı bilgilerimi tazelemek için googlede arama yaparken sitenizle karsılaştım verdiğiniz bilgiler doyurucu geldi dizaynınız da hoş başka zamanlarda başka neler var bakmayı düşünüyorum. çok teknik konuşmaları anlamıyorum genel olarak sitenizi beğendim. teşekürler.şimdilik bu kadar:)

Tuna 27 Haziran 2007 20:37

süper yaa bayıldım siteye tebrik edrim emği olanları çok ilgiç şeyler buldum. ama çok üzgünüm ki geç buldum bu siteyi.
resim ararken girdim girişteki resimler world of warcraft ile ilgi olduğu için ilgim arttı. oyuncusuyumdur bu arada:d
öle işte ben tuna aranıza kabul ettiğinz için çok saolun...

jesus 28 Haziran 2007 02:55

vapirlere çocukluğumdan berii bi hayranliğim vardii. bilgisayrima vampir resimleri indirmek icin google da arama yaptim ve bu siteye girdim:) ve artik ait olduğum yerdeyim:))

SoLtheR 28 Haziran 2007 10:17

Sitenizi bana kımse onermedı fakat kısa zamanda bu siteden herkesın faydalanacagından emınım... Sitenın tasarımı cok guzel olmus.. Aranıza katıldıgım ıcın mutluyum ve benı kabul ettıgınız ıcın sizlere Teşekkurlerımı Sunarım..

PrEnSeS 28 Haziran 2007 14:54

Tek kelimeyle sitenizi muhteşem buldum google den buldum resim bakarken :)benide aranıza alırmısınız? :P

indefinite 28 Haziran 2007 18:58

ben mehmet fotografcılıkla ugraşırım çalışıyorum bu yüzden vaktim oldukca girebiliyorum trabzondan of liyim sitenizi google den buldum ama bulduguma hiç bişman olmadın gayet siteniz süper ve elinize saglık hepinizden allah razı olsun(alasmagladık)

tekno 28 Haziran 2007 23:09

bir akşam üstü tam olarak hatırlayamıyorum ama soğuk bir ayaz vardı dışarda ve ben ısınmak için kendimi buraya sıcak buldum ve ondan sonra o bana ısındı bende ona ve üyelerimiz sayesinde..;);) dimi_??

miravolki 29 Haziran 2007 04:18

asLında yapmak istedikLerimLe iLgiLi bu forumLa tanısmam kısa bir süre kiLLanın backLerini yaptıktan sonra asLında beck oLarak kaLmak istemediğimin farkına vardım
ve gerçek rapper duygularımı ortaya koymak istedim
mükemmel bir site ve bu uzun yoLda
attığım büyük adımlardan biri oLduğunu düşünüyorum umarım ben ve msxlabs birbirimize uğur getiririz = )

alpersogut 29 Haziran 2007 08:20

teşekür ederim herzaman

zuhal 29 Haziran 2007 09:10

:) Merhaba google de arama yaparken sitenize rastladım yaklaşık iki aydır takipçisiyim kaliteli bulduklarım arasında ilk sırayı alıyorsunuz baktım bu böyle olmayacak üye oldum:D ekip arkadaşlara ve üyelere neşeli günler dilerim

sevgiler

hani_donecektin 29 Haziran 2007 12:28

:D mhb benim ismim mustafa selçuk üni. mezunuyum internetde dolanırken sitenizi buldum biraz içeriğine baktım ve hoşuma gitti üye oldum :)

black__light_ 29 Haziran 2007 20:34

vallaha bende ole sanalda salak salak sıkılmış ve hiç birsey yapmak istemezken aynı zamanda da bos turmak istemezken bi şekilde karsıma cıktı .dedim bi bakalım baktım diyer forumlardan farklı bi format ta gibi geldi çünkü griş falan ilginçti bende bi akilim dedimgirdik bakalım sonumuzu allah hayr eylesin cümlenize selam sanalın tek hüçrelileriii...

izmirliii 29 Haziran 2007 21:22

valla arkadaşlar5 ne yalan söyliyim ben google de gezinirken buldun bu siteyi ben 23 yaşında izmirde yaşıyan bi teknisyenim bakalım ve görelim bu kadar övülen site nasılmış

valla dediğim gibi nette saf saf takılıodum aniden karşıma çıktı sitenin giriş sayfası dikkatimi çekti bende girip üye oldum:)

ışınQQQ 29 Haziran 2007 22:47

ASLINDA BU SİTEYİ TESADÜF ESERİ BULDUM.BEN Bİ BİYOLOG ADAYIYIM BU SİTEDE YAZAN Bİ YAZI BENİ ÇOK ETKİLEDİ.Bİ GÖZ ATAYIM DEDİM VE TAKILDIM BU SİTEYE.GÜZEL Bİ FORUM UMARIM UZUN Bİ SÜRE ARANIZDA KALIRIM.TEKRAR GÖRÜŞMEK ÜZERE

rüya 29 Haziran 2007 23:17

merhaba

:)bende bu siteye daha önce bi kaç defa gelmiştim ve hep üye olmak istemiştim bugün yalnızdım öle boş boş internette dolanırken birden kafamdan bu site geçti hehehe :D
hemen girdim ve üye oldum etinden sütünden pardon sayfalardan forumundan yaralanmaktayım :^) züper bişi burası biliodum onaylamış oldum kihkih meraba millletttt tanıştığıma memnun oldum ben rüya

gemini 30 Haziran 2007 03:16

waLLa ben tamamiyLe bi teknoloji özürlüsüyümdür..fazla siteye üye değilmdr..msn ye de fazla girmem.mode xl a bayıLıyorum..onLarLa iLgiLi kısa çapLı 1 araştrma yaparken,bu site gözüme çarptı..yeni üye oLduğum için şuan siteyi kurcaLama derdindeym..ama güseL bişiye benzioo??

ozlemcix 30 Haziran 2007 09:23

mrb ben özlem siteye uzun zamandan beri üyeyim :) bayadır da girmiyorum ama :) forum büyümüş siteye bakmayalı :)

AnGeLiCa 30 Haziran 2007 11:39

HéRKéSé MéRHABâ ¨`` BU sİté dâhâ öncédén biliyodum `` fakât hiç takılmâmıştım ârtık tâkılmâyâ bâşlıcâm tâbi inşallâh béni dé ârânızâ âlırsânız ```´¨¨ ... şimdidén téşékkürlér _?!!!´´

HaRukA 30 Haziran 2007 21:30

merhaba
ben haruka
naoko'nun kuzeniyim siteyi bana o önerdi.
gerçekten süper bir site elinize sağlık.
burda üye olmaktan mutluyum^^

ozann33 1 Temmuz 2007 02:26

sizinle tanışmam 1 arkadaş sayesindeoldu msn için göz kırpması için sizin adresi vermişti ozaman sizinletanıştım iyideoldu size çok teşekkür ederim

eskdarbe 1 Temmuz 2007 14:09

valla boyle bir ailenin icinde bulunmak anlatılamaz bisi msx ailesini ben msn eklinti programlarında tanıdım sonradan biras arastırınca bu ailenin baya bir genis oldugunu ve herkese kapısının acık oldugunu gordum bende katılıverdim :D

pis_kedi 1 Temmuz 2007 15:30

bu siteyi aslında googleda arama yaparkenb kaç kere rastlamıştım :P ama nedense rastladığım zamanlarda çok meşguldum ve üye olmaya vait bulamamıştım ben tam anlamıyla fantastik kahramanlar orta dünya hayranıyım :D hatta biraz delice sanırım bu yüzden üzüldüğüm bile olmuştur. neyse buraya üye olmamın nedeni arama motoruna elf yazmamdır :D hepinize sevgilerimi sunarım :p :P keşke herşey gerçekten anlam yuklu olsa

ErHaN 1 Temmuz 2007 16:43

slm ben erhan ankarada oturuyorum nette gezerken burayı buldum sevdim ve üye oldum başka mrk ettiniz işey varsa sorun cwplarım okee ???

Saat: 06:14

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık