![]() |
aradığm birçok şey bu sitede çıkıordu... üye oLursam mutLu oLucaımı düşündm ve öyLede oLdu... TEŞEKKRLER MSXLABS !.. |
Ben kuzenim sayesinde öğrendim ve gerçekten üye olduğuma sevindim çok güzel bi şey bu arada arkadaş edinmeyi sewerim (=) |
Google'da "farklı uzantılarda msn adresi alma" diye aratırken bu site denk geldi ve o şekilde tanışmış oldum:) |
Slm ben buraya tesadüfen kayıt oldum yeni bi msn scripti indirmiştim nasıl kulanıcağımı anlayamadığım için bak istedim ve karşıma formunuz çıktı vede çok hoşuma gitti işallah vakit buldukca girmeye çalışıcam :$ |
Ben aslında birçok şey için giriyordum ve üyelik istiyordu.Ben de üye olayım dedim ve üye oldm. |
merhaba :) ben hiko :) bu siteyle bugün tanışabildim.google'da bir konu hakkında yardım arıyordum ve karşıma ilk çıkan site burası oldu ve bende hemen üye oldum.aranızda olduğum için mutluyum.umarım beni aranıza kabul edersiniz... :):) |
Siteyi bulmam o zamanlar ÖSYM'ce yayınlanmayan KPSS sorularını ararken burada bulmamla oldu, bir süre sonra da forumunu keşfettim :) Ancak Bi Süre Aktif Olamadım. 4 Ay'dan Beri Niye Buralardayım. Sizler Beni Tanımasanız Bile :) Emeği Geçen Herkese Teşekkür Ediyorum. |
karşıma çıkıyodu ara sıra. sılanın vur kadehi ustam şarkısının bi videosunu gördüm onu çok indirmek istedim bu yuzden uye oldum:))) |
SELAMLAR DÖVME RESİMLERİ ARAKEN TESADÜFEN BULDUM DAHA YENIYIM BAKALIM.... |
meraba ark siteyi kendim buldum google'den umarım kalıcı olurum herkese slmlar... |
| Saat: 20:44 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık