![]() |
SELAM ! SİTEYİ TESADÜFEN BULDUM.ASLINDA GOGLE DA Bİ SÜRÜCÜ YAZILIMI ARIYORDUM BİRTEK BU SİTEDEN VERİLEN LİNK DEN YÜKLEYEBİLDİM.ama sitenin ortamına fazla takılamıyorum bu yüzden pek olumlu yada olumsuz birşey söylemem doğru olmaz ama yinede sıkıntılı anımda burdan çözüm bulmuşsam ancak teşekkürlerimi sunmak kalır...... EMEĞİ GEÇENLERE...... TEŞEKKÜRLER..... |
ben buraya tesadüf eseri google da buldum üye oldum inş ben de siteye bir katkı sunarım. slm lar.:) |
Yaw ben bu siteyi program ararken buldum ve beğendim bu siteden memnunum:D |
Siteyi ödevlerimin çoğunda kullanıyordum. Şimdi okul bitti siteye çalışıyoruz.. :D |
kankam çağırdı ondan geldim. |
merhaba:) uzun zamandır konuları misafir olarak takip ediyordum bende aranıza katılmaya karar verdim umarım bana da yer vardır:) |
slm herkese günaydın ben tesadüfen rastladım merak işte benimkisi hemen üye oldum inşaallah memnun kalırım diye düşünüyorum *-) |
bende izlemek istediğim bi animeyi aryodum google dan burayı buldum...ilk başta "amaann üye olayım o animeyi izleyeyim sonra hiç girmem"diye düşünmüştüm...fakat çok güzel bi siteymiş ve bu siteyi bırakamadım zaten ben boyle sitelere bayılırım.... |
bende bilgisayar güvenliği ile ilgili bir şey arıyordum ve sitenin her kişiye yönelik olduğunu görünce bende böyle seviyeli bir foruma üye olmak istedim. |
Değerli MsxLabs Üyeleri; Ben Mert Bu Forumla Nasıl Tanıştın Derseniz Bu Site Kadar Olmasın :) Çok Sevdiğim Bir Sitenin Altında Sponsor Reklamı Kısmı Vardı Ve O Sitede Ne Ararsanız Vardı DedimKi Eğer Bu Site Bir Yer İle Sponsor İse Öneriyor İse Tıklamalıyım Dedim Tıkladım Ve Bu Sitenin Tasarımı Dahi Çok Hoşuma Gitti Artık Bu Sitede Daha Çok Zaman Geçireceğim ;) Şimdiden Hepiniz İle Memnun Oldum.. Ama Şunu Unutmayalım: Bilgi Paylaştıkça Büyür! |
| Saat: 21:56 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık