![]() |
SİMS2 OYUNUNA ÜYE OLURKEN SİZİN OYUNUNUZUN LİNKİNİ GÖRDÜM VE KAYITOLMAK İSTEDM AMA HENÜZ NASIL OYNANDINI BİLMİORUM *-):$ |
google |
Merhaba ben Emre; Ben bu sıteye Bır bagımlılık yapan bir oyundan nasıl kurtulabılırız konusunu okumak ıcın gırdım.Fakat girdigimde sitenizi cok beyendım.En kısa zamanda uye olmalıyım dedım :) Ve uye oldum bu sıteden ayrılmayı dusunmuyorum ;) |
ilgilere ve açıklamalaradan belli çok profesyonel ve ne yaptığını bilen site site dediğin böyle olmalı kardeşler yoğun çalışan elektirik elektironikçi kardeşinizim teşekkürler kabul buyurduğunuz için |
Bende Güneş. Google amca sayesinde. aslında daha önce biliyordum bu siteyi hatta üyeydim ama. o kadar çok unutkan bir insanım ki.. kullanıcı adım şifrem herşeyi unutuverdim :/ sonra yeni bir kullanıcı alayım dedim hop burdayım . iyiki sizinleyim sıcak bir ortam var bunun farkındayım bunun içinde teşekkür ederim. |
Bir bakıma google sağolsunda diyebiliriz. Parapsikoloji ve felsefe ile ilgiliydim. Foruma girdikten sonra bunlar dikkatimi çekti. Yoksa genel bir forum klasına koyabilirdim. Forumu daha enli boylu incelemedim ama, arkadaşlarımın tavsiyeleri forumun temiz olduğu, bilgi paylaşımının yüksek olduğunu öğrendim. Ben bunlara önem vermiyorum. Benim önem verdiğim, bir forumda aradığım tek şey sağlıklı bir tartışma platformu, insanların seviyesidir. Burda bunu bulabileceğimi hissediyorum ama, hayırlısı :) . |
MEREBA BEN İSABEL.19 YAŞINDAYIM.KENDİM BİLGİSARAY ÜZRE 3 SINIF OKUYORUM.AZERBAYCANDANIM TÜRKİYENİ ÇOK SEVİYORUM.ORDAN ARKADAŞIMIN OLMASINI ÇOK İSTERİM.TÜRKİYE DİZİLERİNİ,SİNEMALARINI ÇOK İZLİYORUM.UMARIM BENİMLE ARKADAŞ OLMAQ İSTEYEN OLUR.ŞİMDİLİK BU KADAR.HEPİNİZE İYİ GÜNLER, |
merhaba ben ozan forumunuzu yeni keşfettim ama harika birseye benziyor bunu zaman gectikçe daha iyi anlayacağım ... forumda emeği gecen herkeze tesekkürler bol paylaşımlar |
rekLam.. |
Merhabalar...Aslında yeni sayılmam.Daha önceki nikim peri75 di ama şifrelerle ilgili yaşadığım sıkıntıdan sonra yeni Nick aldım ve şimdi dua1975 ile sizlerleyim.Bursa'dan katılıyorum ve site yöneticilerini bu kadar içerikli hazırladıkları için tebrik ediyorum.Saygılarımla........ |
| Saat: 20:44 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık