![]() |
İnanılmaz geniş kapsama sahip bu siteyle yıllar önce tanıstım ancak uzun süre pc basında olmadığımdan dolayı yeni üyelik alıp tekrar kayıt oldum :) |
bn buraı her pc problemimde google dan arama yaptıımda ilk sayfa cıkıodu o günden beri qanqa yız ölümüne MsXLabs |
merhaba .ben bu siteyi google aramalarında çok sık görüyordum.sonra gezdim siteyi beğendim.artık bende buralıyım :) |
selam Kira ben. birçok materyalin bulunduğu sitelerin başında geliyor. Dedim neden üye olmayayım. Ol Kira ol diye şeytan dürttü. Ben de oldum. |
bende bi soru sordum google cevabını burda buldum böylece siteyi tanımış oldum |
Selam arkadaşlar..Emre ben..Uşak'tan katılmış bulunmaktayım.. (: portable msn, icq, yahoo messenger ararken, karşıma bu site çıktı arama sonuçlarında, gezdim dolaştım, güzel programlar falan var..Üye bari olayım dedim..Bu tür programları paylaşıp, emeği geçen herkese şimdiden teşekkürler..İyi akşamlar herkese.. (: |
Merhaba ; Uzun zamandır bildiğim,faydalandığım fakat bugün üye olduğum bir sitedeyim. Umarım forumlarda iyi vakit geçiririm.. |
Berkay die bi vatandaş sayesinde :D :S |
intte bi dosyaya bakarken bulmuştum siteyi çok önceden beri birde tanıdığım bi akrabam önermişti. bi aralarda sitenin adını unutmuştum 3-4 gün onu düşünmüşştüm sadece :D adım anıl çavuşoğlu 16 yaşındayım. genelde bilgisayarla uğraşırım... saygılar... |
Slm Bn Modifiye95 izmitden giriyom (Konyadan Çıkym) Siteye bayaadır giremiyodum Silinmişim yeniden üye oldum |
| Saat: 21:56 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık