MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   Windows Live Messenger 2009 (14.0.8064.206) (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/217385-windows-live-messenger-2009-14-0-8064-206-a.html)

Torngarsoak 11 Ocak 2009 14:19

Messenger silinmiş olmasına rağmen halen pc de var olarak görünüyor ve de bulamıyorum

Arkadaşlar dün akşam windows live messenger 2009 u yüklemiştim..Hata raporu verdiği için tekrardan kapattım ve silmeyi denedim.Program ekle kaldır dan windows live ile ilgili herşeyi sildim.Ama bir şekilde msn silinmemiş görünüyor fakat pc de de bulamıyorum şimdi tekrardan msn yüklemeye kalktığımda(8.1) yeni sürümü silmeniz lazım diyor.Başaramadığım için tekrardan 2009 u yükleyim dedim bu kez de yüklemek istediğiniz programları seçin bölümünde messenger sizde zaten var olarak görünüyor..
Kafayı yemek üzereyim dün geceden beri uğraşıyorum nerde hata yaptım diye ama bulamadım..
Eğer yardım edebilirseniz çok sevinicem:$

ahmed 11 Ocak 2009 14:21

Alıntı:

Torngarsoak adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1284331)
Arkadaşlar dün akşam windows live messenger 2009 u yüklemiştim..Hata raporu verdiği için tekrardan kapattım ve silmeyi denedim.Program ekle kaldır dan windows live ile ilgili herşeyi sildim.Ama bir şekilde msn silinmemiş görünüyor fakat pc de de bulamıyorum şimdi tekrardan msn yüklemeye kalktığımda(8.1) yeni sürümü silmeniz lazım diyor.Başaramadığım için tekrardan 2009 u yükleyim dedim bu kez de yüklemek istediğiniz programları seçin bölümünde messenger sizde zaten var olarak görünüyor..
Kafayı yemek üzereyim dün geceden beri uğraşıyorum nerde hata yaptım diye ama bulamadım..
Eğer yardım edebilirseniz çok sevinicem:$

inceleyiniz:

Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?

Legend_Warrior 11 Ocak 2009 19:14

arkadaşlar bir şey soracağım bu sürüm tam sürüm mü yoksa hala tam sürüm çıkmadı mı beta mı hala bazıları tam sürüm şubatta falan çıkacak diyorlar.^o)

ahmed 11 Ocak 2009 19:24

Alıntı:

Legend_Warrior adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1284610)
arkadaşlar bir şey soracağım bu sürüm tam sürüm mü yoksa hala tam sürüm çıkmadı mı beta mı hala bazıları tam sürüm şubatta falan çıkacak diyorlar.^o)

Windows Live Messenger 2009 (14.0.8050.1202) FİNAL sürümdür.

Legend_Warrior 11 Ocak 2009 19:40

Alıntı:

ahmed adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1284628)
Windows Live Messenger 2009 (14.0.8050.1202) FİNAL sürümdür.

bir şey daha soracağım bu kişi pencerelerini ayrı ayrı renklendirme özelliğini kaldırdılar mı çünkü ya varsayılan renk yada mavi oluyor bir de plus 4.80 ne zaman çıkacak.final sürümüne göre bayağı hata mı var bende daha çıkmadı da.:(

ahmed 11 Ocak 2009 19:47

Alıntı:

Legend_Warrior adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1284650)
bir şey daha soracağım bu kişi pencerelerini ayrı ayrı renklendirme özelliğini kaldırdılar mı çünkü ya varsayılan renk yada mavi oluyor bir de plus 4.80 ne zaman çıkacak.final sürümüne göre bayağı hata mı var bende daha çıkmadı da.:(

ayrı renklendirme özelliği final sürümde yok zaten karşı kullanıcı eğer yeni finali kullanıyorsa ana ait arayüz sizin konuşma penceresinde çıkıyor...

4.80 bu ay sonlarına doğru yayınlacağını söledi yapımcı...

inhibition 11 Ocak 2009 20:01

dün sanırım bu windows live 2009 un tam sürümü çıktı yani bana msn den dün e-mail geldi bilemiyorum tam olarak ne zaman çıktı ama bu discovery ve plus'ın eski sürümleri çalışmıyor anladığım kadarıyla 2009 sürümüyle uyumlu olarak.
çalışan tam sürüm versiyonu varmı...?
teşekkürler...

Legend_Warrior 11 Ocak 2009 20:02

Alıntı:

ahmed adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1284657)
ayrı renklendirme özelliği final sürümde yok zaten karşı kullanıcı eğer yeni finali kullanıyorsa ana ait arayüz sizin konuşma penceresinde çıkıyor...

4.80 bu ay sonlarına doğru yayınlacağını söledi yapımcı...

hımm discovey de ay sonu galiba bekleyeceğiz demekki en çok o ayrı renklendirmenin olmamasına üzüldüm ya zevkli oluyordu.birde discovery biraz uyumlu galiba kodlar ve uyarılar çalışıyor yalnız kendini de kişiler arasında gösteriyor karşı gibi.:)

kings1905 evet gerçek sürüm çıktı 9.0,plus'ta beta çıkardı 4.79 plus sayfasında bulabilirsin ama discovery çıkmadı.;)

whisper_hot 11 Ocak 2009 20:17

kurdum ama acılmıyoo :|

bünyamin 11 Ocak 2009 20:28

saol kardes hiç bi yerde bulamadım burda buldum thanks you:D

Saat: 13:31

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık