![]() |
SelamınAleykum Gunluk bugun top oynadık cok yorgunum .. |
Alıntı:
|
günlük çok yorgunum bugün yarında yorulacam tamam artık hiç boş zamanımız yok bizim:( |
Sevgili günlüğüm bu gün çok ama çok yoğun ve yorucu bir gündü. Eve zor attım kendimi. Keşke yarın çalışmak zorunda olmasaydım. Ama daha 3 haftalık olan sevimli yeğenimle oynamak bana iyi geliyor. unutmadan berna seni unutmadım sadece cesaret edipte seni arayamıyorum. |
Selamınaleykum gunluk az once dersaneden geldım cok yorgunum ama bırazdan da top oynuıcam .. :D |
günlük bende dersaneden geldim ve hemen kitaplığımı düzelttim şimdi de ing. çeviri yapacağım:(yaws sıkıldım ama:D |
günlük bende dershaneden geldim koydum kitapları bilgisayar başındayım |
nasıl olacak aynı saat 2ye kadar yattım kalktım öle sap gibi oturdum sonra biraz dolaştımm markete falan gittim şimdide burdayım işte:(:) |
:( YAv gözüme bişi kaçtı kıp kırmzıı oldu . cnm çok acıyor. vede iddaa koponuda yattı gitti o kadar para:) |
günlük ilkdefa günlük yazacam :) yazarken gülüyorum hatta bana cok acayıp geliyor :D neyese sadete geliyim bu gün sahordan sunra yatmadım siteye takıldım ve halla takılıyorum :D ama akşamda işe gidecem gece vardiyesindeyim :( ama olsun yinde güzl 22 yaşındaysanız ve gece çalışıyorsanın hayt gercekten güzel |
| Saat: 13:31 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık