![]() |
Ben senin yüreğini gördüm Sen istediğin kadar sus şimdi… Yüreğini gördüm diyorum sana.. Yürek ki ; Uğruna savaş verdiğim her şeyi bir gecede ateşe vermeme sebep olan bir yürek sahip olduğum her şeyi yıkıp geçmeme bir gülüşün için herkesi ağlatmama sebep olan bir yürek…. CeLebRindaL (W)(st) |
Tam 5 Gün Şim sen yoksun 5 gun oldu Koskocamam 5 gun Belkı kısa belkı uzun 5 gun Her saat bir nöncekınde zor, Her zorluk bır yaşımı kısaltıyor. Tam 5 gun sensizlikte nerdesin.. Ağlıyorum göz yaşım akmadan Tükenıyorum azar azar . CeLebRindaL(W)(st) |
İKİ DUDAK ARASI Bir cevap vermek için açılmadı dudaklarım Nefes almak istedim o an Bakışlar boşunaydı gözlerimin içine Bir cevap vermek için açılmadı dudaklarım Hayata hep karşılık vermek Öc almak, intikam almak, ödeşmek Yaşamın gayesi bu mu? Bir yudum suya açıldı dudaklarım Saldırmak, el koymak, ele geçirmek Sömürmek, tüketmek, atmak İstemiyor yüreğim Kabul etmiyor bu kalıbı İstifrada beynim baskılara Haykırmak için açıldı dudaklarım İnsan olmayı seviyorum İnsanları seviyorum İyi bir şeyler yapmak istiyorum Tüm canlılar aşkına Ve bu şiiri okuyan herkes Tanımadan bilmeden seviyorum sizi Şiir okuduğunuz için Bu şiiri okuduğunuz için değil Hayatın onca karmaşasında Vaktinizi ayırıp Şiir olduğunuz için.. Herşeyin başı iki dudağın arasında Söylemek ve geç kalmamak Dünyada olmayan bir lezzeti Çorbaya katmamak belki de Başlamak için gereken... İki dudağın arasında..... 30/05/2007 00:16 |
Pes Ediyorum Kalmadı inan inancım Umut mumlarımı tek tek söndürdün Oysa ben o ateşleri korumak için Kaç kör gecede ölüm savaşı vermiştim Güvenmiştim sana... Güzel gözlerinin ardında sakladığın İhanet bıçağıymış meğer Yenik düştüğüm sen Ve yenik düştüğüm ben Pes ediyorum işte Al uğruna beni söndürdüğün her neyse ... BurDaYım |
Bulutlu bir gök yüzünde Uğrunda öleceğim o gunde. Rahat olacağın bu gunde Dayan dayan ablacım.. Aşk sende sen aşkta ol ;) Ya sev yada sevme beni Icımde benı seven sin.. Mutlulugum gözünden düştügüm yerde kaldı...;) Nekadar amatörce olursa olsun duygularımı yansıta bılıyor.... CeLebRindaL(W)(st) |
Ne İstedi ki.. Hüzün karası sevda türküleri dinliyorum Geceleri gündüzleri sana ait bir yıl Hercai efektler gibisin ömrümde Yuvarlanarak sensiz geçtiğim onca yolu düşünüyorum Sen benim her şeyimdin.. Sevda neymiş sende öğrendim Çocukluğumun kızgın anne terslemeleriydin sen.. Sevda yaman bir çile diyor şarkılar Sevda yaman bir çile çekenler düşer dile.. Nalan Bıçakçı |
Bazen sevinç bazen keder Biraz yanımda biraz uzağımdasın.. Son gözlerdi herşeyi yakan Son umuttu bunlar Biri sağda biri solda.. Umutlarda sevgilerde soldu sanki.... BurDaYım CeLebRindaL(W)(st) |
Sonunda bitti ruya O bana bir ruyadı o bır ablay dı O hala sevdıgım O hala saydıgım O bir melek ti O bir sevecen o bır hasret O ulaşılmıcak ama bır yerde bekleyendı O mutlu olamayan gulemk ısteyendi ABLAM'A CeLebRindaL(W)(st) |
Şu Kap Kara Bahtımı Andıran Kalitesiz Satırlarıma Balşamadan Önce ... Merhaba, Bir Ben Vardı Birde Gençlik Hikayesi Bir umudum bir hasretim var benim Bir fidan gibi bir kıvılcım gibi Uzadıkca eğilen buyudukce kahırolan Bir umudum var umut ettikçe buyuyen Bir sevgim vardı gece doğan gündüz biten Bazen keder bazen hüzün bazende umutlu Bir rüyam var geceleri gelen gündüzleri giden Ben o rüyanın evladı ben o umudun hasretiyim Ben buyudukce eğilen düşündükçe bitenim Ben hasretim ben fidanım Gece dogan gunduz batanım Tanıştıkça ağlayan inadına kaybedenim İnadına kaybeden...! Geceyi bekleyen sabahı özleyen Ben bu umudun hasreti ben gecelerin dostuyum..! CeLebRindaL(W)(st) |
HATIRIMDA Hala hatırımdasın Hala yüreğimde sözlerimde Hala bıraktığın yerdeaynı çizgide, Aynı sözlerde aynı satırda Hala içimi ısıtan yüreğime dokunan Bir nokta gibi bitti hayat Bir nokta gibi ufaldı hayat Virgüle benzerdi sen varken Kalemin ucunda satırın başında Hala sendeyim hala içinde Sözüm vardı satırda olacam, Sözün vardı biterken virgül gelecekdiye... Hala hatrıımdasın.. CeLebRindaL(W)(st) |
| Saat: 17:55 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık