![]() |
selamlar bu siteyla tanışmam çok öncelere dayanır ilk defa bu gün üye oldum sürekli googlede ararken birşeyleri hep burada buldum en detaylı ve açıklayıcı ben en sevdiğimyönü ise görselliği ben görsel şeyleri ararım ve burada buldum bayadır biliyorum ama ...... sevgiler saygılar ilği alanım resimler fotolar ve en büyük hayranı olduğum animeler :) |
Aslında sitenin ilk üyelerindenim. Ancak aktif bir üye olmadım. yıllar sonra bir durum hasıl oldu dedim ben üyeyim girip halledeyim birde baktımki 6 aylık süre kısıtlaması gelmiş ! eski nickimi alamasamda sonuna plakayı yazarak sorunu hallettim. dediğim gibi yaklaşık 10 yıllık tanışıklığımız var aslında ama yine yeni yeniden yenişliklerle buradayız. Görüşmek gülüşmek dileğiyle... |
Her şeyi pc me borçluyum:) Sıkca bozuyorum,cevaplar ise burda saklı iyiki bozmuşum:) |
Takılmak için bir forum arıyordum, yazı yazabileceğim vesaire... Ondan dolayı, msxlabs'ı tercih ettim.Tasarımı göze hitap ediyor falan diye. Umarım, umduğum gibi olur. Herkese Selam.(İlk başta yazma geleneğini bozayım dedim) |
Benım kullanmış olduğum virus proğramınn aktivasyon suresi dolmuştu ve bende bulunan tum keyleri daha once kulanmıştım yeni keylere ihtiyacım vardı googleden arama yaptım sizinle karşılaştım umarım yoğunluğumn arasında sizlerede zaman ayırabilirm kı artık planlarımın içerisinde de siz olucaksınızdır..... |
Siteyi seo'daki başarısından dolayı google'dan buldum.Çok güzel bir site elinize emeğinize sağlık aşağıdaki şarkıyı bu siteye gönül veren bütün yönetici ve üye arkadaşlara armağan ediyorum.Umarım beğenirsiniz.. Eylül Akşamı Hiçbir neden yokken, ya da biz bilmezken Tepemiz atmış ve konuşmuşuzdur Onca neden varken ve tam sırası gelmişken Hiçbirşey yapmamış ve susmuşuzdur. Aynı Anda aynı sessiz geceye doğru İçim sıkılıyor demişizdir. Aynı sabaha uyanırken kimbilir, Aynı düşü görmüşüzdür. Olamaz mı? Olabilir. Onca yıl, sen burada Onca yıl, ben burada Yollarımız hiç kesişmemiş Şu eylül akşamı dışında Belki benim kağıt param, Bir şekilde, döne dolaşa Senin cebine girmiştir. Belki aynı posta kutusuna, Değişik zamanlarda da olsa Birkaç mektup atmışızdır. Ayın karpuz dilimi gibi batışını İzlemişizdir deniz kıyısında. Aynı köşeye oturmuşuzdur Köhne'de, Belki de birkaç gün arayla. Olamaz mı? Olabilir. Onca yıl, sen burada Onca yıl, ben burada Yollarımız hiç kesişmemiş Şu eylül akşamı dışında Bostancı dolmuş kuyruğunda, Sen başta ben en sonda öylece beklemişizdir. Sabah 7:30 vapuruna Sen koşa koşa yetişirken, Ben yürüdüğümden kaçırmışımdır. Aynı anda başka insanlara Seni seviyorum demişizdir. Mutlak güven duygusuyla başımızı Başka omuzlara dayamışızdır. Olamaz mı? Olabilir. Onca yıl, sen burada Onca yıl, ben burada Yollarımız hiç kesişmemiş Şu eylül akşamı dışında Bülent Ortaçgil Light Albümünden Herkese Saygılar..(See you around..) :) |
msn discovery i yüklemiştim sorunlar için msxlabs ın adresi wardı bende tıkladım öle adres değişik geldi.sonradan hoşuma gitti bişeyler paylaşamıyorum ama arada böle yorum fln yapıyorum konuları okuyorum. :) |
waLLa arama yaparken hep bura çıkıyor :) |
Slm Ben düzceden aslında netle pek işim olmaz pc teknıkerıyım ama işim güçüm motorlar yarışlar vs :) bu gıbı seylerden hoslanırım ama hosuma gıttı bu form takıldım öle :) |
Merhaba, Amvo virüsü hakkında arama yaptığım sırada sitenizle buluştum. Çok kısa ziyaretimde beğendiğim paylaşım üslubu beni üye olmaya teşvik etti. Fırsat yaratıp ziyaretçi olmak ve değerli bilgi paylaşımınıza katılmak düşüncesindeyim. Sitenizdeki güzel bilgilere katkısı olan herkese teşekkürler. Selamlar. |
| Saat: 12:14 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık