![]() |
nasıl oldu hatırlamıyorum....güsel bu site araken bu foruma rastladım.......Ve çOOk hoşuma gitti....... |
Google |
TAMAMEN DUYGUSAL SD RESİMLERİ ARARKEN O BENİ TANIDI VE BANA ŞÖLE SESLENDİ by ironx : SEN BENİM BÜNYEMDE OLMALISIN SEN BANA LAZIMSIN ADAMIM (MSX BANA DEDİ BUNLARI) |
merba ben jew,, sitenize gelmemde en büyük faktör gothic merakım,cok güzel site ve bilgiler ve güzel bir site , |
Herkese Selam olsun En Son "Mısır Kralları" diye googlde arattığım bir kelime sonrası bu mavi ve güzel aksam üzeri serini gibi esen sitede buldum kendimi birkac incelemeden sonra ise üyeliğimi gerçekleştirdim... Ama enteresan olan beni içine çekmesiydi.. ve bundan sonrada sürekli çekecek gibi... |
Alıntı:
|
slm ben kezi bu siteyi arkadaşın tavsiyesi üzerine ziyaret ettim umarım çok iyi zman geçirrim şunu sölemeliyimki fondaki müzikler çok acaip :D |
ben ablam naoko dan öğrendim. |
slm bn şimdi üye oldm google dan bişi arake burayı buldm hoşuma gitti üye oldm :D Gülme sesi neden çıkıo?? |
google de avatar arar ken buldum :) |
meraba ben darkprıvacy bu siteyi tesadüfen buldum tabi o beni bulduda denebilir:)umarım ii vakit geciririm burda by:P |
benim tanışmamda şu şekilde oldu bilgisayarıma solcan bulaşmıştı bir arkadaşım format atılması gerektiğini ve kendisinin bu işlemi yapabiliceğini söyledi bende olur dedim arkadaşım sandığım insan bilgisayarımı öyle bir hale getirmişki bilgisayarımdaki tüm çalışmaları bilgileri evinden gözetliyip takip eder olmuş bunu farkettiğimde bu konuda yetersiz olduğumu anladım ve araştırmaya başladım msx labs la tanışmam böyle oldu aradığım soruların cevabını bulabildiğim bir site ve yabancı terimler en az düzeyde kullanıldığı için anlaşılırda bu şiteyi oluşturanlara bu hizmeti bize sunduğu için teşekkür ederim. |
ben selcuk ben bu site yi bi program ararken buldum ve üye oldum |
bende tesadüfen buldum,şu ana kadar içerik olarak güzel dilerim uzun vadeli olur. Bir de şunu merak ediyorum,siyasi konularda yazabilirmiyim bunu aydınlatacak arkadaşlardan öğrenmek isterim sınırı ve seviye nedir? |
Meraba arkadaslar. Ben serdar. siteniz tek kelimeyle harika. Çok güzel vakit geciriyorum. Emegi gecen arkadaslara teşekkürler. Bundan sonra bende MsXLabs ailesinden biri sayılırım. Tabi müsade varsa :) |
Alıntı:
Site ve Forum Kuralları Madde 6# Ayrımcılığa neden olabilecek, özellikle de siyasi ve dini içerikli tartışmalarda bulunmak yasaktır. Spor konusunda da tartışma çıkarmamak kaydıyla herkes kendi takımının forumuna makul sataşma boyutlarında mesajlar gönderebilir. |
MsXLabsla mısır piramitlerinin gizemi tanıştırdı ve bence çok iyi bir siteolduğunu gördüm ve üye oldum herkese merhaba |
ya bi arkadaş tavsiye etti bu siteden istediğini bulursun diye bende ondan sonra üye oldum ama bana bu msn hakkında detaylı bilgi varirseniz sevinirim. |
Alıntı:
https://www.msxlabs.org/forum/msn-messenger-turkiye-forumlari Forumları İnceleyebilirsiniz.. |
selamlar bilgisayar teknolojisini 30 yaşından sonra tanıyan birisi olarak öğrenmeye meraklıyım aramalarım sırasında tanıdığım sitenize üyeliğim bu yolla gerçekleşti. şuana kadar üye olupta bana faydalı olmayan hiç bir siteye rastlamadım. sizlerdende azami derecede faydalanacağımı düşünüyorum. şimdiden teşekkürler herşey için |
ben cansuu googlede dolasırken buldum siteyii daha once de girmiştim mısafir olarak 1-2 kez elinize salık |
slm lar adım OGÜN ve bu siteyi tesadüfen buldum doğrusunu isterseniz şuan inceliyorum ama bir doğru daha varki hoşuma gitmesi TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR |
slm vallahi bilmiyorum nasıl bulduğumu kurt adam resimleri yazdım beni buraya attı kötü de yapmadı hani farklı bi site buldum hatta şimdi siteye bi daha nasıl girerim diye düşünüyom:) neyse sohbetinize doyum olmaz daha çok gece buralardayım işim gereği 15 gün gece 15 gündüz çalışıyom herkese slm kendinize ii bakın avadar kaybol muştu artık geri geldi:) |
mrblar bendeHarun sizinle hoş vakit gecirecegiz inşlah...:) |
Selamlar ben semih siteye girdiğim gibi çok hoşuma gitti ve banada üye olmak kaldı sadece...:) |
adminler ve degerli uyeler hepınıze tesekkur ederim sagolun var olun umarım hepımız burda ıyı gecınırız hepınıze saglık vee mutluluk dilerim |
Saol arkadasım bu arada sıte dızaynı falan cok harıka olmus ben bıraz dolasayım arkadaslar :):D |
Selam bi kişilik yer açın ben geldim biraz genişçe bi yer olsun lütfen bağdaş kurup oturucam müsaadenizle :)) bu siteye emeği geçenlere tşkr ler çok cici , hele renk olayı muhteşem BLuE :) Siteyi birileri tavsiye etmedi sadece şanslı bi günümdeyim bugün, arayan bulurmuş misali..... |
bask abi sitede üyeydim o site bozmustu deyismisti bi abim vardi orda canimbabam o bana burayi tavsiye etti burda olmaktan okadar mutluyum kiiiiiiiiii |
dOĞRUSU STYLE XP ARIYORDUM GOOGLEDAN ÖYLECE BULUVERDİM.GÜZEL BULDUM.EMEĞİ GEÇENLERE TSKLRRR. |
Öncelikle beni sitenize kabul ettiğiniz için sizlere teşekkür ederim Ben İstanbul da yaşıyorum Özel bir şirkette yöneticilik yapmaktayım evli ve bir çocuk sahiyim tüm üyelerle mesajlamak dileğiyle SAYGILAR |
ZATEN BİLİYODUM BU RAYA İYİ VE KALİTELİ BİR SİTE EMEYİ GECENLERE TŞK LER |
merhaba ben ahmet sistemi bulmam pek zor olmadı her zamanki gibi bir proğram arayışına girdim ve buldum tabi mavi renkte en sevdiğim renk olunca baya bi dikkatimi çekti doğrusu:) site gerçekten çok güzel özellikle resim bölümünü çok sevdim emeği geçenlerin ellerine sağlık |
1,5 seneden fazLa oLuyor hatırLamıyorum :D |
MsXLabs'la Bir Arkadasi Arayarak RasLadim Sanirim Onuda ßuldum Sayilir.. |
merhaba msxle CynthiA sayesinde tanıştım.:) |
benimde bu siteyle tanışmam başka bir sitede sıkılmış bi şekilde sohbet edecek birini ararken oldu.bir kişi bana bu siteden bahsetti ve şimdi üye oldum.umarım güzel anlar güzel paylaşımlar yaşarım bu sitede. |
mrba ben siteye japonca öğrenmek istediğimde buldum ve aradığım herşey olduğu için üye oldum ve gerçekten çok güzel herkese tavsiye edicem umarım bağımlılık yapmaz:) |
Merhaba ben de bu siteye yeni üye oldum.Bu siteyle msn ile ilgili içerik ararken tanıştım.Bence msn ile ilgili geliştirilmiş en iyi site bu.Msn hakkında bu kadar bilgi içeren başka bi siteye rastlamadım.Siteyi hazırlayan ve katkıda bulunan herkese teşekkürler!!!:) |
mavi den yola çıkarak bulmustummm , sonraaa pc deiştirim bi sürü kes unuttum şifrelerimi :D ama vasgeçemiorum burdan iiki bulmusum :) hepinisi seviorum |
yolunu şaşıran bir palyaço :) gördum msx burdaymış |
[quote=kompetankedi;4660]Merhaba, MsXLabs Hi-Tech Forum´a hoş geldiniz! Sitemize kayıt olmak için ayırdığınız zamandan dolayı teşekkür ederiz. Umarız bizimle birlikte olduğunuz zamanlarda iyi vakit geçirebilirsiniz. Kendinizi kısaca tanıtıp, sitemizi nasıl bulduğunuzu belirtirseniz, bu bizi çok mutlu eder. Etrafta sizi sıkça görebilmek dileğiyle.. Saygılar, MsXLabs Hi-Tech Forum Ekibi[/[php]quote[/php]] valla msn için bişeylere bakıyordum hackle msn hack için gezerken siteyi buldum kullanımı çok zor çözemedim |
slm nasıl oldu bilmiyorum ama sitede dolaşmak çok hoşuma gidior umarım boş boş vakit bulursam buralarda olcam eyw.... http://www.kkk.tsk.mil.tr/00KaraNETUstMenu/images/banner_son_03.gif http://img182.imageshack.us/img182/7282/fiekus5.gifhttp://img182.imageshack.us/img182/7282/fiekus5.gifhttp://img182.imageshack.us/img182/7282/fiekus5.gifhttp://img182.imageshack.us/img182/7282/fiekus5.gifhttp://img182.imageshack.us/img182/7282/fiekus5.gif |
herkese slm öle internette gezerken gördüm üye oldum ya çok sıkılıorum umarım burda rahat ve güzel bi ortam vardır beni yalnız bırakmayın ok hepinizin kandilini kutlarım |
Öncelikle Selam , MsxLabs'ı Daha Öncelerden Uzun Zamandır Biliyorum ama abimin Nick'i (Geceyarisi_)' Le Takılıyordum.. Aslında Yorum Yapmayı Sevmem O Nick'tede MsxLabs'ımızın Çıkardığı Güzel Türkçeleştirmelerle İndirmek İçin Kullanırdım Fakat Nolduysa Üye Ol Dedi İçimden Bi Ses Oldum Artık MsxLabs Tayım :) Umarım Hayırlı Uğurlu Olur.. MsxLabs -- Karalığın Mavi Yüzü.. |
Ben göz kırpmaları ararken buldum msxlabs'ı;) Ve şu an burda olmaktan çok mutluyum:smiley9: |
Google açtım ve Doğa manzaraları yazdım bir de baktım huzur dolu bir mavi bende üye oldum ve buradaki her şey muhteşem ve bundan mutluluk duyuyorum :) |
Gugılda Türkçe sayfaları göster noktasını aktifleştirdim. ''Japon forum '' yazdım ve buldum. :) |
siteniz gerçekten çok hoşuma gitti şimdiden yardımlarınız için teşekkür edrim harika bir şey gerçekten hayallerimdeki site diyebilirim bütün arkadaşlarla tanışma dileğiyle |
merhabalar site sakinleri aranızda bulunmaktan çok mutluyum umarım en kısa zamanda siteyi nasıl kullanacağımı çözer ve güzel şeyler paylaşırız |
| Saat: 06:14 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık