![]() |
Alıntı:
kendisi üye idi üyeliği silinmiş sanırım thinkerbell |
aslen 2005 den beri görüyodum siteyi ama o zamanlar hevesim yoktu ama şimdi diyorumda iyiki üye olmuşum ;-) |
slm ben bursadan ferhat sitenizi tesadüfen buldum ama iyiki bulmuşumm çalışmalaırnız için çok tşkler inşallah bende paylaşaımlarda bulunabilirim becerebilirsemm tabii:)) |
ben internette bir konuda araştırma yapıyordum bu siteden birçok cevap çıkıyordu bu şekilde bu siteyle tanıştım ve üye oldum |
be kızımın performans ödevelrini için araştırma yaparken goglden hep bu siteden aldıgım bilgiler güzeldi bende üye olmak istedim bundan sonra hep burdayım:) |
resim ararken bu siteye rastladım...sanat ve tasarım bölümünü okudugum için ilgimi çekti ve üye oldum. |
googleda bişeler aratırken denk gelmiştim |
ben bu siteyi üniversite böLümLerine bakarken buLdum ve iyi ki buLdum çok güzeL bi site daha da gELiştirmek diLeğiyLe herkese seLammm :D |
herkeze slmlar ben mesut pi program ararken dıkkatımı cektı bu sıte ve uye oldum daha yenıyım ama guzel arkadaslıkların yanı sıra bu sıtede edıncegım cok bılgı var sanırım |
selam ben googleden bir bilgi ariyordum o sirada msxlabs çikti karsima payasimi karsiliksiz birakmak istemedim üye oldum:) iyiki olmusum:) |
| Saat: 03:40 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık