![]() |
Bu siteyi bana rapishare tavsiye etti. Ve şimdieen çok beğendim. |
Ben de geçen seneden beri üyeydim. Sanırım üyeliğim silinmiş :S Ben irem. 6.sınıfa gidiyorum. Bu siteyi çok seviyorum :) Beyoncé Knowles fanıyım. O benim aşkım,güneşim,hayatım,herşeyim! |
Selamlar, adım Çağlar. Devamlı mavikaranlıkta üyelikli/üyeliksiz gezinip duruyorum zaten. Aradığım dosyaların bir kısmını barındırıyor site. Başarılı bir site teması olsun, konuları olsun hoşuma gidiyor. Dedim bir üye olayım görüneyim:) Geldim işte umarım kalıcı olurum:) Yalnız çok kasıyor forum sanırım chatbox yüzünden. |
Hoşbulduk:cici: arama motorundan buldum burayı.Yağlı boya resimler yazdım buraya üye oldum:)bende resim yapıyorum ve burdaki resimlere hayran kaldım.O yüzden herkeze merhaba...:wave: |
Her araştırma yaptığımda site geliyordu.Bende çoğu ödewimi burada yapıyordm:D |
sa ben burak googleden buldum difriz lazımdı uye oldum yardımcı olursanız sevinirim ok tsk |
Google arama motoru ile sorunlarıma derman ararken buldum :D |
Slm ark lar ben ahmet silkroad oynuyorum venüs serverinde ismim hacı herkes hanır :D 16 yaşındayım Siteyi Ark selim in face sinden duydum |
benim adım ferdi saygılarımla bundan 3 sene öce idi belki 5 sene önce ben zaten üye idim ama bilgisayarım yoktu ve nette acemiydim şimdi pc kurdu olduk ve zaman zaman bir konu ararken hep siteniz karsıma cıkıyor aradığım bilgi sizin formda sunuluyor o yüzden tekrar geldim arkadaslar tekirdaglıyım adım ferdi 27 yasındayım saygılar |
bende bu siteyi tesadüf eseri gördüm ve üye oldumm evet artık bende buradayımm :D:Dgüzel bi sitee |
| Saat: 03:41 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık