![]() |
pc programları ararken keşfettim ama hemen üye olmadım zaman kaybetmişim |
Daha yeniyim MsXLabs ile araştırmalarımda tanıştım. 13 ocak 2010 çarşamba... saat 15:30 umarım çabuk alışırım...... |
msxlabsla ilk defa araştırma yaparken karşılştım snra üye oldum ama o zmnlar çok tecrübesizdim hiçbirşey bilmiy0rdm bunları farketmem uzun bi süre aldı snra yeni bir üyelikle bu duruma geldim aslına bakarsanız bu halimden çok memnunum etrafımdaki arkadaşlarım ve diğer herkes bni buraya bağladı.. iiki varlar ..=) |
Esesli.com sesli chat sitesinde forumda msn hakkinda yazi gördüm tikladim burasi çıktı bende üye oldum facebook connect ile |
mixcraftın v2.1 sürümünü arıyordum bu forum sayfası geldi üye oldm ama çok yararlı oldu :) |
bi program ararken tesadüfen buldm bi kaç kes dha görmüştüm fakat bakmamştm bu kdr :) bugnde üye oldum işde aranzdaym artq :p |
arkadas tavsıyesı ile geldim muhabbet ii miş sevdim burayı :D |
Daha buqn üye oLdm ama $mdden bya bi işime yaRıo WazgçLmzm oLcak gibime geLio :D:D |
mrb merhabalar herkeze iyi akşmalar ben gizem namı diyar gsebastian.. istenizdeki yazılar şiirler çok hoşuma gitti ve bende burda olmalıyım dedim aranıza aldığını ziçin teşekkürler ama biraz yardıma ihtiyacım var kimler war benimle ilgilenecek.... |
Fikrek Kızılok dinleyicisi ve hayranıyım ! bi on onbeş senedir. |
| Saat: 09:46 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık