![]() |
teşekkürler. meraba ben lilyumm.doğum günümü kutlama nezaketinizden dolayı teşekkür etmek istedim.çok teşekkürler...sizlerinde hayatınızda gönlünüzden geçen her şeyin olması dileğimle saygılarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum size hoşçakalın......msxlabs ekibi saygılar:smiley32::rose::lips:(F) |
Google.. |
Merhaba, google da sorularıma cevap ararken hep bu site karşıma çıkıyordu,üye olmadan da sorular sorabiliyordum en güzeli de bu.Ben de üye olmaya karar verdim...:) AYRICA SAYFA VE SES EFEKTLERİ DİKKATİMİ ÇEKTİ;) |
eski üyeyim hesabım silinmiş. Tekrar geldim. |
Selamun Aleyküm, Uzun zamandır böyle bir site arıyordum.Çünkü hep aynı şeylerden bıkmıştım.Site gerçekten çok güzel Teşekkürler... |
arkadaşımdan öğrendim... |
merhaba, ben pirlanta gercek adim elmas google araciligi ile tanidim burayi resim meraklisiyim burada da bir hayli enteresan resimler var site zaten oldum olasi süper tebrik ederim devamini diliyorum yeni resimler bekliyorum ..geceleri hic sevmezdim.. rengi mavi olmasa.. sevgiyle.. |
Merhaba Adım Alperen Yalnız şehrimde tek başıma yaşıyorum... |
bazı resimleri aratırken gördüm sitenizi daha öncede üyeliğim vardı ama silinmiş sanırım yeniden üye oldum ve burdan tanıdığım 6 yıllık çok iyi bir arkadaşım var umarım sizlerde böyle sağlam arkadaşlar edinebilirsiniz ayrıca sitenizdeki konularda çok hoş en azından ciddiye alıyorsunuz teşekkürler ekibinize kendimi tanıtacaktım bide sanırım aman orasını boşverin işte tanışmaya ne gerek var şimdi |
Tesadüf eseri buldum bakalım nasıl bir yermiş :) Ayrıca AdanaLıyım Sagopa Kajmer yani Yunus Özyavuz manyağıyım :) İçimde ŞEFİNİ kaybetmiş bir ORKESTRA'nın hüznü... Dışımda CHARLİE CHAPLİN gülüşü :):) http://www.kustu.com/w2/_media/images:people:charlie_chaplin.jpg |
| Saat: 10:25 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık