MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Site ve Forum Hakkında (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/)
-   -   MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/4785-msxlabs-la-nasil-tanistiniz.html)

MeLekkkk 23 Mart 2010 12:38

slm bende sivastan melek lise 4 bilgisayar bölümü okuyorum

black angel 23 Mart 2010 19:25

ben buraya geldiğimde güzel sözler arıyordum birde baktım üye olunuyor oldum 2 senedir buradayım ama pek açmam..

pusat5000 25 Mart 2010 22:46

Sanırım ben de eski üyelerdenim ancak uzun zamandır teknik nedenlerden ötürü (bilgisayarım arızalı olduğu için) girmiyordum .Bugün msnde sorun oldu,yeniden yükleme ihtiyacı duydum,microsoftun kendi sitesinden yükleyemedim,aklıma eski dostum sitemiz geldi,geldim buraya,ancak bir baktım üye olduğum isimle giremiyorum.Yeniden aynı isimle üyeliğimi tazeledim.Sanırım sitemizd eyapılan yenilikler nedeniyle ,belki de uzun zaman giriş yapılmadığı için üyeliğim iptal edilmiş olabilir.Sorun değil,siteme yeniden kavuştum.Merhaba ....

__sensizlik__ 28 Mart 2010 10:57

bu siteyi ilk buldugumda googlede araştırma yapıyodum siteye girdigimde çok begendim ve ilginç geldi bana üye olmak istedim ve böle işte:)ama bu siteyi açanlara konu ekleyenlere çok tşkler çok qüsel bi site:):):):):)

spestnaz 29 Mart 2010 17:30

Herkese merhabalar. Ben enes. İstanbulda yurtta kalıyorum. Üniversite okuyorum. Geçen yıldan beri biliyorum, bu siteyi ama yeni ilgilenebildim. Kısmet bugüneymiş :) Şimdi de depresyonla boğuşuyorum. . Uğraş arıyorum. 19 yaşımdayım ama çooooooookk yoruldum :P Çooookk ::)

asi_girl 30 Mart 2010 20:28

ödevlerimi yaparken sürekli karşıma çıkıyodu bende üye oldum

seLcen 4 Nisan 2010 14:10

yenı degıl aslında cok cook cook zamandır önüme cıkıyodu goolede mavı karanlık

genelde program aratırken sık sık cıkmıstırr
ee artık zamanı geldı dedım ve uye oldum*-)
herkese kolay gelsın ,güzel bı paylasım sıtesı ,emeğı geçen herkese teşekkürlr:)

sibel savas 7 Nisan 2010 16:43

selamlar

Alıntı:

kompetankedi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 4660)
Merhaba,

MsXLabs® - Mavi Karanlık®´a hoş geldiniz!

Sitemize kayıt olmak için ayırdığınız zamandan dolayı teşekkür ederiz. Umarız bizimle birlikte olduğunuz zamanlarda iyi vakit geçirebilirsiniz.
Kendinizi kısaca tanıtıp, sitemizi nasıl bulduğunuzu belirtirseniz, bu bizi çok mutlu eder.
Etrafta sizi sıkça görebilmek dileğiyle..

Saygılar,

MsXLabs® - Mavi Karanlık® Ekibi

selhic ama abartısız sadece 4 islemi yapmanın dısında hıc matematik bilmiyorum ve ogrenmek icinde emekliligimi bekliordum.ve emekli oldum. siteleri dolasırken sizin sitenizin bana sıfırdan ogretebilecegine inandım ve uyeligimi tamamladım. yanılmadıgımı umuyorum.sitenizin sorulara cevabı cidden cok guzel ve konunun a sından baslıyor olması dikkat cekici.sizede banada basarılar.

idaho 12 Nisan 2010 00:10

internette dolasirken tesadüfen buldum,konular ve ses cok etkiledi...
mavi karanligi cok cok eskiden beri severim...yani internet zamanindanda önce :)
buradaki seslendirmeyi nereden indirebilirim..yardim ederseniz sevinirim
idaho

efecan 12 Nisan 2010 16:00

selam mehraba ;)

rıca ederım nedemk teyzemın aracılıgyla buldum bu steyıı :D:D

Saat: 00:37

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık