![]() |
slm bende sivastan melek lise 4 bilgisayar bölümü okuyorum |
ben buraya geldiğimde güzel sözler arıyordum birde baktım üye olunuyor oldum 2 senedir buradayım ama pek açmam.. |
Sanırım ben de eski üyelerdenim ancak uzun zamandır teknik nedenlerden ötürü (bilgisayarım arızalı olduğu için) girmiyordum .Bugün msnde sorun oldu,yeniden yükleme ihtiyacı duydum,microsoftun kendi sitesinden yükleyemedim,aklıma eski dostum sitemiz geldi,geldim buraya,ancak bir baktım üye olduğum isimle giremiyorum.Yeniden aynı isimle üyeliğimi tazeledim.Sanırım sitemizd eyapılan yenilikler nedeniyle ,belki de uzun zaman giriş yapılmadığı için üyeliğim iptal edilmiş olabilir.Sorun değil,siteme yeniden kavuştum.Merhaba .... |
bu siteyi ilk buldugumda googlede araştırma yapıyodum siteye girdigimde çok begendim ve ilginç geldi bana üye olmak istedim ve böle işte:)ama bu siteyi açanlara konu ekleyenlere çok tşkler çok qüsel bi site:):):):):) |
Herkese merhabalar. Ben enes. İstanbulda yurtta kalıyorum. Üniversite okuyorum. Geçen yıldan beri biliyorum, bu siteyi ama yeni ilgilenebildim. Kısmet bugüneymiş :) Şimdi de depresyonla boğuşuyorum. . Uğraş arıyorum. 19 yaşımdayım ama çooooooookk yoruldum :P Çooookk ::) |
ödevlerimi yaparken sürekli karşıma çıkıyodu bende üye oldum |
yenı degıl aslında cok cook cook zamandır önüme cıkıyodu goolede mavı karanlık genelde program aratırken sık sık cıkmıstırr ee artık zamanı geldı dedım ve uye oldum*-) herkese kolay gelsın ,güzel bı paylasım sıtesı ,emeğı geçen herkese teşekkürlr:) |
selamlar Alıntı:
|
internette dolasirken tesadüfen buldum,konular ve ses cok etkiledi... mavi karanligi cok cok eskiden beri severim...yani internet zamanindanda önce :) buradaki seslendirmeyi nereden indirebilirim..yardim ederseniz sevinirim idaho |
selam mehraba ;) rıca ederım nedemk teyzemın aracılıgyla buldum bu steyıı :D:D |
| Saat: 00:37 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık