![]() |
slm Alıntı:
|
tesadüfen buldum OYUNCU OLMAK ICIN KAC YIL OKUMAM GEREKIYOR yazdim ve sonra biryere girdim songra aburasi cikti karsima bende belki sorularima cevap bulurum diye kayit oldum |
bir konuyu araştırırken buldum zaten biliyordum bu siteyi ve detaylı bilgi verdiğinden buruya üye oldum :) |
messengerımdaki sorunu çözmek için google ile buldum.teşekkürler... |
site beni buldu o kadar da saklandım oysa ki :) |
slm benim bir sorunum var o sorunu cözmem için google dan dolaşırken gördüm uye oldum ama halen sorunumu cözemedim ayrıca sorunumu çözmemde yardımcı olursanızda sevinirim :D sorunum şu msn acıp kapatabiliyorum yazabiliyorum msj lar gelip gidiyor ama bir sitedeyken msn görüşmesi yapamıyorum yani çevrim içi gözükmem gerekirken çevrimdışı görünüyorum ve hemen ustte şu yazı cıkıyor ( msn yeni surum istiyor windows live beta ) böyle bir yazı bende ne kadar yeni sürüm varsa yukledim ama bir sonuç alamadım şimdiden tşk |
Yardım bölümünde daha doğrusu can cant bölümünde siteyi gördüm yardım ediyim birkaçtane örnek yazıyım dedim üyelik gerekti üye oldum ve çok iyi bir yer :) oldunu düşünüyorum selamLar :) |
Soru-cevap bölümüne üyelik de gerekmiyor. Çok hoş bir hizmett şekli. Ama site o kadar faydalı ve kaliteli ki insan üye olmadan edemiyor. Yeni gelenler hoşgeldiniz. |
Google de gezinirken buldum ...:) |
BİLİMİYORUM Sigortacılık ile bilgi ararken burada kendimi buldum sitenin temesı beni büyüledi ve üyelik linkini gördükten sonra kontrolden çıktım ve kendimi bu sitenin üyesi buldum. bilmem anlata bildimmi:D |
| Saat: 00:37 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık