![]() |
acılar paylaşıldıkça küçülürmüş... paylaştıkça büyüyor benimkiler.. |
bikaç gündür yoktum buralardan uzak kaldım..ve yine burdayım:) mutlumusun arwen hayırr ..ama mutlu görünen ... uzak herşey bana artık onu anladım |
merhaba günlük sabah işden geldim yemek yeryemez msx takıldım biraz sonra pc başında uyukladım saat 17.00 da yatım saat 23.00 gibi kalktım 22 yaşındaysanız ve aşık değilsenin hayat gerçekten güzel |
yine herzamanki gibi işten geldim kahvaltımı yaptım msx takıltım ama bu gece oykum geliyordu nedense acaba dün yatmadım ondanmı olsun sorundeğil başka bi gün oykumu lırım bu günde bu kadar 22 yaşındaysanız ve aşık değilseniz hayat gerçekten güzel :) |
Çok soğuk we eğlenceli iyi bir gün geçti ama yorucuydu |
bu kin beni yer bitirir |
istanbul trafiğinden nefret ediyorum.. şimdi bi de deli gibi yağmur yağıyor.. ben nasıl gitcem eve günlük :( |
günlükcüm bol kahkahalı bol nefretli ve bol yazılı bigün daha gecti.bugün edebiyatcımız alim beye bi laf sokusturdum bi elestiri yaptım yani cok matraktı.sınıfın bas muhalefeti benim zaten.sınavı cok zor sordu ve zaman yetmedi günlük.cok sinirlendim.kankim zor tuttu beni ha.bi ara üstüne ucucaktım.bu arada ögle arasında sınıfca piknik yaptık harikaydı ya:Dneyse günlük yarın dersanem var.ders calısmam lazım düsmanı catlatmam icin.ahh su ünw.yi bi kazanıım baska bişi istemiom valla:P insallah olucak eminim yaf o kadar calısıoruz.hoscakall:D |
evde sıcak sıcak çay içmek gibisi yok günlükçüm.. ;) |
günlük isokoliğin dediği gibi yazılıyla geçen bir gündü ama herşeye rağman çok güzel bir gündü öğle arasında bol bol güldük:Dyaws yarın dersane var ve ben hiç gitmek istemiyorum:S |
| Saat: 04:05 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık