![]() |
Ben Seni Görmeden Sevdim Hayallerime benzerdi güzelliğin Seni düşündükçe bi başka olurdum Sana nasıl ifade etsem… Seni sana anlatamam ki... Ne öyle Ne Böyle ben seni görmeden sevdim... Hayallerimle süsledim seni Öylesine güzel öylesine masum bir yüzün vardı ki... Bakmaya kıyamadım Ben seni görmeden sevdim... Belki sana iki kelime diyemedim… Ama hep içimde sakladım güzelliğini Seni seviyorum dememi bekleme benden… Çünkü diyemem ki... Ben Seni görmeden sevdim... Var mı Bundan ötesi ? ( Alıntı değildir tamamı bana ait ) Prince of emre |
Aşk Dediğin Dipsiz Bir Kuyudur Aşk Dediğin Dipsiz Bir Kuyudur Veremeyeceğim cevapların Sorularına muhatap oluyorsam, Bil ki sana duyduğum sevgidir susuşum. Anlayana bir özür dilemedir, Sessizce iç çekmeler. Beni affet bir tanem, Öyle demek istemedim dercesine. İçimde öyle bir yer ettin ki, Aşkın nerede başlayıp, Nerede bittiğini seni, tanıdıktan sonra anladım. Bir sen bir ben bir de Sonsuzluk var içimde. Ya ölümdür dipsiz bir kuyu. Yada öyle bir yaşam ki, Zamanın, seviyorum seni, Dediği anda durduğu. Vereceğim soruların cevapları da, Sende saklı bir tanem. Aşk dediğin dipsiz bir kuyudur, Suyu ya bulanıktır içemezsin. Ya da senin kadar berraktır. REDDEDEMEZSİN. Tuğrul Ahmet PEKEL 24-09-2006-PAZAR |
3.cü Kat 6.cı Daire (BEKLEYİŞ) 3.cü Kat 6.cı Daire (BEKLEYİŞ) Dış kapının sertçe kapandığını duydu. Vakit onun dönüş vaktiydi. Ocağın altını kısarak, Aceleyle ellerini kuruladı. Hızla daire kapısının yanına geldi. Yüreciği küt küt atıyordu. Ayak sesleri ağır ağır yaklaşmaya başladı. Birinci kat. On saniye. İkinci kat. Onbeş saniye Şimdi merdivenleri döndü. Sahanlık. Üçüncü kat. Kapının önünde. Zili çalacak. Gözlerini kapattı nefesini tuttu. Bekledi. Zili çalacak ya da kapıyı tıklatacak. Ben geldim aç kapıyı NEFİSE diyecek. Sonu gelmeyen bekleyiş. Dudaklarından dökülen dualar, Allahım sen büyüksün. Ayak sesleri geldiği gibi yavaş yavaş, Uzaklaşırken kapıya yaslandı. Ayakları gövdesini taşıyamıyordu. Dizlerinin üzerine çöktü. Gözlerinden akan yaşların, Muson yağmurlarından farkı yoktu. Bu kapıdan çıkıp gideli, Tam on yıl oldu. Seneleri durdurmaya gücü, Yetmemişti saçlarına, Ak düşmesi gibi. Ve bir gün döneceğine bütün, Kalbiyle inanıyordu. Bilirdi bilmesine Nefise kadın. Balıkçı HASAN'ın bir daha dönmeyeceğini. Bilir ikinci sevgilisi denizle kucak kucağa, Bilirde bilmemezlikten gelir. Belkide kocası balıkçı HASAN Karadenizin soğuk sularında, Daha mutluydu ki dönmemişti geri. Kadınlığınıda bırakmıştı NEFİSE kadın On yıl önce. Kocasının gittiği gece. Tuğrul Ahmet PEKEL 03-10-2006-SALI |
Yanlış anlamayın, Ben bir şair değilim. Duyguların sarhoşuyum sadece. Bir an kelimeler Birikir dudaklarımda Kâğıdı önüme alır Mürekkebine karışırım Kelimelerin. Kuşları yazar Dallarına konarım ağaçların. Rüzgârla at koştururum, Ve gri bulutlardan düşerim yağmurların. Yanlış anlamayın, Ben bir şair değilim. Çığlıklarını dinlerim sadece Martıların. Denize bakar bakar, Bir balık solungacında Nefes alırım. Bir midye kabuğunda Vururum sahillere. Önce kır saçlı bir hayat kurar Sonra, Düşlerine karışırım Çocukların. Anaların ağıtlarında dolaşırım. Türküleri olurum Geçilmez, sarp dağların. Bu şehri içime çeker çeker Bitiririm. Nerde bir sokak varsa, Cebime atarım. Param yoktur benim Ben gariban doğmuşum Eğer varsa cebinde bir şeyler Buruşuk kâğıtlara yazılmış Şiirlerim var. Her sokak başında Beni bekleyen bir yalnızlık, Ve kurulmamış düşlerim… Yanlış anlamayın, Ben bir şair değilim. Tutkunuyum sadece Mevsimlerin. Bir ilkbahar eser Kırık penceremin deliğinden. Götürür beni, Rutubet kokan anılardan, Kendimi bir kelebek kozasında bulurum Yeniden doğar, Yeniden bir hayat kurarım kendime. Bir bakmışım ki bir kahraman olmuşum; Tahta kılıcımla, Tahta atımla, Savaşlar yaşamış. Kitaplardan bir ülke kurmuşum kendime. Yanlış anlamayın, Ben bir şair değilim. Serserisiyim sadece Bu kentin. Sigaram yoktur dudaklarımın arasında, Ama hep bir ıslık vardır. Bir de, Bir dilencinin duaları… Yanlış anlamayın, Ben bir şair değilim. Biraz melankoliyim sadece. Karanlıkları severim, Loş ışıklı odalarda Yalnız kalmaları, Ve bir de Tıkırtısına karışmayı severim Geçilmez zamanların Malik(Arif) Sevgili dost, Yoksa görmüyor musun, Ne varsa gördüğü gözlerimin, Yansısıdır sadece,gölgesidir Gözle görülmeyenin. Sevgili dost, Yoksa duymuyor musun, Bu yaşamın kulak tırmalayan uğultusunu, Bozulmuş bir yankısıdır sadece Yüce bir uyumun Sevgili dost, Yoksa sezmiyor musun, Tüm dünyada tek bir şeyin var olduğunu Yüreğin yüreğe,kalbin kalbe Dilsiz bir feryatla söylediğidir bu. Sevgili dost, Yoksa anlamıyor musun, Bir zaman tünelinden geçtiğini, Yeri gelince ağlayacak, Yeri gelince gülecek, Yeri gelince nefret duyacaksın, Yoksa hissetmiyor musun bunları. Sevgili dost, Yoksa bilmiyor musun, Senin bana benim sana ihtiyacım olduğunu, Beraber sevineceğimizi, Beraber üzüleceğimizi Ve yıkılmayacağımızı bilmiyor musun sevgili dostum... Bilmiyor musun... Malik(Arif) |
Bir uyku karanlığında şimdi sevmelerim Ellerim kör olmuş,gözlerim lal Kalbimse ağlamaklı gittin gideli Ve şimdi konuşmaya göz yaşım var sözlerim yok anlatmaya Dili bülbül sevdalarım hasrete döktü yapraklarını Sen gittin gideli mevsim son bahar... pasakli_prenses |
Benim kendi şiirlerim nasıl? Acaba beğenirmisiniz?:) NE OLUR GİTME Yalvardım kendi kendime Gitmesin o geceye diye Hiç mi duymadın kalbimin sesini Ezip gittin kendi sevgini Aradığın çözümler hep böylemi Hiç bulamadın ben nedenini Kaybediyorsun bak sevgimi Unuttun mu bana olan sevgini Ben ölsem kime ne ki Ağlasam bana ne çare ki Unuttun mu bana olan sevgini Kalmadımı bu sevenin değeri Acımadı mı için sevgilim Hiç acımadı mı kalbin Ya bana aşık yureğin Sonunda kırılan sadece sevgiiim.... ------------------------------------------------------- Senden benim tek kârım Beni sevmen olmuş Beraber olmaktansa Ayrılık bize zulüm olmuşş ------------------------------------------------------- Düşünsene yalnızlık Çaresizlik ve sensizlik Ümitsizliğe kapılmak Hayattan soğumak Zamandan geçmek Ama yardan geçememek Hasretinle sevilmek Seni çok ama çok özlemek ------------------------------------------------------- Çizemezsin kalbine bir resim Atamazsın gönlünden sevgilim Ben kaderime resti çekmişim Tek isteğim sensin benim BEBEĞİM ------------------------------------------------------- Gİt! Bedenimi bırak bana Sev! Ruhumda ateş yaksana Bak! Gözlerim aşık sana Gel! benim canım feda sana ------------------------------------------------------- Fıstığım,bebeğim,meleğim derdim Seni ben canımdan çok severdim Nerelerdesin ey benim gönül çiçeğim Özledim meleğim, dön bana bebeğimm ------------------------------------------------------- Napıyorsun bebeğim? Benim olan herşeyim Herşeyi yalan olan dünyada! Benim olan tek gerçeğim ------------------------------------------------------- Hasreti çeken ben, sevdayı bilen senmisin? Benibırakıpta giden yar; bana geri dönmesin. ------------------------------------------------------- Çölde yürürken aklına gelen tek şey su! Kötülükte saklı olan bir anlık büyü Konuşmamda anlamsız olan sadece bir soru Uzakta olan yârdan isteğim biraz hoşgörü ------------------------------------------------------- BEN YAŞAYAMASAMDA BARİ SEN YAŞA Ben anlayamadım aşkı Bari sen anlasaydın Ben yaşayamadım sevdayı Bari sen yaşasaydın ------------------------------------------------------- BÖYLEMİ OLACAKTI? Yaaa sevgilim böyle mi olacaktı sensizlik Sensiz mi kalacaktı bu çaresiz bedenim Sensiz mi olacaktı senle olan hayallerim Sensiz mi bebeğim Sensizliğin içinde sessiz ve çaresiz? ------------------------------------------------------- DONUK KADERİM Resmine bakınca ağlatır beni özlemin Güldürür gönlümü bana aşkı söyleyişin Susturur kalbimi benden ayrılışın Sensiz bir hayatsa daha şimdiden bıkmışım ------------------------------------------------------- VAZGEÇEMEM Bir damla gözyaşı akmasın gözünden Sevgiyle bir ömür yaşayalım yeniden Gitmesem, hep kalsan seninle tek beden Birsenden, yar senden vazgeçemem birtanem ------------------------------------------------------- Ağlıyorum sessizce ve sensiz Unuttun artık beni, kaldım sevgisiz Yaşadığım her an sensiz ve sebepsiz Bu dünyada bir ben kaldım; bebeksiz ------------------------------------------------------- Sensizim birtanem, çok özledim Artık yeter,dinsin bu hasretim Yakıp kaburuyor beni, sevgin Nasıl zor geçiyor sensiz günlerim ------------------------------------------------------- Nasıl zor sensizlik bir bilsen Gözlerimden düşen her yaşta sen Bu hayatta halâ seninle tek beden Nen ayrı olmak bukadar zor? Neden ------------------------------------------------------- Uzanabilmek mi yoksa Tutabilmek mi ellerimle güneşi Senden uzak olmak mı yoksa Sevebilmek mi o güzel kalbini ------------------------------------------------------- Uzansam; başımı koysam yastığa Zaman geçmeden gelirsin aklıma Ya bu insanlar, ya bu yalan dünya Çok mu görüyorlar seni bana ------------------------------------------------------- Gözlerimi açtım. Ben herkeste sana baktım. Seni yaşadım. Herkeste seni sevdim. Seni anladım. Her an sana koştum. Bir an unutmadım. Her saniye seni yaşadım. by sempatik_25 |
Altı Gün Altı gündür aramıyorsun Altı gündür bana gülümsemiyorsun Altı gündür bana bakmıyorsun Ve bir gün Ve sensiz geçen her gün Kalbime saplanan hançer Yudum yudum zehir Gün gün soğukluk Gün gün ölüm Hani ölümün soğukluğu derler ya... Hani Azrail kapıyı çaldığı zaman vardır ya... Hani ölümsüz denizlen aşklar vardır ya... Bir bir... Bir bir dirilir Canlanır çıkar yeniden... Sensiz geçen altı gün vardı ya... Ferhat'ın Şirin'i, Mecnunda leyla İçin hissettikleri vardır ya... Benim Hissettiklerimin yanında... Her günümde sen Her nefes alışımda Her kalbimin atışında Kalbim ve Aklım senleydi... Seni bana bir kez bakman Bir kez ama birkez Aşkım demen vardı ya... İşte o söz, o söz ki Benim canıma can Ölümümede sıcaklık katardı... Ama şimdi varya... Artık mutlu ol... |
rüya..... dün rüyamda seni gördüm sesim kesildi konuşamadım alıp götürüyorlardı seni melekler sen mutluydun halinden gözlerin parlıyordu beni bırakıp gittiğin günde böyleydi, hava yağmurluydu ben o yağmurda ıslanıyordum ama sana bir damla bie değmiyordu, yağmur üstüne güller yağıyordu beyaz tenin güllerle doluyordu hep yüzünde bir pırıltı vardı bende bir acı bir yürek sancısı kuşlar etrafında dönüyordu sen gülüyordun üzerinde beyaz bir elbiese vardı beni görmüyordun ben hıçkırıklar içinde ardından bakıyordum güller yerleri kapladı tutmaya çalıştım tutamadımsaçların savruluyordu okadar güzeldinki haykırmak istedim sana söyleyemedim işte dilim tutuldu sesler geldi arkama döndüm hiç kimse görmüyordu seni gücümü topladım işaret ettim seni kimse görmüyordu beni meleklere gidelim dercesine bakıyordun bu kadarmı istiyordun gitmeyi anlayamadım bir kelime bekledim senden son bir kelime sen susuyordun güneş yavaş yavaş batıyordu feryat edercesine bağırdım sonra arkandan bu gidişini kaldıramam bu gidişi kaldıramammm by sempatik_25 |
Aşk sonsuz değildir... aşk hiçbir zaman insanlara tam olarak mutluluğu vermemiştir... nasıl güneş her daim dünyayı aydınlatmıyorsa nasıl yıldızlar her zaman gökyüzünde kalmıyorsa işte aşkta bunlar gibi hayatta kalıcı olmuyor bazen yerini gözyaşına bazense geçici mutluklara bırakıyor bazen bizim için hayatın tek anlamı oluyor bazense günlerce kapanmaz yaralar açıyor o yaralar günlerce döktüğümüz her bir damla gözyaşıyla biraz daha açılıyor istesekte kapanmıyor çünkü artık o yara durmadan kanıyor aşkı düşünüyorsanız ayrılığa katlanmayı bilin mutluluğu düşünüyorsanız üzüntüye alışmayı bilin kavuşmayı düşünüyorsanız elveda demenin zorluğunu bilin ama biliyoruz ki kaybedilen 1 dakika bile geri getirilemiyor istesenizde hiçbirşey yeniden yaşanmıyor geçmişe dönüp hatalar düzeltilemiyor ve işte o kelime… aşk... zor bulunuyor biterse oda geri gelmiyor hayat sonsuz değilse sonunda ölüm olacağını biliyorsak,aşkında sonsuz olmadığını ve sonunda ayrılık olacağı fikrine alışmalıyız ama ne olursa olsun aşkın her dakikasını doyasıya en iyi şekilde yaşamalıyız geçen zaman geri gelmiyor... by sempatik_25 |
Küskünüm Yalnizligima Karanlik sirdasim olmus, Sessizlikse arkadasim.. Kim demiski ben yalnizim? Serefsiz insanlarami kaldim? Ben yalnizligimla arkadasim.. Karanlik gizler göz yaslarimi, Sessizlik dinler bitmeyen isyanimi. Kelimelerim caresiz kaldimi, Aklima sen düsersin, Duyarmisin bilmem.. Ölüm caliyor bak yine kapimi. Yine gece oldu bak! Sanki, Gökyüzü gecmisimle karalanmis. Sadece tek bir yildiz asili kalmis; En güzel hayal kadar parlak, Sen kadar uzak... Yalnizligimsa isyan ediyor bak: "Olurmuydu be dostum, Varmiydi imkansiza umut baglamak!" Sen; Imkansizsin ama Sebebimsin! Uzaksin ama Yürgimdesin! Yalansin ama Sevdigimsin! Yalnizligima beni küstüren, Yokluguyla basedemedigimsin! 02.08.2007/Elif U. |
| Saat: 20:16 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık