MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Site ve Forum Hakkında (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/)
-   -   MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/4785-msxlabs-la-nasil-tanistiniz.html)

SELİN06 21 Temmuz 2007 16:21

merhaba ! siteniz çok güzel çok sevdiğim bir arkadaşım önerdi sitenizi umarım sizinle güzel vakit geçiririz:)

shelteringsky 21 Temmuz 2007 16:31

mrb lar sitenizle en şeker öğrencilerimden biri sayesinde tanıştım.henüz inceleme fırsatım olmadı en kısa sürede keşfe çıkcam...:)

crazy5959 21 Temmuz 2007 17:23

slm msxlabas uyelerı ve admınlerı ben bu sıteyı sıte sıte dolasırke bı baktım kı msxlabs yane öleee herkeze sitede iii eglenceler

umitakveren 21 Temmuz 2007 17:26

tesadüf :) iyi olur umarım

zidane_05 21 Temmuz 2007 19:18

merhaba ismim atilla amasya lıyım.msxlabs ı live messengers in son sürümünü yüklerken keşfettim..burda msn hakkında aradığım herşeyin mevcut olduğunu gördükten sonra üye olmaya karar verdim.bundan sonra burdayız bakalım.selamlar...

_unusual_stranger_ 21 Temmuz 2007 19:33

Siteye kuzenim sayesinde katıldım :) İsmim özge,öğrenciyim.
Çok güzel bi site olduğunu gördüm we hemen kaydoldum.Gerçekten mükemmel bi site burası.(h5):)

okyanus 21 Temmuz 2007 19:56

ben bi program arıyordum googleden oradan buldum ama ne programı arıyordum bilmiyorum:D:D

keremcem27 21 Temmuz 2007 20:45

MsXLaBs ı bana kimse tavsiye etmedi geçenlerde bilgisayarımdaki virüsleri tararken sayfanın birinde net işareti gördüm, tıkladığımda bu site karşıma çıktı. ilk önce açıkçası biraz ürktüm. çünkü sitenizin gerçekten etkileyici ve aynı zamanda da ürkütücü bi havası var. sayfanızda gezinirken çıkan sesler biraz insanı tahrik edici olsa da tercih nedenlerim arasında yer almayı başardı. kurduğunuz siteden dolayı sizi tebrik ederim :)

dediğim gibi rastlantı eseri sitenizle tanıştım ama iyi bi rastlantı olmuş :) tebrik ederim.... cevaplarınız için teşekkür ederim...

laserion 21 Temmuz 2007 22:48

:)Ellerinize sağlık içerik olsun ,çeşitlilik olsun ,görünüm olsun, harika başarılarınızın devamını dilerim...

bayramoglu 22 Temmuz 2007 08:50

ben abartıdan hoşlanmam mp3 ararken tanıştım ve fırsat buldukça ziyaret ediyorum kalitelerinden dolayı önce yönetime sonra tüm üyelere teşekkür ediyorum internet ortamının vazgeçilmezlerindensiniz saygılarımla nez.

harlemce 22 Temmuz 2007 15:46

MsXLabs'la MSN ıcın farqLı degısıqLıkLer ararqen ßırden qarsıma cıqtı dıqqatımı ceqtı ßende uye oLdum

Mikropçuk_11 22 Temmuz 2007 18:13

Merhaba Millet,
ben aranıza yeni katıldım Sedef 21 adlı kullanıcının tavsiyesi üzerine güzel bi siteye benziyor,herkese slmlar... :wave:

goksu18 22 Temmuz 2007 19:06

ben bu siteye google da farklı göz kırpmaları ararken buldum ve girdim üye oldum forma chate girdikten sonra zevkli bi ortam olduğunu düşündüğüm için devamlı girmeye karar verdim...

Knowing 22 Temmuz 2007 20:25

MslaBs ı bana tavsiye eden olmadı google de arama yapıyordum ve ilgimi cekti bu site
gercektende ilginenenler her kim iseler organizasyonu pek bir güzel ayarlamıslar
içimden gecenleri daha sonra söylemek istiyorum cünkü bunların hepsini yazamıyorum ama taksit taksit dile getirecegim esenliklerle.........

erhan1907 22 Temmuz 2007 21:05

slm ben erhan bugün bu siteyi buldum internette site çok güzel başarılarılar dilerim

asikshakespear 22 Temmuz 2007 21:33

işin aslı yeni değilim , hehehe uzun süre girmiyordum . herşeyi unutmuşum , hep beğendiğim sanırım sık kullanılanlardan eksik olmayacak . yalnız bir eleştirim olacak; çok karmaşık yapısı var sitenin , en iyi program bir çocuğun bile rahatlıkla kullanabileceği basitlikte, hızlı ve yormayan olmalı . yine de her zaman takdir ediyorum bu siteyi teşekkür ederim .

Mah0Li 22 Temmuz 2007 22:00

séLam arkadasLar ßen Mah0Li yani MahMuT ßursa dan site de yeniyim :)chokta arkadas canLısıyımdır :$ :)

captain korma 23 Temmuz 2007 01:19

marquis de sade ile ilgili bir şey ararken buldum.sitenin amacını çokta anlamadım açıkçası.mesela neden özel msj atamıyoruz veya okuyamıyoruz.sanırım biraz daha kurcalarsam çözücem

gece_isigi 23 Temmuz 2007 01:49

merhabalar ben gece_isigi sitenizi bi arkadasimin tavsiyesi ile buldum daha yeniyim ancak 1o dakika olmustur üye oldugum fakat güzel bir siteye benziyor emekleriniz icin cok tesekkürler

keskinbey 23 Temmuz 2007 13:22

Selam. Bu siteyi SS2 hakkında bilgi ararken buldum. Sanırım iyi bir site. Herkese saygılar..

nazar48 24 Temmuz 2007 07:43

merhhaba ben nazar48 googlede dolaşırken bu siteyi gördüm çok değişik çok hoş bir site ve üye olmak istedim....sonuş gördüğünüz gibi işte burdayıııım....herkese MERHABAAAAAAAAAAAA

sevgialemi 24 Temmuz 2007 13:12

Öncelikle herkese Merhaba diyerek başlıyorum....
Rasgele dersem inşallah yanlış anlaşılmaz.İnternet'te gezerken buldum ve paylaşımlardan yararlanmak için üye oldum ve bu andan itibaren elimden geleni yapmaya çalışaçağım.
Benim gibi yeni üye olan arkadaşlarımızada örnek olmak amacıyla Sitenin yararlı bilgiler içerdiğini herkeze duyurmak isterim.

ewe 24 Temmuz 2007 16:20

ben

nyks 24 Temmuz 2007 17:07

ben :[vampirlerle ilgili yzıları okurken bu siteyi rasladım ve çok sevdim

DANCE 24 Temmuz 2007 19:03

:)MERHABALAR...orjinal farklı ve hareketli resimler ararken siteyle karşılaştım!çok hoşnut kalıp güven duyduğum için üye olmaya karar verdim.iş hayatım ve sosyal yaşamımdan arta kalan zamanlarımda bu sitede dolaşıp yeni şeyler keşfetmek çok hoş.TABİ HEREKETLİ RESİMLERİ HAREKETLİ OLARAK İNDİREBİLİRSEM DAHA HOŞ OLACAK:)TEŞEKKÜR EDERİM sevgiler...

BlueNighT 24 Temmuz 2007 23:03

Hoş Geldiniz.. Sefalar getirdiniz...:rose:

WaRrioR 24 Temmuz 2007 23:05

rastgele :D:D:D

kaptan23 25 Temmuz 2007 11:52

selam öncelikle sizlere teşekür ederim böyle bir süper site yaptığınız için ben bir internet cafeci olarak ihtiyacım olan programları bulmakta zorluk çekiyorrdum ama ama bu siteyi gözden geçirdim gerçekten ihtiyacım olan programlar mevcut bundan sonra hep beraberiz elimden geleni yapıcam site için tekrar teşekürler iyiki marsınız

MATİLDAYZ 26 Temmuz 2007 01:17

:)

memolixx 26 Temmuz 2007 02:30

bir arkadaşım bu siteyi tavsiye etti iyi tavsiye etmiş çok yararlı bir site adım mehmet benide aranıza alrısanız sevinirim:D

alvares 26 Temmuz 2007 05:18

merhaba ben isvicreden katiliyorum:)
sitenize tamamen tesadüf tiklamamla oldu ilgimi ,cekti yanliz nasil yükleme yapiliyor anlamis deyilim :*(.yardim ederseniz sevinirim sevgilerle:$ can

zeynep y 26 Temmuz 2007 12:14

slm ben zeynep bu siteyi kendim buldum iyki de bulmuşum çok güzel site hazırlayanlara teşekkür ederim:wave::rose::smiley9::smiley9::)

crazy_emrah_7 26 Temmuz 2007 13:23

bana bu sansı verdiginiz için önce teşekkür ederim nasıl tanıştıgıma gelice cash flow sayesin de videosunu izlerken MsXLabs la tanıştım

KaramsarRr 26 Temmuz 2007 14:14

mrß ßen Karamsar:)Siteyi arkadasım werdi..iikide wermis..

Misafir 26 Temmuz 2007 15:05

slm ben natyeş.. siteyi google de tanıştım süper site.. arkadaşlık paylaşım huzur verici bir site burası:) saygılar msx ailesine:

Tiglon 26 Temmuz 2007 15:22

valla bı arkadas tanıstırdı msx ıle sonra cıkamadım.):):)

boşwer 27 Temmuz 2007 00:06

tesadüf, açılış sayfanız ürkütücü hatta duble ürkütücü:D
biraz karışık gibi geldi hatta çok karışık ( belki yeni üye oldum ya ondan öyle geliyordur:DDD ) bi çıkarsam birdaha girebilirmiyim kestiremiyorum. neyse ben çıkıyorum görüşmek üzre ( sık kullanılanlara ekledim belki aklıma eserse tekrar girerim diye:DDDD )

philosophia38 27 Temmuz 2007 08:48

Kendi kendime buldum MSX'i. Talihimin nefret ettiğim tarafının, bir parça sevindiren ufak ayrıntılarından biri olarak...

batushaq 27 Temmuz 2007 18:38

google sayesinde saolsun..=)

dogus 27 Temmuz 2007 18:49

girdim goggle.dogus yazdımm.buranında adresi vardıı.tıkladım bide ne göreyim.burdada dogus abimin resimleri sarkılarının sözlerinin yer aldıgı konu varr.bende üye olmazsam catlardım vallaa..hihihihi.öle işte..

asla_asla_deme 27 Temmuz 2007 21:22

Alıntı:

alvares adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 595387)
merhaba ben isvicreden katiliyorum:)
sitenize tamamen tesadüf tiklamamla oldu ilgimi ,cekti yanliz nasil yükleme yapiliyor anlamis deyilim :*(.yardim ederseniz sevinirim sevgilerle:$ can

Sorularınızın Cvb Burada Bulacaksınız Tıklayınız

nbht 27 Temmuz 2007 22:12

bncede herkesin dediği gibi müthiş bişi beendim yani bnimde arklarım önerdi aman neyse sonuçta üye oldum :d yaşasın:):):p

HaSReTT 28 Temmuz 2007 00:07

merhaba gogle sayesinde buldum bu siteyi ve bulamadigim herseyi burda buldum umarim benide alirsiniz araniza saygilarimla :)

fUcHs 28 Temmuz 2007 13:27

SÜREKLİ SİTELERDE DOLAŞIRKEN GÖZÜME ÇARPARDI
ASLINDA BEN FORUMLARI FELAN SEVMEM AMA BURASI HOŞUMA GİTTİ:turkiyem:

FeArLeSs_PeSiMiSt 28 Temmuz 2007 15:35

evet gerçegi söylemek gerekirse ilk görüşte aşık olunabilecek bir site ben site oyunları die google de arama yaparken buldum ve ilk gördügüm an üye oldum daha içerigine bakmadım ama içerigininde güsel oldugundan eminim ALLAH google ye zeval vermesin yoksa bu siteyi biraz zor bulurdum :D:D

Felsefe Türk 28 Temmuz 2007 21:54

Merhaba, herkese selamlar. Benim ilgi alanım felsefe, formunuza Çin tarihini google'dan araştırırken denk geldim. Üye olabirirsiniz diyordu, bende neden olmasın dedim ve üye oldum.Felsefe bölümünü göremedim, başka başlıklar içinde olsa gerek. Genelde forumlarda felsefe bölümlerinde yazıyorum, enerjimi o yönde harcıyorum, formunuzda da felsefe sever dostlarla tanışmaktan ve duygu ve düşüncelerimizi paylaşmaktan memnun olacağım. Herkese tekrar saygılar hürmetler. Bu arada 47 yaşındayım, evliyim, 4 ve 11 yaşlarında iki oğlum var, İngilizce bilmiyorum. :) Öldükten sonra da evli iki çocuk babası ve İngilizce bilmiyor şeklinde duyurumun yapılmasını dostlarımdan sık sık rica ediyorum... :)

noox 28 Temmuz 2007 22:40

3 yıl önceydi sanırım, bu site galiba yeni yapım aşamasındaydı.Sitenin kurucularından biri olan Akif tarafından öğrendim:)) ilk üyelerinden sayılırım.3yıldan sonra ilkkez girdim Akif umarım hala burdasındır...

PasShPallL 29 Temmuz 2007 03:31

merhaba arkadaşlar.. adım boran .. izmitenim . araba alım satım (galeri)işleriyle ilgilenıyorum yaşım 24 .. hayat gusel ne kadar isyanlara binsektee.bende bu gusel hayatın gusel bır vaktınde yanı saat gece 01.00 gibi bir zamanda rap muzık yorumcusu ihtilal in müziğini bulmya calısıyordum google 'a rap ihtilal yazdım ve karsıma bu sıte cıktıı uye falan ol dedıı bende isteklerını aynn kabul ettım.. durumbundan ıbaret inşallah gusel dostluklar kurarız.. herkese i eglenceler

Dogukann 29 Temmuz 2007 11:07

merhaba arkadaşlar benim adım yusuf mersinde yaşıyorum yaşım 19 pc benim vazgeçilmezlerimden... bu siteye bir arkadaşım sayesinde üye oldum ve harika bir sitee cok begendim.. herkese kolay gelsin...

RedDark 29 Temmuz 2007 11:35

:D Çok klasik olacak ama yazayım....

İsmim Akif Aydın'dayım...Siteyle tanışmam çok basit"Google Arama Çubuğuna Msn Avatar" yazdım :D....Ben msxlabs'i .com oldugu yıllardan tanırım çok haylazdı ;)Hala da haylaz ...

Saat: 06:14

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık