![]() |
mSxLaßs ßayadır takıß eddıqım ßır ßayla$ım ßlatform`u Çok kalıteLi ßen üye im sanıyordum cunku Ne arasam kEsin ßurayada ßakardım Alacaqımı Alırdım Çok t$k ederım payLa$ımcı Arkada$lara KlawyeLeri dert qörmesın yakla$ık 2 & 3 yıL oLmu$tur ßurayı ßıleli yenı uye Oldum yada ßa$ka uye Adım vardıda ßen anımsayamadım Gercı ßı kac Nıck denedım qıremeyınce Yenı actım :) |
öncelikle mrb ben yeni sayılırım Herşey on numaraolmus google amcam önerdi burayı bana güzel olmus.... |
Vampir resimleri arıyodum burasını farkettim |
Merhaba arkadaşlar ben mert mc mert modellemem ve gta'lara mod yapıyorum bunun ingilizcesi Modding and Cars (: arasıra Dj'lik yapıyorm. |
msnde bi sorun ckmisti onu arastirirken burda cözümü buldum. burdada üyelik istiyordu zorla üye oldum yani ahah |
Alıntı:
|
Uzun süredir forumu inceliyorum bir türlü üye olmak nasip olmadı en sonunda benim ne eksiğim var dedim ve açtım bir üyelik... Üye olduğumdan beri her gün sabah akşam forumdayım.... Ee bu arada tasarımı çok beğendim, paylaşımcı üye çok, gerçekten dört dörtlük bir site..Puanım 10 üzerinden 10 ;) |
merhabalar, benim dükkan var pasaj.com da, örgü işleri satmaya geldim :) |
Alıntı:
|
Ben 3 sene önce bulmuştum bu siteyi ama öbür üyeliğimi hatırlamıyorum daha önce bilgi araştırırken bulmuştm Adım: Deniz Türker :) |
| Saat: 23:14 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık