![]() |
Merhaba ben bu siteyi resim ararken buldum. Yeni bir üyeyim ve sitenizi çok beğendim. İnşallah uzun süre burda kalabilirim... :) |
Diğer forumlardan çok farklı ve çok güzel çok hoşuma gitti bundan sonra elimden geldiği kadar paylaşımlarımı burada yapacağım... |
Bu siteyi tesadüfen gördüm ve gerçekten çok hoşuma gitti,üye olmaya karar verdim ve bu siteden çok memnunum |
slm ,ben de bireşekilde msn cırı silmeye calışı yordum o esna da KAR ŞILAŞ TIK BİDE YARDIM CI OL SSA BANA DA HA MUTLU OLACAM |
en kapsamlı site konu başlığı en geniş olan site bence.kapsamlı. ama önceki sayfa daha iyiiydi. teşekkürler hepinize. |
Herkese Merhaba .. Msx'i uzun süre önce keşfettim fakat üyeliğim bugüne kısmetmiş.. Emeklerinize Sağlık Başarılı Bir Site .. |
internette gezerken tanıştım.tanıştığıma da çok memnun oldum. :) |
Merhaba adım Sergen... Siteye bu sitenin ismini çok önceden beri biliyordum ama kayıtlı değildim, ortamı görmek için kaydoldum :) Teşekkürler.. |
Ben Burayla İlk Önce İnternetten Tanıştım Özelliklede Birşey Ararken İnternette Bakınırken Buldum...:smiley32:Bukadar Aramamdan Sonra Deydi Diye Düşünüyorum. |
Msxlabs 4-5 seneden beri biliyordum ara ara takip ediyordum.Bu güne nasipmiş üye olmak umarım arkadaşlara bizde yardımcı oluruz. |
| Saat: 17:35 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık