![]() |
aynen bende yıllardır haberim vardı burdan hatta öncedn üyeydim de şifreyi unutmuşum şimdi tekrar üye oldum :p bu sefer daha aktif olmak dileğiyle teşekkürler.. (: |
googleden bırsey ararken tesadufen buldum:) |
ben psikoloji öğrencisiym psikoloji ile ilgili yazıları araştırrken tanıştım ve gerçekten çok hoşuma gitti üye olmaya karar verdim :) |
Merhaba, ben nasıl geldim, izah edeyim... Ben Google'da aramalar yapıyordum. Arama sonuçlarımda bu forumdan metinler çıkıyordu. Bu durum, birkaç kez yinelendi. Dedim ki bana, git bir üye ol, bak bakalım duruma... Büyük bir forum. Güvende ve mutlu ve esenlikli ve çok keyif almam dileğimle... Hoşbuldum diyorum. :| |
tesaduf eseri burda bulunmaktayım... ismim Bahadır... herkese ıyı forumlar ... |
GoogLe da ne arasam MsXLabs çıkıo... :)) |
ödevim icin netten arastırma yaparken sürekli bu siteyi görmeye basladım bugünde üye oldum (: |
BENDE ÖDEVİM İÇİN buldum ve sevdim ve seveceğim inş. |
Uzunca bir süredir hep karşıma çıkıyordu,herhangi bir şey ararken.Hatta bir gün korkup kapatmışlığımda olmuştur.Ama bugün baktım ve en sonunda ben de aranıza katılmaya karar verdim. |
Hi everybody. I am from England(because of my mother but my father from Turkey:D) but i can speak Turkish a little and i like this forum then i became a new member:D Then my name is Ayshe and i am 20 thax everybody:D:D |
| Saat: 18:58 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık