![]() |
Burası Super Bır Sıte Bence... Ben sans eserı buldum bu sıteyı ama bısey aradıgımda da her seferınde karsıma cıktı ben de uye oldum ve ıyıkı uye olmusum dıyorum baska da bısey demıyorum :](rotfl):smiley9:(sw):cici::cl::) |
ThinkerBeLL söyledi, o hep burada zaten. Ben de üye olmak istedim (H) |
alest adım alest bi arkadaşım 3 sene önce önerdi bu siteyi gayet güzel fırsat buldukça bakıyom siteye herkese selam |
siteyi iternete gezer ken buldum ve üye oldum ama mütiş bir site herkese öneri olurum çok güzell bir sitee buu |
ben villa resimlerina bkiyodum googleden ilk once msxlabs oldugunu bilmiyodum sonradan uye olunce anladim ve cok seviyorum. |
Google'a teşekkürler getirdi beni buralara :p |
ben bi ödev arıyordum birden bu siteyle karşılaştım pek giremiyorum ama çok güzel bir site bir kac anlamadığım sey olsada... bu arada benim ismim nilay... |
ben 6 seneden fazla oldu sanirim uyeligim bir trafik kazasi gecirdim islevligim tam degil yine de her bir yeni sey ogrenmek istedigimde ilk basvurdugum yer burasi oluyor.Tabii yarim islevligim yuzunden her zaman internete giremiyorum.2 kere uzun sure ugramadigim icin ev sahiplerim beni unutmus:) her seferinde yeniden uye oluyorum.Hani derler ya kapidan kovsan bacadan girerim aynen oyle iste.Bana gore bir kutuphane burasi ve sizleri seviyorum. |
Msnle ilgili problemimi çözmek için arama yaparken buldm.. Cevap yazmak ve cevabını almak için üye oldum..Umarım bir çözüm blunur.. Gerçekten snirlendm çnkü :/ |
üniversite öğrencisiyim konu araştırırken buldum ve bayağı faydalı oldu bulduğum bilgiler ( teşekkürler ) daha sonra kayıt oldum umarım fayda sağlamaya devam eder |
| Saat: 09:13 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık