![]() |
selam ben izmirden ahmet |
(: ve son olarak ben. Burayı hep biliyordum sanırım üye olmak bugüne nasipmiş. Oldukça iyi bir site her konuda herşeyi bulabildiğim. Adminlere teşekkürler böyle bir siteyi yönetmek kolay değildir. Tebrikler. |
ben burayı googleden birşey araştırıken buldum ve iyiki bulmuşum çok güzel bir site :D |
slm ben ilke bir konu araştırıyordum.. burayı gördüm ve üye oldm çok iyi bir site bi şey sorcam kurucu kim? |
Bir arkadaşımın vermiş olduğu link tanıştırdı beni mavinin karanlığıyla tasarımı çok hoşuma gitti ilgi çekiciydi bir çok konuda zamanın değerini anladım boş değil hoş geçen vakitlerim oldu zamanla.. başarılarınınz devamını dilerim paylaşımcı arkadaşlarıma teşekkür ederim |
:skull::skull::skull::skull:ben burayı tesadüfen buldum . bana kimse söylemedi.ama bu site çoook güzel:skull::skull::skull::skull: |
meraßa ßen oLtuLu ronaLdo ... sTeyi Çoq ßeqendim ßide Şu maçLarın qeniş Özetini buLaßiLsem çoq memNun OlLacam :D |
Her şey 1 - 2 ay önce başladı... Bir gün performans ödevim vardı. Aradım aradım burada buldum ve sayenizde 100 aldım :) tesşekkür ederim bu arada. Ondan sonra ödevlerdede aramaya başladım ne ararsam bu site cıkıyodu siteyi acaip bir şekilde sevmiştim. Valla ne desem azdır teşekkürler... |
2 yıl öncede buraya takılıyodum. Tekrar dönmek geldi içimden aranıza . Daha iyi yerlere gelmesini temenni ederim. |
Aslında daha önceden de düşünmüştüm üye olmayı ama olmadım.Google'da aradığım soruların hemen hemen hepsinin cevaplarını burada buldum. Ondan sonra üye olmaya karar verdim ve iyikide olmuşum diyorum şimdi kendi kendime... |
| Saat: 10:25 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık