MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MessengerDiscovery Live (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/22784-messengerdiscovery-live.html)

ahmetgns 15 Kasım 2007 08:27

Alıntı:

aLeXdeMuRaT adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 815256)
bisey daha sormak istiorum :S:S .. messenger today i nasiL kapatabiLiriz her girdiqimde cikio ve her girdiqimde discovery simgesi war ama caLismio bazen

MessengerDiscovery Live'ın Settings (Ayarlar)'ına girdiğinizde ilk gösterilen sayfada "Oturum açtığımda MessengerDiscovery Bugün'ü göster" seçeneğinin işaretini kaldırın. Veya seçenek "...gösterme" şeklindeyse, işaret koyun, ben kullanmıyorum, onun için tam bilemiyorum ama var böyle bir seçenek yani.

aLeXdeMuRaT 15 Kasım 2007 16:34

cok tessekkurLer .. bide her msn actiqimda msn discovery aktif haLde oLmuo saq aLtta simgesi oLduqu haLde bunuda biri cevapLarsa tam super oLcak:F

the 16 Kasım 2007 22:33

ARkadaslar MessengerDiscovery Live de Dosya transferı sırasındakı yavaslamanın nedenı kısısel bılgılerımızı dısarıya sızdırıyo olması nedenı olmasın ?? Cunku programı kurduktan sonra pcmden ıcerısınde kısı lıstem olan bır kactane klasore rastladım..O an MessengerDiscovery Live yı kaldırdım Pc 'mden bana göre pek güvenili bir program deil...

NeutralizeR 16 Kasım 2007 22:51

Alıntı:

the adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 818889)
ARkadaslar MessengerDiscovery Live de Dosya transferı sırasındakı yavaslamanın nedenı kısısel bılgılerımızı dısarıya sızdırıyo olması nedenı olmasın ?? Cunku programı kurduktan sonra pcmden ıcerısınde kısı lıstem olan bır kactane klasore rastladım..O an MessengerDiscovery Live yı kaldırdım Pc 'mden bana göre pek güvenili bir program deil...

Bir güvenlik açığı yok, bahsettiğiniz bilinen bir bug ve yakında çıkacak olan MessengerDiscovery 2 sürümünde bu giderildi.

ahmetgns 16 Kasım 2007 22:52

Alıntı:

the adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 818889)

Eğer öyle birşey olsaydı şimdiye kadar foyası ortaya çıkardı ve olsaydı dosya transferini de yavaşlatacak bir etkisi olacağını da zannetmiyorum. Programı seviyorsanız, geri yükleyin ve güle güle kullanın. Dosya transferinin yavaşlamasını umursamıyorsanız.

aLeXdeMuRaT 17 Kasım 2007 12:12

discovery 2 surumu ciktiginda tum uyeLere maiLLe biLdirebiLirmisiniz pLsss??

ASİİ 17 Kasım 2007 18:39

windowslive.com uda hotmail.com gibi açabiliyormuyuz ?

ahmed 17 Kasım 2007 18:54

Alıntı:

ASİİ adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 819965)
windowslive.com uda hotmail.com gibi açabiliyormuyuz ?

evet.hiç bir fark yoktur sadece uzantı farkı var @windowslive

zura 18 Kasım 2007 03:01

uzun süredir indirdiğim en kullanışlı msn programı... gerçekten teşekkürler...

thugXL 21 Kasım 2007 23:57

arkadaslar ben indirdim bu surumu fakat .exe dosyasına tıkladıgımda "Windows belirtilen aygıta yola veya dosyaya erisemedi. Ögeye erismek icin gerekli izinleriniz olmayabilir" diye bir uyarı alıyorum ve yukleme duruyor . Tum windows ayarlarına baktım fakat bulamadım sorunu
yardımcı olursanız sevinirim

Saat: 19:30

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık