![]() |
Bir İstanbul Gönderiyorum Sana BİR İSTANBUL GÖNDERİYORUM SANA Bir İstanbul düşle küçük kız. Hiç umudunu yitirmeden. Sen istediğin müddetçe, İstanbul seni bekleyecek. Sultanahmet At meydanı, Rüyalarının süsü Mavili cami Bütün dokularını dolduracak tarih, İstanbul surları, ve Fatih’in kılıcı, Ulubatlı Hasan. İste küçük kız. İstemek görmenin yarısıdır. İnanıyorum ki sen rüyalarında, Sabah kahvaltını martılara simit verirken, Kız Kulesinde yapacaksın. Ayasofya, vapurlar, suları mavi Boğaziçi, Ve bu güzelliklere aşık küçük kız. Kahırlara kapılma olmadı deme, Olacak göreceksin bu gün sen, Köyünün dağında, ben ise İstanbul’un bir köyünden, Bir İSTANBUL gönderiyorum sana. Ah İstanbul Şiirini yazan şair kardeşime saygılarımla 07-07-2006-Cuma Tuğrul Ahmet Pekel |
Tut Ellerİmden tut ellerimden bırakma beni.. aşkın kör etti gözlerimi.. tut ellerimden bırakma beni.. yalnızlığa hapsettin bu zalim kaderi... aşkın ile dertli oldum.. derman istemem sevgiyi dertte buldum.. gökteki yıldızlar kadar çok ve parlak.. sevdim seni katıksız ve bağlanarak by sempatik_25 |
NEDEN HER ŞİİRİN İÇİNDE DURMADAN AYRILIK VAR. YETMEZMİ BU KADAR ÜZÜNTÜNÜN BİR ARADA OLMASI. BİRAZ DAHA GÜZEL KELİMELER KULLANARAK DAHA İÇ AÇICI ŞEYLER YAPILABİLİR... |
……Dayanamıyorum ,yaşayamıyorum ya Yüreğimden çekip gittiğin günden beri yalnızım Sensizim hep zamanlarda, Alışamıyorum sensizliğe ve yalnızlığa Özlüyorum galiba seni, Yüreğim yaralı, Seni unutabilmek için çabalıyorum Ama yapamıyorum,yüreğimi acıtıyorsun, Ve galiba seni halen seviyorum. Kahretsin ya , lanet olsun her şeye Sensiz olmuyor hiç bir şey,işte olmuyor, Yaşayamıyorum. Sen krizlerine girdiğim zamanlarda Çıkıyorum sokaklara Perişan,zavallı,garipler gibi Yürüyorum bilmediğim yerlerde, Yürüyorum,yürüyorum, Gücümün bittiği yerde çöküp kalıyorum olduğum yere Ağlıyorum,ağlıyorum ve yine ağlıyorum Gücüm bitsinde aklıma sen gelme diye Ama olmuyor ki,yapamıyorum ki, Atamıyorum ki seni hiç yüreğimden Yine lanetler yağdırıyorum,kızıyorum sana. Şimdi akşam oluyor,güneş batıyor Tıpkı benim olduğum gibi, Ben yine bir tepe’nin,uçurumun kenarındayım İstanbul’u seyrediyorum,gözlerimde yaşlarla, Haykırıyorum,isyan ediyorum karanlık çöktükçe geceye Her bir evin ışıkları yandı bir ,bir Bir tek benim ışığım yok, Senin yüzünden. Korkmuyorum rüzgar beni boşluğa atsa da ölmekten Korkmuyorum işte. Sensiz yaşamıyorum çünkü Dayanamıyorum,işte yine sana yeniliyorum galiba, O güzel yüreğini özledim,bana sıcacık gülüşüne hasretim, Elimi tutuşunu,öpüşünü özledim be… Aşk, başını göğsüme dayayıp saatlerce yatışını özledim, Gözlerinin içinde beni görmek istiyorum Ve evet ,evet son defa geliyorum yanına aşk, Son defa Belki dönersin diye bana……………. kkmk |
BU AKŞAM ne olur bu gece uykumu bölme var git düşlerimden var git bu akşam tam unuttum derken aklıma düşme var git hayalimden var git bu akşam yagmur istiyorsan göz yaşıma bak yangın istiyorsan yüregime bak ne olursun beni benimle bırak var git anılardan var git bu akşam nasıl unutulur böyle sevgiler neler yaşamıştık bir düşün neler her köşede durur senden gölgeler var git gözlerimden var git bu akşam aldıgım her nefes seni fısıldar gelir ta kalbimden vurur şarkılar sanamı söylenmiş bütün akşamlar var git anılardan var git bu akşam by sempatik_25 |
Anlattım mı sana yorgunluklarımı Bir bir sırladım mı kırınlıklarımı Kalbimdeki camları çek al dedim mi Kanat kanata bildiğin kadar ya da Bağlanmaya delice bir öfkesi olan ben Sen baktığın o derin mavilikten çık gel diye beklemedim mi Geldiğinde yalanlar süslemedi mi dört bir yanı Pişmanlıklarla yıkanmadık mı yana yana Korkularımı gizlemedim mi senden Sırf seni sevdiğim için katlanmadım mı tüm bunları Sevdiklerimi hiçe saymadım mı bir çıpıda Beş para etmez sevdanı Gümüş kaba koyup sunmadın mı bana... Şimdi nerdesin vicdansız nerdesin.... |
BİR GECE SENİNLE DOLAŞACAĞIM ŞEHRİN KARANLIK MAVİSİNDE SENİNLE UYANACAĞIM YENİ GÜNÜN SEVİNCİNE GÖZLERİN GÖZLERİMDE ELLERİN ELLERİMDE VE SEN MELEĞİM VE SEN HEP BENİMLE |
Aşkımızın Katili Ben Bütün değerini kaybetmiştin ya gözümde Seni böylesine severken soğudum birden Kalbim seni görmek için delice çarparken Birden bir bıçak gibi kesildi herşey Geçici bir heves olmamalıydı hayır Hiç bu kadar özlememiştim daha önce Hiç bu kadar istememiştim birine dokunabilmeyi Sakın üzülme bu vefasıza Aşkımızın katili ben Umutsuzca savaşıyorum kendimle Bir kal işitmesin kulaklarım Dökülmesin dudaklarından bu ferman Olaki kalırım Zayi çok olmasın bu savaştan Aşkımızın katili ben |
saatler gece yarısını çoktan geçmiş ben hala uykusuz ve ayaktayım camın kenarında oturmuş gökyüzündeki yıldızları seyrediyorum kimileri pırıl pırırıl parlıyor kimilerinin ışığı soluk gibi kimileride bi yanıp bir sönüyor kayanlarda var yok olup gidiyorlar sanki pırıl pırıl yanan yıldızlara bakınca sana ilk aşık olduğum zamanlar geldi aklıma içim içime sığmaz her an senle olmak isterdim çağlayan pınarlar gibiydim çoşkulu ve mutlu soluk olan yıldızlara bakıncada benden uzaklaşman geliyor aklıma tarifi imkansız korkular sarıyordu içimi içim içime sığmıyor nefes alamıyordum bir yanıp bir sönen yıldızlara bakınca içim titriyor kalbim yanıyor sanki seni kaybetmenin acısıyla gel gitler yaşıyorum bir yanıp bir sönüyorum içim yanıyor o kayan yıldızlarada bakınca yok oluşumu görüyorum bana başkasını sevdiğini söylediğinde içimin sonsuzluğa akışını yok oluşumu görüyorum.. |
Kaderin Oyunu Kaderin Oyunu Sizlere Bir Hikaye Anlatacağim,yaşanmiş Bir Olay; Rahmetli Olmuş Iki Sevgili Adina Ve Nice Aşiklara; Kaderin Oyununa,şeytanin Parmağina Vede Göze Gelenlere; Bir Hikayeki;duyduk Duymadik Bütün Insanliğa; Sevinçle Kalkti Bir Pazar Günü Yataktan, Zor Bir Gece Geçirmişti Uyuyamamişti Yatağinda; Sevgilisine Sözü Vardi,onunla Buluşacakti; Pikniğe çikacaklardi,arabasi Ile Gelip Alacakti; Bu Ilk Buluşmasi Değildi Ama; Sevgilisi Askerliğini Bitirip Yeni Gelmişti; Onun Için Sevinçli ,daha Bir Coşku Doluydu; çünkü Yakinda Evlenecekler,böyle Sözleri Vardi; Sabah Oldu,kapi çaldi ,sevinçle Açti Kapiyi; Haber Getirdik Dediler Kapidaki üç Dört Kişi; Sevgilin Kaza Yapmiş Yolda ,arabasi Ile Sana Gelirken; Başlar öne Eğildi,gözler Yaşla Doldu; Bir An Durdu,beklediği Haber Bu Değildi; Sustu Birden,dönmüştü Başi Düştü öne; Hiçkirmaya Başladi,ağliyor Hemde Ağitlar Yakiyordu; Zor Teskin Etti üç Dört Kişi,bayilmişti; Daldi Uykuya,rüyasinda Gördü Sevgilisini; Onunla El Ele Parklarda Dolaştiği ; öpüp Koklaştiği ,mutlu Olduğu Günleri; Uyandi Uykusundan,kendisine Gelmişti; Hatirladi Herşeyi,olanlari Anlatilanlari; Kendisi Için Bir Tek ümit Vardi ! Oda Intihar; Sevgilisine Böyle Kavuşabilirdi,içti Haplari Içti Haplari; Doğru Demişler,sevenler Mutlu Olamaz,ayirirlar; Mutlu Olmak Onlarinda Hakkiydi,çok Sevmişlerdi; Bu Kez Onlar Kiracaklardi Kaderin Oyununu; Bir Kez Daha Anlaşildi,kader Iki Sevgiliyi Daha Ayirdi; sensız _olamam |
| Saat: 17:55 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık