![]() |
Hayat ne garip bütün korkuların sarmışken çevreni ümitlerin yetişir imdada onlarda işe yaramaz bazen tek başına kalırsın korkularınla hani onların çoğuda boş çıkar çünkü geleceği sen belirlemessin ümitlerin de korkuların gibidir çoğu yalan olur kırılırsın kime mi hayata her ne kadar kırılsakta hayata hayat güzel çünkü başta sevdiklerin var ama fazla kaptırma kendini ayrılıklar var bu dünyada kimi geçici kimi kalıcı olsun hayat güzel sevdiklerim için bir ömür veririm ya da bir ömür yaşarım hayat ne garip aslında yalnızsındır hayatta yaşamın sonuna gelince anlarsın yalnız olduğuna anlatılmaz sadece yaşanır işte yaşam budur © Yakup YILMAZ |
Çoktan Gitmiş Olacağım Bir gün beni arayacaksın Sesinin en güzel tonuyla 'Sami orada mı diye soracaksın Diller adıma suskun adım sana Cevap alamayacaksın Tekrar edeceksin bir daha Buruk bir ses ta derinden 'O yok şimdi aramızda Çekip gidiverdi işte birden Ne hoşçakal ne de bir veda Sanmam dönüşü yok bu gidişin Bir daha dönmez buralara Dilimizde en acıklısı şimdi ağıtın Yokluğu katık göz yaşlarımıza Artık onu bir daha aramayın O şimdi başka bir zamanda Başka bir boyutun yolcusu.' Donup kalacaksın, heykel misali Sarsılacaksın iliklerine kadar Konuşamayacaksın dilsizlere nispet Sahip olamayacaksın gözyaşlarına Mutlu günlerin film şeridi gibi Geçip gidecek gözlerinin önünden Benimle paylaştığın hayallerin Şimdi iki damla gözyaşı yanaklarında. Artık bir daha kulakların işitmeyecek Ne bir nefes, ne de adını söyleyen bir ses Bir ölüm sessizliği gelip, her şeyi silip süpürecek. Sami Bağcı |
TERKEDEN Kimdi kimdi kalan Giden mi suçludur her zaman ? Ne zaman başlar ayrılıklar Dostluklar biter ne zaman Her geçen gün bir parça daha Aldı götürdü bizden Aynı kalmıyordu hiçbir şey Değişiyordu her şey kendiliğinden Artık çözülmüştü ellerimiz Artık bölünmüştü yüreğimiz Birimiz söylemeliydi bunu Ötekini incitmeden Kimdi giden kimdi kalan Aslında giden değil Kalandır terk eden Giden de Bu yüzden gitmiştir zaten M. Mungan http://g.mynet.com/i/15/739_2.jpghttp://g.mynet.com/i/15/739_2.jpghttp://g.mynet.com/i/15/739_2.jpg |
http://img148.imageshack.us/img148/8597/yoz083699pl6rw0wo.gif Sana gitme diyemediğim zaman; gözlerine baktım ağlamaklı ve çaresizce. Belki anlar anlar da gitmez diyen bir umutla. Ellerin kayarken ellerimden yavaşça seni seviyorum dedim sessizce belki de vaz geçip yanımda kalmanı bekleyerek.Sararken kolların beni yavaşça kokluyordum saçının her telinive güzel tenini unutmak istemezcesine. Verirken bana son buseni akıyordu gözlerimden yaşlar usulca. Sana gitme diyemediğim zaman; ağlıyordum önce sessizce bir köşede dönecek diyen bir umutla. Gözyaşlarımı akıtırken gönlüme ılık ılık başımı kaldırıp bir daha baktım ardından belkide geri dönmeni bekleyerek. Düşerken kar taneleri kirpiklerime hayalin vardı gözlerimde ve hala kokunu duyuyordum esen rüzgarda. Fırtınalar eserken ardından son busenin sıcaklığı duruyordu yanağımda. Sana gitme diyemediğim zaman; bir yanlızlık resmi çizildi önce. Sonra hafiften bir rüzgar esti, üşümeye başladı ellerim senin yokluğunu hatırlatırcasına. Bir buruk ses vardı hala kulağımda sevda türküleri söyleyerek rüzgarın uğultusuna karışan. Sessizce sallarken elimi ardından bir küçük tebessüm belirdi yüzümde bu son vedaya aldırmayan... |
Gitmek Mi Zor Kalmak Mı? Gitmek mi zor Yoksa kalmak mı? İnan bilmiyorum... Bu aşkı acımasız yıllara bıraktık O hiç gelmeyecek baharlara belkide Biz nedensiz yere Bu aşkı ateşe attık. Masallardaki gibi değilmiş hayat! ! ! Mutlu sonla bitmezmiş Rüyalarım bile sensizlikten geçer oldu bu aralar... Hakkım yokmuş Haddime değilmiş bu aşk... Bu kadar fedakarlığa Sana olan saf duygularıma Bir avuç külyığını bıraktın Oysa sen en delikanlısıydın Şimdi soruyorum sana Gitmek mi zor Yoksa kalmak mı? Karin Kökciyan |
Kalbini Bir Issızlığa Emzirirsin İncitir tenini Kim olursa olsun sevişmek, İncitir yüzleri olmayan bedenlerin Kimsesiz hazları... Çarmıha gerilmiş ruhlar Döner boşluğun çarkında. Bir elin burada, bu aşksız zamanlarda, Bir elin yorgun kalbinde, Döner bir gün döner diye beklersin, Tenini incitmeden kalbinin kapısını açacak el, Eldeki incetilmiş büyü, sabır, yangın... Beklersin, beklersin... Beklerken, Kalbini bir ıssızlığa, umut dolu bir yokluğa emzirirsin... Cezmi Ersöz |
GözLer kapatıLır son kez sarıLırken...KapatıLmasa biLe etraf görüLmez ki zaten...Sadece koLLarının arasındaki o insan hissediLir...Kokusunu bir daha duymayacağını biLmek o anda öLdürür insanı...ÇekiLen nefes bırakıLmaz bir daha...Gözgöze geLinir...NemLenmiş gözLer... IsırıLan dudakLar... Kafanızı çevirirsiniz ve bitmiştir...Arkanıza bakmak için binLerce sebep varken , ağLadığını görmemek için dönemezsiniz...Yürürsünüz gidersiniz...Dünyanızı arkanızda Bırakıp... Amy_Lee_Fan_Boy |
bahçelerde pirpirim bu nasıl makarna ben annemi özledim yaşasın 23 nisan Bunu Yazan Ark. :) |
gitmek istiyorum gitmek ... |
Kamçılı karanlıktı geldin üstüme Bütün masalları dolaştın Ay zeytin gece Ay vurmuştu alnına Perçemlerin Tokat akıtması Yorgundu atılmış yılan derisi Değiştirilmiş güvercin gömleği tende Nereye gidiyorsun, dedim Zeytinlerin arasından Siste silinip giderken yollar Aydı zeytindi geceydi Korkmadım bağırdım ardından Aydaki zeytindeki gecedeki delikanlı Nereye böyle Aldı rüzgar sesimi duyurmadı Vurdu geçti durduğum yeri Gümüşünü silkeledi yüzüme Atının kanatları Ben oldum, ölüm bulunamadı Kamçılı bir karanlıktı Hikayemin gecesini durdum de Kimse çıkamadı dışarı Ay kaldı zeytin kaldı gece kaldı Sis kaldı yollar kaldı Karanlıktı Murathan Mungan |
| Saat: 13:22 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık