![]() |
google |
MERHABA BEN MURAT ÇETİN MSX´İ RESİM ARARKEN TESADÜFEN TANIŞTIM ŞU AN ÜYESİYİM... MSX ...BİR TASARIM HARİKASI MÜKEMMELDENDE MÜKEMMEL HER SAYFASI BİR HARİKA ANLATMAYA GERENK YOK GEZEN BİLİR HERKESE TAVSİYE EDECEĞİM .SONSUZ TEŞEKKÜRLER.:smiley32::smiley32::smiley32::smiley32::smiley32::smiley32::sm iley32::smiley32::smiley32::smiley32::smiley32: |
googlede forum adresi ararken buldum |
Google dan tamindir , tamindirden buraya yönlendirdi.. ilginç bi yolculuk oldu.. bakalım gerisi nasıl gelecek. Herkese merhaba.. |
space im için eklentiler ararken buldm..google dan..yukarıdaki şeytan tipli kız yüzünden üye olmayı hiç ama hiç düşünmemiştim.. sonra istediğim bilgilerin burada olduğuna kani olunca elimahkum üyelik aşamasına geçtim. üyelik kurallarını okurken hata yapmadığımı anladım..islamiyet karşıtı materyalleri yasaklayarak hassasiyetinizi belirtmişsiniz..güzel! (-e insan herşeye kuşkuyla yaklaşıyo bu zamanda..hoşgörün_) |
Alıntı:
|
Arkadasımın yolladığı msn programı sayesinde |
slm ben desinator. siteye bir arkadaş vasıtasıyla üye oldum. gerçekten süper bir site bağımlılık yapıyor hazırlayabların ve emeği geçenlere çok teşekkür ederim |
Valla Sıte Cok Hos Gorunuyor Daha Gezmedım 1De Su Dowland Yapmayı Basarsam daha Da Mutlu Olacam:) |
merhabalar hulya ben bende tesaduf eserı buraya üye oldum umarım benıde aranıza alırsınız |
| Saat: 11:59 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık