![]() |
Merhaba beyler yeniden geldim 2. Tatilim benim 1. Tatil'e kullandım gelir gelmez tabiikide yattım :D Sonrasında PC açtım yani benim eski püskü makineyi .. Ispartadan , Hakkariye düştük şans'a bak :D . Her neyse yakında tezkeremi alığ geliyorum .. :) Özlemişim forumu Mc MeRt (H) |
Ben ödevlerimde gerken her şeyi internete yazıyorum.Ve bu site herzaman yanıt veriyo.Ondan kayıt oldum |
:$ben ilk önce ödevimi araştırıyordum daha sonra bu siteye girdim ve daha yeni şu anda kayıt oldum ve çok mutluyum teşekkür ederimmmmmmmmmmmmmmm (h5) |
Adım Ezqi =) Stardoll, Clup Penguin, OurWorld gibi oyunların hastasıyım (lol) Eğlenceliyimdir =) Burayı Nasıl Buldum Pekiy??? Ben her ne ararsam arıyım ilk olarak msxlabs çıkıyor karşıma bende artık üye olmaya karar verdim... |
theschk parlak dan |
meraba ben bi internet kafeci olarak sizlere cok tesekkur ediyorum ve boyle paylaşımlar sundugunuz için ben genellikle hep ögrencilere ödev çıkartırım ve hemen hemen butun ödevleri bu siteden cıkartıyorum cok begendim ve uye olmaya karar verdim tekrar admin arkadaşlarıma tesekkur ederim ...............hatipcan...... |
merhaba Merhaba ben MoR kElEbEk sitenize yeni katıldım. Ama iyi ki de katılmışım!!!!!! Bu siteyi arkadaşlarımdan hiçbiri kullanmıyorlar.Ancak ben araştırma ödevlerimde hep bu siteyi kullanıyordum. Bu yüzden üye olamk istedim. Herkese merhaba!!!!! :):):):D:):):):D:):):):D:):):):D :smiley9::smiley9::smiley9::smiley9::smiley9::smiley9::smiley9: |
Birkaç kez yardım için girmiştim ne zaman bir sorunum olsa ampul yanıyor MsXLabs'a giriyorum :) |
sörf yapan insan sallanır.sağa sola sallanır.zaten sörf gölde nehirde felanda yapılmaz.Uzun laf kısa olmaz yeterindende çokk uzayıverdi zatenn.Bu site denizdeymiş yani... |
merhaba ben kısaca ırmak mavi karanlığı yakalaşık 1 ay önce bulmuştum ve bu siteyi çok beğenmiştim bir kaç sorulara yanıt yazıyor ve srular yazıyordum.sonra bu siteyi en sevdiğim dostlarıma önerdim onlarda çok beğendiler derken efendim bugün buraya üye oldum aslında bir hafta önce üye olucaktım ama elektrikler kesilmişti ama bugün hiç bişey yok:))) |
| Saat: 07:26 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık