![]() |
:):):) bana bu oyunu bi arkadaş tavsiye etti ama kendisi oynamıyor.:):););) |
Googlede gezerken buldum ve tema yüzünden kalıyorum tema benim olmayan ruhumu yansıtıyormuş gibime geldi:p:D |
Ben sizin ve çaok araştırma yapanlarınız sayesinde tanıştım ve size katılmaya karar verdim. |
bende yıllar önce msn ile ilgili bişeyler ararken bulmuştum vede hala buradayım işte seviyorum ilk girdiğimde maus üstte resimde takılmıştı bende sesi cok açmıştım ordan yine bu gizemli müzik çalınca ödüm kopmuştu :)) gaziantepden ihsan |
merhaba!ben siteye simdi uye oldum onun icin simdi kesin bir soz soylemem imkansiz.siteyi google'da arama yaparken buldum ve uye oldum. |
Merhaba sevgili ''msxlabs üyeleri ve msxlabsı kuran kişilere'' Ben bu siteyi ödevlerimi yaparken keşfettim...Gayet mantıklı ve doğru cevaplar vermesinden dolayı bu siteye kayıt olmak istedim ve oldum...Özelliklerime gelince sanırım bunlar bende kalsa daha iyi olur... ESRA...:D |
çok eski tarih.. cidden hatırlamıyorum.. |
Alıntı:
9. ayın 16 sı 2005 yılında üye olmuşsunuz ..! :) |
Bilmem belki şans belki kader :) Msn ile ilgili araştırma yapar iken burayı buldum ve üye oldum.Msn'den daha çok fazlası varmış.Buda benim hoşuma gitti tabi. Site'den üyelerden ve yöneticilerden gayet memnunum. |
Bu siteyi bilmeyen yoktur herhalde. İnsanlara yardımcı olmayı severım zaten. Üye oldum öyle :) |
| Saat: 22:04 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık