![]() |
BN 2 ÇOCUK ANNESİYİM MUTLU BİR ANNE VE EŞİM BNİ ZAMANLA YAZILARIMLA TANIYACAKSINIZ BN HOBİ OLARAK GAZETECİLİK YAPMAKTA VE AKUT GÖREVLİSİYİM YARDIMCI ÖĞRETMENİM ANA SINIFI ETKİNLİKLERİ HAZIRLAMA VE SUNUMU YAPIYORUM |
Merhabalar. 20 yaşında bi öğren(sayılırım)ciyim :) katılmamın sebebim google da arama yaptığım herhangi bir yardım konusunda en çok yardımı aldığım sitelerden biri sizin siteniz olması.bu kadar faydanız dokunmuşken aranıza katılıp bu sıcak ortamda bulunmak ve gerekli yerlerde bildiğim şeyleri burada paylaşmaktan gurur duyarım, saygılar |
bulmadım buldurdular o.O zorla uye yapıldım -bunu yaptıgında kuzenıme pek bi sevgı beslediğim soylenemez- ama sonucta hala bu sıtedeysem ... guzel bi site ! |
Msn için farklı özellikler ararkan buldum...:) |
Bende "KRALL" Arkadaşımız Gibi Messenger Eklentileri Ararken Bulmuştum . 2007 ' nin başlarıydı galiba :) . O Gün den Bu yana benimde vazgeçilmezim oldu . ;) |
Alıntı:
|
Başka bir forum'da yöneticiydim Bir Arkadaşım tavsiye etti Msxlabs'ı Diğer forumdan ayrıldım artık burda Paylaşımlarıma devam edeceğim zamanla paylaşımlarımla Forum'a katkı sağlayabileceğimi düşünüyorum .:) |
ben buraya kayıt olmam bir şans eseriydi çünki ben veterner lisesine bakıyordum ve bu siteyi fark etim(H) |
bir şey hakında araştırma yaparken tesadüfen buldum çokta memnunum :) |
böyle dertli dertli sitelerde dolasırken girdim bi siteye baktım sorular ve cevaplar gayet güzel bizi aydınlatmayaq yönelik benimde sorularım oldugundan üye oldum işte böyle:) |
| Saat: 13:22 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık