![]() |
:D sıkıldım Kayseriden:hih2: |
aynı şeyLerin tekrarLanmasından sıkıLdım :uf: |
Sınava az kaldığını hatırlatıp durmalarından sıkıldım:hysteric: :hih2: |
"Sınava az kaldı süpersin :D" diyememekten sıkıldım :P |
Melan:hih2: Sıkıldım:D kar yağmasından:hysteric: |
Sıkıldm Bi Türlü açmıoo:( |
sıkıldım ders çalışmaktann :drool::*( |
sıkıldım işsiz güçsüz evde oturmaktannnn... |
Sıkıldım msn'imin açılmamasından :D |
sıkıldım yaz gelemedi ankaraya.hala soğuk. :S |
s.a sıkılmamız o kadar normalki.bizim ruhlarımız Allah(c.c)katında yaratıldı daha sonra dünyaya geldiğimizde ruh yaratıldığı yere dönmek ister.Yani biz O'na yönelmessek ruhun istediği ve tat aldığı şeyleri yapmassak istersek herşeye sahip olalım yinede birşeyler hep eksiktir...selam ile.. |
Erken uyanmaktan. Alıntı:
Herşey buna bağlı değil ama... |
Buna bağlı derken anlamadım.Nasılki durup dururken bile canımız sıkılır..bazen yaptığımız şeylerden veyahutta sürekli yaptımız şeylerden sıkılırız..biraz bu konu hakkında düşünün isterseniz..sürekli aynı acıları da yaşamanız veya aynı kötü olayların sizin başınıza gelmesi bir tesadüf değilldir..hiçbirşey tesadüf ddeğil ama neyse..Allah bizleri sınar çünkü O da kendi rızasını bise kazandırmak ister..selam ile... |
Sıkıldım işte nedensiz |
niye sıkıldığımı sadece o biliyor... |
Yalanlardan,İnsanlardan. Nefret bile etmiyorum artık. Acizler öyle kalacaklar |
Seni özlüyorum k.k sıkıntım daha da artıyor :( |
sıkıldım iş hayatından |
kardan... |
PC'den |
nefes alabildiginize sükredin sikıldım diceginize... |
Sıkıldım Lüzumsuz toplantılardan,konuşmayı bilmeyen idarecilerden :( |
sıkıldmm sıkLdm herşeydn okLdan ordan burdann herşeydnn :( SbS sitresnden napablırım yaaaaa :( |
sıkıldım anamın dırdırından |
Sıkıldım hep kötü tarafın ben olmasından.. |
sıkıldım sıkılmaktan :( |
sıkıldım artık yapamadıklarımdan |
çalışmaktan istemediğim şeyleri zorla yapmaktan çok sıkıldım uzun zamandır o kadar keyifsizim ki aslında yakın zamanda düğünüm var eşimide çoookkk seviyorum fakat nedense çok sıkılıyorum bu iş beni çok yıprattı artık çalışmak istemiyorum kafamı dinlemek istiyorum |
Lüzumsuz insanlardan |
Her gün arabam gidiyor verin karnemi diyenlerden :faint: |
Sıcaktan... |
Yoğunluktan:S |
Sıkıldım şu hayatta yaşamaktan. Sıkıldım kalabalığın içinde yanlız olmaktan. Konuşup konuşup anlaşılmamaktan sıkıldım. Eskileri düşünmekten sıkıldım. Yenilerin bir şeye kar etmediğini yinelemekten sıkıldım. Riya dolu sohbetlerden, iki yüzlü hayatlardan, kötü olmamamk adına hataları göre göre, bile bile susmaktan sıkıldım. Birilerinin baskılarıyla yaşamaktan, her gün aynı şeyleri yapmakatan, sabah aynı saatte o iş yerindeki masaya oturmaktan, işle ilgili aynı sorunları yaşamaktan, müşterilerin dertlerini dinlemekten, ukala davranışlarından sıkıldım. Hep arada kalmaktan, sesizliğimle haykırdığım hiçbir şeyin hala anlaşılmamışlığından çok sıkıldım. Bu yaşadığım hayattan çok sıkıldım. Bir de çevremdeki hayattan çok sıkıldım. Her gün haberlerde aynı acı hikayeleri, çocuk ölümlerini, işkencelerini duymaktan sıkıldım. Aynı yüzlerin, aynı yallanlarla yaklaşan o güne kadar sürdürdükleri yalan rolleri izlemekten sıkıldım. Ölüm haberlerinden, yaşamlardan, kızımdan uzak kalmaktan sıkıldım. Kendimi, yanlızca kendimi buralardan alıp gitmekten sıkıldım. Hep gitmek isteyipte bir türlü gidemiyişimden daraldım, bunaldım, sıkıldım artık. İnsanın kendine ait anları olması gerektiğinde, inanıpta yapamadığım için beceriksizliğimden sıkıldım. Hep susmaktan, sustukça üzerime gelinmesinden çok sıkıldım... |
Sevgilimin kıskançlıklarından sıkılmaktan öte biktımmmm :( |
Gündüz'den :@ |
boşa geçen günlerimden:):) |
Boşa harcanan vaktimden sıkıldım.. ;Derslerden okuldann sabah kalkmaktan .. çoooook sıkıldım.. |
sıkıldım sıkılmaktan :) |
Sıkıldım böyle yaşamaktan:( |
Zaman geçmek bilmiyor bundan sıkıldım :hih!: |
Sıkıldım onu beklemekten :( |
sıkıldım dost görünen düşmanlardan:( |
...Ben de sıkıldım O'nu beklemekten..En güzel mevsimlerin onsuz geçip ,heba olup gitmesinden..Artık hayatın hep böyle eksik yaşanacak olduğunu hatırlatıp duran bilincimden..Gelmeyeceğini bile bile,beklemiyormuş gibi yapa yapa, yaşamak adına çok da inanmadığım tutanacak bişeylerle oyalanmaktan sıkıldım... |
Sıkıldım MsX'ta cevap yazıcak konu bulamamaktan. :uf: |
ruff hala gelmedi..beklemekten sıkıldım.. |
harbıden sıkıldım ya |
Sıkıldım ikiyüzlü insanlardan :( |
insan neden sıkılır ya çok sıkılıyorum bugun |
Sıkıldım evimin karışıklığından :cry: |
Sıkıldım chatbox'un çok durgun olmasından :faint: |
| Saat: 07:33 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık