![]() |
Benim bütün ilgim gelecektedir, çünkü hayatımın geri kalanını orada geçireceğim. C. F. KETTERİNG |
Her şey üstüne üstüne geliyorsa, belki de sen ters gidiyorsundur. (Fransız Atasözü) |
Mutluluğu tatmanın tek çaresi, onu paylaşmaktır. Byron |
'Gün doğmadan neler doğar' ... |
Aşkın tokadı üzüm gibi tatlıdır. (Mısır Atasözü) |
Rüyanizin gerçeklesmesini istiyorsaniz, öncelikle uykudan uyanmaniz gerekir. ANDRE SIEGTRIED |
İyi bir kadın bir erkeği etkiler, zeki bir kadın onda ilgi uyandırır, güzel bir kadın büyüler, anlayışlı bir kadın ise ona sahip olur. (Helen Rowland) |
Sadece Gözler mi Kalbin Aynası ? Bence Sözler de Kalbin Aynasıdır.. Eğer sözler yalan ve ayıp doluysa sevgi dolu bir kalp olamaz.. BT |
Hayat, biz gelecek için planlar yaparken başımızdan geçenlerdir. John Lennon |
"Özü de Bir, Sözü de Bir" güzel bir söz.. İçi de bir ve dışı da bir olsalar, bu kişiler insan olurlar.. İkiyüzlülere ithaf edilmiştir..!! |
Eğer ilim, ümit ile olsaydı, dünyadaki bütün insanlar alim olurdu. Hz.Ali(r.a) |
Bir mum, diğer bir mumu tutuşturmakla ışığından bir şey kaybetmez. (Mevlana) |
|
|
BEN HAYATIMA DAHA FAZLA GUN KATAMAM, AMA GUNUME DAHA FAZLA HAYAT KATABILIRIM! |
Herşey mümkün olduğunca kolay olmalı ama gereğinden fazla kolay değil Einstein |
Düşmanlarınızı affedin bu bir büyüklüktür. Ama onları unutmak büyük bir aptallıktır. J.F.Kennedy |
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez. Montaigne |
Bazen Kazansanda Aslinda Kaybetmissindir... |
Insanlari kaybediyorsun diye aglayip sizlama, ama kazandigin insanlarin degerini bil. |
Bir gülün peşinde koşanlar çiğnedikleri kır çiçeklerinin farkına varmazlar… |
Eğer sevdiğin seni terk etmişse onu kendi haline bırak eğer sana dönerse zaten senindir, sana dönmezse zaten hiçbir zaman senin olmamıştır. |
Oyun bitince şah da, piyon da aynı kutuya konur. (italyan Atasözü) |
Aşk kaçmaktan çok kovalamak, görmekten çok özlemek, gitmekten çok beklemek, dokunmaktan çok düşünmektir. Ve aşk öyledir ki nerde imkansız varsa onu seçer. |
Hayatta iki kişi tanıdım. Birisi rüyalar kadar uzak sen, diğeri sevgililer kadar yakın ben. Hayatta iki kişi tanıdım . Birisi asla benim olmayacak sen, diğeri senden başkası olmayacak sen. |
Sabahleyin kaybedeceğin bir saatin bütün gün zararını çekersin. William Whately |
'Mutlu olmayı yarına bırakmak, karşıya geçmek için nehrin durmasını beklemeye benzer... Nehir asla durmaz...' |
" En verimli yağmur, alın teridir. " Cenap Şahabettin |
Çiçeğin dikeni var diye üzüleceğimize, dikenin çiçeği var diye sevinelim. Goethe |
Şu zamanda insanların dostluğu acemi aşçının çorbasına benziyor. Kokusu güzel ama tadı - tuzu yok. M. Bin Dinar |
Umut Olmadan, Umut Edilen Ele Geçirilemez. LİESHERAK |
‘Dostluk, iki yürek arasında akan bir nehir gibidir; Gittiği yeri de temizler geldiği yeri de…’ |
Eğer en yüceye ulaşmak istiyorsan, en aşağıdan başlamalısın! Syrus |
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça, Hak bela yazmaz kul azmadıkça ... |
Sonum yokluk olsa bu varlık niye? |
Düşmanını affetmek arkadaşını affetmekten daha kolaydır. William Blake |
Zaman paraya benzer lüzumsuz yere sarfedilmedikçe daima yeter. (N. Kaplan) Devlerin yükünü karıncalar çekemez. (Fethullah Gülen) Randevuya daima vaktinde gelmek ötekinin gecikmesini yüzüne vurma sanatıdır. (Livepool Echo) |
Aşk, Kocaman Çöllerde Kalabalık, Kocaman Denizlerde Nadir bir Balık.. |
'Neye yaklaşsam, sonu uzaklık ve kırgınlık...' |
Doğru söyleyip zincire vurulmak,yalan söyleyerek zincirden kurtulmaktan iyidir. (Sadi) |
"Rüzgar ne kadar sert eserse essin kayadan alıp götüreceği tozdur" |
|
Birleşmek başlangıçtır, birliği sürdürmek gelişmedir; birlikte çalışmak başarıdır. (Amerikan Atasözü) |
Silgi kullanmadan çizgi çizme sanatına HAYAT denir.... |
En tatlı gelen sevinç ve en kötü gelen acı aşktır. BAİLEY |
ARSAN VARSA İÇİNDE, İŞİN VARSA BAŞINDA, SEVDİĞİN VARSA YANINDA OL! |
'Haksızlık etmeden yaşamak çok önemli...' |
Önemli olan; Hayatta 'en çok şey'e' sahip olmak deyil,'en az şey'e' ihtiyaç duymaktır 'Kimseye kendinizi 'sevdirmeye' kalkmayın! Yapılması gereken tek şey, kendinizi' sevilmeye' bırakmaktır |
'Abanın kadri yağmurda bilinir!' |
Fırsat rüzgara benzer marifet onu geçerken tutmaktır. (Atasözü) |
| Saat: 22:03 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık