![]() |
ben bende degilim |
AŞK OLSUN SANA NİYA TEMİZLEMEDİN BIRAKTIN BENİ Bİ BAŞIMA ya arkadaşlar konu ile alakası yok ama pls biri sölesin nası puan kazanılıyo??? |
RuffyRuff :moo: |
yıllar geçsede ustumden bu kalp senı unutur mu |
ACILARIN ÇOCUĞU.MC DONALDS A HİÇ GİTMEDİM ADİDAS LAR HİÇ GİYMEDİM BEN ACILAR ÇOCUĞUYUM.YILAR YILI YILLAR YILI... YA PUAN NASI KAZANILIO JARULE ABLA PLS BANA İRADE EKLE HİİİİİÇ İTİBARIM YOK BEN ACILAR ÇOCUGUYUM.YILLAR YILI HEEEEEYT... |
her şey seninle güsel:rose: |
Bilemiyorum birimi alır, belki de acır, kırarda mı bırakır Önümü göremiyorum, yenemiyorum, hep mi kara düzen yapışır Yakamı kurtaramıyorum, yapamıyorum, sana böylesi yakışır...:( |
isyanım her gecelere |
itibar yollayan sağolsun.(ı love you mavikaranlık):D |
Çocukça aldandım bir vefasıza O beni bıraktı karanlıklarda Uyutmuyor hasret dolmuyor yeri Biliyorum artık sevmiyor beni |
BeN SenDeN SoNrA DüŞ OLDuM... |
(L) çizerdim çünkü her iki taraftanda ayn1 görünür. Yani SEVGIDIR... |
rüzgar özür dilese bile dal kırıldı bi kere... |
akşamlar sensiz geçmez dilara:muz: |
sabahlar sensiz olmaz dilara:muz: |
dilara gazel düştü bağlara:muz: |
dilara neredesin benim göözel sevdiyimmm :muz::banana::rofl:(kanki sarkının nakaratı bitti lo;)) |
''Ah şu gurbet olmasaydı'' |
dön bebeğim yaralı gönlüme dön ne olur seni seven kalbime:inlove: çok mutsuzum güvenim yok kimseye sen bir öldün ben bin kez öldüm seninle:inlove: |
dön bana yeniden ne olur sev beni yeniden ne olur,al beni yanına ne olur ne olur ne olur....:P:rofl: |
Sen gelme ben beklerim :tender: |
elini tutmasam uyuyamam ki:cry: |
''Ne zaman biteceksin zalım Gurbet!'' |
ben tutarım senin elini yeterki uyu kankiş;)hissettirmem kimsenin yoklugunu ama kusura bakmıcan artık benim elim hep buzdolabı gibidir:rofl: |
seni çoook seviyorum desem bırakır mısın gururu sever misin yeniden:cry: |
bundan sonra gururum benim herseyimdir ölürümde cignetmem:hih!: |
karakiz_38:kiss: Rabbim karakiz_38 dualarını kabul et :rose: |
cnm abim iyiki hayatımda msx var yoksa ben napardım yaws...depresyona girerim valla:moo: |
hayır depresyona girme bebişim ''oralar sana göre yerler degil cık bakıyım ordan'' derdi hepp:cry: |
ayy yhaa ben bugün çok kötüyüm içimi anca sana dökebilirim buğulu cam:moo: |
bu uşak hep yalnız |
geceler yarim oldu anam anam garibem:cry: |
yasamak icin mi nefes alıorum..aldıgım her nefes sadece su sahte dünyada kalabilmek icinse nefesimin bogazımda dügümlenip kalması tercihimdir;) |
ÖLüYoRuM:( |
SeViYoRuM:inlove: |
NeFReT EDiYoRuM |
AşIğIm:inlove: |
AşIK OLmAK YaSaK |
Alıntı:
HiÇTe BiLe:noangel: |
saklanma anılar ardına sakın.anılar şeffaftır sen görünürsün.bir de ben arkamdan ışık alırsam beni oldugumdan büyük görürsün;) |
Bitsin bu soğuk!.. |
boş konuşma:noangel: |
''3 kat üstümdeki ve bir üstümdekinin ayağını kedi ıssırsın'' |
beni mi ısıracak:hih!: |
İkinizi ıssırsın :@ |
:cry::cry::cry: |
ÇARŞIYIZ BİZ ÇARŞI 'MEYHANELER EVİMİZ' ' SOKAKLAR MEKANIMIZ' ' ŞARAP ŞİŞELERİ SERMAYEMİZ' ' ÇARŞI SEVERSE KİMSE TUTAMAZ' ' ÇARŞI AĞLARSA KİMSE SUSTURAMAZ' ' ÇARŞI KAYBOLURSA KİMSE BULAMAZ' 'HERKES ÇARŞI OLAMAZ' ***ÇARŞI BİTMEZ*** |
Abla pazarcımı oldun yahu çarşıda ne satıyorsun yazardım :P |
Yüreğimin kıyısına vurdu minicik bir dalga, Susmalıydım, tutamadım kendimi, Bir canım var, feda etsem sevdamı bilemezsin, Bir acım var, anlatsam önünü göremezsin, Herkes unuttu gitti, ben de unuttum her şeyi, Bari, bari "sen unutma beni"... |
sensiz olmaz;) |
| Saat: 19:07 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık