![]() |
Bi akrabamız bana şahmaran efsanesini anlatmıştı yanlız oda yarım yamalak bilyodu.Bende bi araştırayım dedim ve bu sitedeki bilgileri okudun sonra biraz karıştırdım ve site hoşuma gitti bende üye olayım dedim:))) |
kuzenim burda takılıyordu merakla bende girdim üyelik falan derken okuyucu olduk :) Zamanla birşeyler paylaşırız :) |
google aracılığı ile geldim iyi ki gelmişim. |
Bir Arkadaşımı üye yapmıştım buraya o artık pek onlıne olamıyor ve ben kullanıyorum hesabını bende daha önce AndThe_BlackSky olarak burda üyeydim Ve geri Döndüm Artık buralardayım.. |
Birkaç aydır sürekli hocalar araştırma ödevlerini dayıyordu her bakışımda bu site çıkıyodu nerdeyse bende dayanamadımm üye oldum.Artık yaz tatilindeyiz gerçi ama :D . |
Açıkça söylemek gerekirse msn de bi hata oluşmuştu bende hata sorunu nu ararken MsXLabs çıkıverdi karşıma yani tamamen tesadüf ama iyi ki de tesadüf olmuş burda olmaktan mutluyum zaten bağımlılık yaptı isteseniz de gidemem :D :D |
Kızım için ödev araştırırken en çok karşıma çıkan site MsXlabs oldu. Biraz dolaşınca zengin içeriğini gördüm ve üye oldum. Burda olmak çok güzel :) |
sitenizi gerçekten çok güzel buldum bir hastalık arastırırken bu siteden buldum ve aydınlattı sonra üye olmak istedim ve gerisi geldi ve burdayım saygılarımla |
Araştırma ve ödev yaparken her zaman karşıma çıktı bu site ve her defasında bu site sayesinde yüksek notlar aldım:) bir gün dedim şu siteyi bulayım adını bilmediğim için öylesine hastalık adı yazdım ve tabii ki en başta msx vardı :) üye olalım bakalım dedim ve o gün bugündür mümkün olduğunca girmeye çalışıyorum.. harika biyer ve hiç sıkılmıyorum chatte birsürü arkadaşımla konuşabiliyorum, sorulara cevap yazarak insanları mutlu ediyorum harika!! |
Sanırsam 2009 yılında, Sercax ismi ile üye idim. Soru sorma bölümünde görev almıştım ve sanırım bir arkadaşımın internetten ücretsiz olarak sunduğu rap albümünün konusunu açtığım için banlanmıştım. Şimdi tekrar buralardayım! :) |
| Saat: 20:16 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık