![]() |
Google:P benim herşeyim olan Tek bir yer var orada MSX... |
Bir Konu Arıyodum Ve Bu Siteyi Buldum Çok Güzel Diye Üye Oldum :) |
bazı programlar ararken buldum arkdaşlarımda önermişti zaten...:) |
Aşk meleği :D |
Ödev araştırırken buldum MsX`i...:) |
çok müthiş bi site aşığım buraya foto ve vidolara en çok ve think'e tabikide:$ |
Anime tutkum sayesinde keşfettim msxlabs'ı bundan 2 yıl önce falan.. Msxlabs'ın gizemli bi çekimi. Vazgeçilmez... Üye olmak yeni kısmet oldu :) |
BİZ AYRILMAZ İKİLİYİZ ---------- Mesaj tarihi 14:06 ---------- Önceki mesaj tarihi 14:04 ---------- BİZ BİLGİSAYAR DERSİNDEYKEN ÖĞRETMEN BİZDEN BİR FORUMA ÜYE OLMAMIZI İSTEDİ.BEN DE HEP ÖDEVLERİMİ YAPARKEN BU SİTE KARŞIMA ÇIKIYORDU.BENİM DÜNYAMDI BURASI,KOPAMIYORDUK.BEN DE ÜYE OLDUM EEE! GİT GİDE BAĞIMLILIK YAPTI TABİİ!!!BEN DE DİĞER ARKADAŞLARIMA SÖYLEDİM. ŞU AN DA BENİM SAYEMDE BİZİM OKULDAN 147 KİŞİ ÜYE OLDU BURAYA!!!! |
Bir soru merak etmiştim.Googleye yazdığımda önüme bu site çıktı.Gerçekten güzel bir site.Ben arkadaşlarıma önericem kesinlikle.Sorularıma cevap verirseniz sevinirim SEVGİLERİMLE Yalnız Asıq Seroo |
Ödev araştırıken buldum MsX`i... Aslında ben sitelere üye olmaya bayılırım ama bu benim bildiğim siteler gibi deil hem MsX benim çok hoşuma gitti çıkmak istemiyo şuan canım inşallah burdanda birdaha çıkmam boşuna kaybettiğim yılları düşünüyorum bilgisayarın başında keşke MsX`i daha önceden bulsaydım diye zaman kaybı şu bilgisayar başında yaptığımız işler MsX hariç...:) |
| Saat: 13:22 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık