![]() |
2007-8 arası internet cafe çalışıodum ve bu siteyi gördüm; sohbetti ,ambiyansıydı filan hoşuma gitti ilk adım blue_shadow'du ve bir süre uzak kaldım neyse özledim yaww :) |
Merhaba arkadaşlar ben Berke ilgi alanım Game Programing (Oyun Programla) profesyonel olarak çalıştığım programlar var ayriyetten grafikerim.:) Şuan bir forumdada modluk yapıyorum nerden mi gördüm bu siteyi ne zaman bir sorunum olsa yazınca ilk sırada.:D |
2011 yılında tanıştım çok güzel bir site |
googleden meslek lisesinden düz liseye geçiş yapmayı arıyodum nereyi açsam burası geliyordu ben de faydalı bir site olduğunu anlayıp üye oldum :D |
Aslında önceden bulmuştum üye olmak bugüne kısmetmiş.. :) Umarım kalıcı oluruz. ThinkerBell, Keten Prenses, NeutralizeR saygılar hepinizi cok seviyorum paylasımlarınız süper... :) |
Bir Konu Hakkında Araştırma Yaparken. . .Gerekli Birçok Şey Öğrendim Ve Ben De Bu Bütünün Bir Parçası Olmak İstedim.:$ |
Evet Ben Dün Bilgisayar ile ilgili bir konuyu araştırıyordum ve msxlabs Karşıma çıktı Bakmak istedim Bakınca Harika bir site olduğunu düşündüm VE Buradayım :) |
Ben merak ettiğim şeyleri buradan buluyordum. Üye oldum. İlk mesajım. |
wALLA ÖdeV ARAtıRıyoDumm Baktım Üye Ol YazıO beNde İşime YaraR Dİe ÜYe Oldumm HnnY Bİ TESAdÜff :P:P:P:P |
2010 Yılında Sizleri Öğrendim . Sitenizi Çok Beğendim . Fakat Hiç Üye Olmadım . Ödevlerimi , istediğim şeyleri hep burada buldum . Bende Üye Oldum ve Ailenize Katıldım. |
| Saat: 20:37 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık