MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Site ve Forum Hakkında (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/)
-   -   MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/4785-msxlabs-la-nasil-tanistiniz.html)

brk2103 5 Aralık 2011 11:13

merhaba kısaca burak.
arkadaşımın tavsiyesi ile tanıştım bu siteyle.

beyazmasa 6 Aralık 2011 01:19

hoşbulduk

merhabalar
öncelikle emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum, emeklerinize, yüreğinize, ellerinize sağlık, forum sitenizi internette araştırma yaparken gördüm, inceledim ve kullanıcı sayısının çokluğu ve içeriği çok dikkatimi çekti, çok geniş kapsamlı ve paylaşımların yararlı olduğuna inanarak bende bu ailenin bir ferdi olmaya karar verdim,

Üç bayan arkadaş bir site kurduk, botanixir.com. bitkisel ürünlerin bulunduğu bir site, daha çok yeni, bu sitemizi ilerletmek, tanıtmak, üye sayısını artırmak ile ilgili araştırmalar yaparken buldum forum sitenizi, ve forum sitenizde bizim gibi yeni site kuranlara tanıtım izni vermeniz, çok çok güzel bir uygulama,

Tekrar ellerinize sağlık diyor çalışmalarınızda başarılar diliyorum.

fani wampire 6 Aralık 2011 16:45

aslında böyle bir sitenin warlıgından haberim yoktu. bu siteyle tanışmam tam bir tesadüf ama çok güzel bir tesadüf. Çok memnun kaldım bu siteden, kesinlikle üye olmak; olmayanları uyarmak gerek!:)(ff)(lol)(rotfl)

Placebo Etkisi 8 Aralık 2011 23:16

İnternette bişeyler ararken ikidebir rastladığım bir siteydi. Bigün;"Yeter ya! ne bu hergün hergün karşıma çıkıyor!?" dedim ve en sonunda bugün kayıt oldum.

JéLiBoN 11 Aralık 2011 17:47

Merhaba ben Melike Dilara.Msx`i uzun zamandır duyuyordum.Üye olmak şimdiye nasip oldu.:)

yeşim 12 Aralık 2011 01:34

yeni üyenizin yardıma ihtiyacı var....

merhaba

siteniz gerçekten çok güzel yeni üye oldum olurken farklı dinler araştırdığım için burda bulabilceğimi düşündüm fakat anladım ki aradığım şey burda değil bu nedenle üyelikten vazgeçtim fakat bir türlü başaramadım acil yardımınızı rica etmekteyim ...bu konuda yardımcı olursanız sevinirim başarılarınızın ve üye sayınızın artması dileğiyle teşekkürler....

sade 12 Aralık 2011 08:36

merhaba ben sade bu siteyi oğlumun derslerini ararken buldum ama artık bağımlısı oldun burası benim ikinci dünyamgibi oldu ne ylan söylim burda yaşamak mükemmel :smiley9:iki varsın maviMMM:tender:

RuffRyders 12 Aralık 2011 14:02

Alıntı:

yeşim adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 2249478)
merhaba

siteniz gerçekten çok güzel yeni üye oldum olurken farklı dinler araştırdığım için burda bulabilceğimi düşündüm fakat anladım ki aradığım şey burda değil bu nedenle üyelikten vazgeçtim fakat bir türlü başaramadım acil yardımınızı rica etmekteyim ...bu konuda yardımcı olursanız sevinirim başarılarınızın ve üye sayınızın artması dileğiyle teşekkürler....

Merhaba, Bu linki inceleyebilirsiniz. > Dünya Dinleri - Liste

fatmanur 13 Aralık 2011 19:57

msxlabs nasıl tanıştım

Ben bu siteyle şöyle tanıştım ve üye oldum. her araştırma yaptığımda bu siteyi açar araştırmamı yazardım. bu sitenin bütün bilgi var diyerek üye oldum kendime arkadaş olmak için birisi arıyorum ama arkadaş olmaları için tanışmamız gerekiir.:D

didem92 13 Aralık 2011 20:00

:)

Ben bu siteye nereden ulaştım kısaca aslında bu site kendi tanıtımını resmen yapıyor bir çok konuya sahip oldukları için benim yazdıgım bir konuda bu site çıktı cevaplar ve konular çok ilgimi çekti ben de üye olmak istedim vedeoldum..:D

Saat: 00:46

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık