MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Kahve Molası (https://www.msxlabs.org/forum/kahve-molasi/)
-   -   Biz Bize / Sanal Günlük (https://www.msxlabs.org/forum/kahve-molasi/318-biz-bize-sanal-gunluk.html)

karakiz_38 26 Kasım 2007 20:58

günlük bugün harikaydı her şey:Dbol bol güldük çocuklar gibi eğlendik gerçekten buna ihtiyacımız varmış ne kadar da sıkılmışız:(neyse bugünlerde geçecek inş...yaws yine okulda biriyle birbirimize giriyorduk hemde adam hiç hatırlamak istemediğimiz birine acayip benziyor:rofl:üstüne uçacaktım ya neyse hade:Dben akıllı bir öğrenciyim böyle şeyler yapmam:P...sıkılma günlük tamam yaa gidiyorum işte tekrar görüşmek üzere hoşçakal:)

MelancholiscH 26 Kasım 2007 23:08

Merhaba gunluk yıne benn :D bugun sabah okula gec kaldım yarım gun yoq yazıldım : D sonra okuldan sonra sınavım vardı gırmedım : )) yazılım vardı calısmadım Din Kültürü cunku bılıorumm : )) sonra TV ye baktım sonra oyun oynadım sonra sonra ve sımdı de cıkıorum saglıcakla kal günluk Allah' a emanet ol .. :D

MYDMR 26 Kasım 2007 23:41

günlükcüm bi günde günlüge iki defa yazılır mı bilmiorum ama eklemek istedim yha.karakızım dogru sölüyor.cidden tutmasam dövecekti fatihi:rofl:sebebi cok daha komik ya:Dsırf benim eski sevgilime benzio die:rofl:her karsılasmamızda ben de bi tuhaf oluyorum.bugün esra gitti oglana resmen omuz attı:rofl:sonra kapıstılar biraz.cocuk nie ona satastıgımızı bile bilmio daha.ama ben farklı bi nedenden satastım yha.merdivenlerden cıkarken kızlarla konustugumuzu duymus tamda arkamızdaymıs..dediklerimi tekrar etti durdu:(sinir oldum.neyse ya allahın bi kulu işte:Dneyse günlük bugün bidaha yazmam artık loo:Dhayde byee

karakiz_38 27 Kasım 2007 20:04

günlük bugün çok mutlu değildim sabah uyandığımda ama okula gittiğimde sağolsunlar arkadaşlar mutlu olmam için ellerinden geleni yaptılar...özellikle şeyma...beni gülmekten yıktı:rofl:sonra biz kankimle dersaneye gittik matematik etütü için ama hoca hastalanmış ders yapmadı:(bizde kütüphanede tek başımıza ders çalıştık...sonra babam beni almaya geldi ve böylece bir günüm daha sağlıklı ve huzurlu bir şekilde geçip gitmiş oldu...nese günlük şimdi gider ben:)hadi görüşmek üzere bye bye:wave:

MYDMR 27 Kasım 2007 20:38

karakızımın sölediklerine aynen katılıorum günlük.ama ben bugün okulda pek eglenceye katılmadım yha.test falan cözdüm.dersaneden cıkınca eve geldim ve kendimi msxlabs da buldum:Dbi baktım ki o da burda.bilmiorum nerden cıkarıo ama benim kendisinden nefret ettigimi sanıo.cok da yanlıs düsünüo.belki inanmıcaktır ama ben onu ne olursa olsun,ne kadar karsılıksızda olsa hep seviorum ve sevicemm.ne yaparsa yapsın kendinden sogutamayacak beni:rofl:.ne yapalım yani.biz degil bizi ayıranlar utansın:(

karakiz_38 27 Kasım 2007 20:40

Alıntı:

isokolik yk adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 834901)
karakızımın sölediklerine aynen katılıorum günlük.ama ben bugün okulda pek eglenceye katılmadım yha.test falan cözdüm.dersaneden cıkınca eve geldim ve kendimi msxlabs da buldum:Dbi baktım ki o da burda.bilmiorum nerden cıkarıo ama benim kendisinden nefret ettigimi sanıo.cok da yanlıs düsünüo.belki inanmıcaktır ama ben onu ne olursa olsun,ne kadar karsılıksızda olsa hep seviorum ve sevicemm.ne yaparsa yapsın kendinden sogutamayacak beni:rofl:.ne yapalım yani.biz degil bizi ayıranlar utansın:(

kankim üzülme bak benide üzüyorsun...sen her şeyin en iyisine layıksın:rose:

MaRCeLLCaT 28 Kasım 2007 16:23

evet sevgili gğnlük akşama kadar burdaydım tüm işlerim kaldı tadilat bitmedi ve grip olmak üzereyim durumun kısa özeti budur .... yarın içinde değişen birşey olmaz sanırım zaten hayat bu hep böyle bugün şirkette tadilat yarın kalpte öbürgün evde. bugün beden hasta yarın ruh öbür gün dünya hasta falan filan ...

MYDMR 28 Kasım 2007 17:40

slm günlükcüm ne kadar monoton bi hayatım var ya.yine okudaydım bugün.dersler falan derken aksam oldu.bugün sınıfca bos dersin birinde sarkılar söledik:Dbugün karla karısık yagmur da yagdı tabi benim dilimden su sarkım hic düsmedi.:YAGMUR YAGMUR YAGMUR GERİ VERECEK BUHARLASAN SEVGİMİZİ..YAGMUR YAGMUR YAGMUR SESSİZCE SİLECEK KİBİRİMİZİ...:rofl:kankilerim beni susturmak icin herseyi denediler valla:Dbugün kavga etmedi karakızım fatih ile:Dbu da bi gelişme yani:D ayrıca bugün benim telefonumda ilk defa yere düstü.normalde hic düsmezdi ya..kankime gülerken paat die düstü elimden hayret valla cok sasırtıcı oldu:bilmem:üstelik bugün kankimin tel.hic susmadı gelen giden msjlardan:P:D birileri onu unutmamızı ısrarla istio ama ben unutmamakta daha da ısrarcıyım.bilmiorum neden böle gıcıklık yapıorum ama ne bilim alıstım ona,msjlarına yada onun özne yüklem uyumsuzluguyla yaptıgı cümleyi düzeltmeye:D haa bi de bugün alim beyin dersinde sözlüye kalktım günlük.hocaya ısrarla anlatım bozuklugu konusunda soru sormasını istedim.o konuda cok iyiyim.alim bey de bunu bildigi icin anlatım bozuklugu olmayan bi cümle verdi 2 sefer bana.ilk cümlede olayı pek çakmadım.ölee cümledeki yanlıslıgı arıyorum megerse cümle dogruymus neyi arıyosam:rofl: diger cümleyi dogru yaptım tabi kankilerim sayesinde:muz:ben onları cok seviorum ya:D tabi kendisini sevmedigimi düsünenleri de:shy:

karakiz_38 28 Kasım 2007 18:30

Alıntı:

isokolik yk adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 836709)
slm günlükcüm ne kadar monoton bi hayatım var ya.yine okudaydım bugün.dersler falan derken aksam oldu.bugün sınıfca bos dersin birinde sarkılar söledik:Dbugün karla karısık yagmur da yagdı tabi benim dilimden su sarkım hic düsmedi.:YAGMUR YAGMUR YAGMUR GERİ VERECEK BUHARLASAN SEVGİMİZİ..YAGMUR YAGMUR YAGMUR SESSİZCE SİLECEK KİBİRİMİZİ...:rofl:kankilerim beni susturmak icin herseyi denediler valla:Dbugün kavga etmedi karakızım fatih ile:Dbu da bi gelişme yani:D ayrıca bugün benim telefonumda ilk defa yere düstü.normalde hic düsmezdi ya..kankime gülerken paat die düstü elimden hayret valla cok sasırtıcı oldu:bilmem:üstelik bugün kankimin tel.hic susmadı gelen giden msjlardan:P:D birileri onu unutmamızı ısrarla istio ama ben unutmamakta daha da ısrarcıyım.bilmiorum neden böle gıcıklık yapıorum ama ne bilim alıstım ona,msjlarına yada onun özne yüklem uyumsuzluguyla yaptıgı cümleyi düzeltmeye:D haa bi de bugün alim beyin dersinde sözlüye kalktım günlük.hocaya ısrarla anlatım bozuklugu konusunda soru sormasını istedim.o konuda cok iyiyim.alim bey de bunu bildigi icin anlatım bozuklugu olmayan bi cümle verdi 2 sefer bana.ilk cümlede olayı pek çakmadım.ölee cümledeki yanlıslıgı arıyorum megerse cümle dogruymus neyi arıyosam:rofl: diger cümleyi dogru yaptım tabi kankilerim sayesinde:muz:ben onları cok seviorum ya:D tabi kendisini sevmedigimi düsünenleri de:shy:

günlük aynen dediği gibi oldu kankimin:Dbende kankim şeymanın sayesinde tahtada kalmaktan kurtuldum...ayrıca isokolik kankilerinde seni çooook seviyor:)sonra biz okul çıkışında şeymalara gittik...çok zevkliydi..güldük eğlendik..ders çalıştık:)sonra babam beni gelip aldı...şu anda evde ve msxteyim:rofl:nese günlük seni fasla sıkmayayım...bye bye:wave:

nünü 29 Kasım 2007 17:51

gribim, fenayım, ilgi istiyorum..

Saat: 06:56

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık