![]() |
tesekkurler emege saglık |
BENDE VAR BU aslında sanmayın yeni msn gibi bu çoklu oturum açma çok güzel bişe ama bir eksikliği var yeni deil msn eski msn açar çoklu oturum aç dersen ama gene süper bişe hem eski msn merakımıda son buldum herkeze tavsiye.....;) |
teşekkürler |
çok tesekkürler arkadaşlar. katkı ve bilgileriniz harika. çok mersi. |
Teşekkürler bu programla çoklu oturum açabildim. |
YA ben bu çoklu oturum açcıcam ** a çoklu oturum pırogramı yükledim k urarken dedi son sürüm msn ne pırogramınız yüklenende bi düşük pırogrammış yüklemedi nasıl yapabilirim bunu çoklu msn ne pırogramını yardımcı olursanız sevinirim Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar. |
Alıntı:
WLM 8.5 için A-Patch Windows Live Messenger 8.5 için A-Patch Messenger 8.1 sürümüne kadar uyumlu A-Patch https://www.msxlabs.org/forum/coklu-oturum-acma-ve-yamalar/4456-coklu-oturum-coklu-oturum-acma-a-patch-windows-live-messenger.html Alıntı:
|
Arkadaşlar ben yamayı yükledim.Uygulamayı da başarıyla yaptı.Ama ne kadar messenger'a bassamda sadece 1 tane açılıyor.Lütfen bana yardım edinn...:| |
windows 7de çalışıyormu deniyen varmı? |
ben yükledim herşey tamam ama ben 1. msn 'mi açıyorum 2. msn yide açıyorum. 5 dk geçiyo 2 side kapanıyor.yardımcı olabilirmisiniz |
| Saat: 19:06 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık