![]() |
ALLAH'ım! Önce Hak'tan, sonra haksızlıktan korkmayı nasip eyle, ALLAH'ım! Yetenek israfından, Kapasite israfından, Zaman israfından ve israfın her türlüsünden muhafaza eyle ALLAH'ım! Ertelemekten, üşenmekten, yılmaktan, vazgeçmekten, yarına bırakmaktan ve buna benzer hastalıkların şerrinden muhafaza eyle. Bu hastalıklara karşı Alim, Hakim ve Şafi isimlerinden acilen şifalar ihsan eyle ALLAH'ım! Beynimizi, malumat ishali olmaktan, Aklımızı, öfkenin esiri olmaktan, Bedenimizi, şehvetin kölesi olmaktan, Midemizi, depo haline gelmekten muhafaza eyle Amin.. |
ALLAHÜMMERZUKNİ TAYYİBEN VESTA´MİLNİ SALİHAN Anlamı;(Allah´ım BENİ helalliği ile temiz olan rızıkla rızıklandır.İyi amel işleyen (salih) bir kul olarak yaşatıp çalıştır.) |
dua Aminnn... ALLAH Celle Celalühu razı olsun inşallah... Allah Celle Celalühu hakkımızda herşeyin hayırlı ve güzel olanını nasip etsin... Gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı,hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin.. Rabbim dertlilere deva, borçlulara eda, hastalara şifa versin inşallah... AMİN... |
ALLAH'IM EY ALEMLERİN RABBİ Ey sevgiyi sevgiyle yaratan Ey seven sevdiren ve sevindiren Ey rahmetin sonsuz kaynağı Ey merhametlilerin en merhametlisi Ey gönüllerin mutlak hakimi Ey zatını hamd ile aziz olduğum Ey zatını hamdden aciz olduğum ben, layıkıyla seni övemem SEN övdüğün gibisin kendini Seni layıkıyla ancak sen tanırsın hamd'im Sana mahsustur sena'm ancak Sanadır umudum korkum ve sevdam Sanadır özümü Sana çevirdim Sana tutundum elimi SANA açtım gönlümü Sana sundum beni kovmaz diye kapına geldim , affın boldur diye affına geldim tuttum günahlarımdan yüzüme perde, kulluk edemedim ama lütfuna geldim.. Amin |
Rabbim!... Geldiğim, geleceğim, eğildiğim, ağladığım, yok olduğum, varlığında var olduğum tek kapı ,tek yol SENSİN… Varlığınla beni var et Dualarımı kabul eyle Tevbelerimi kabul et Pişman olup, tekrar pişmanlıklarını yaşamayacak kullarından eyle beni Kapındır; gideceğim tek kapı Sevgindir; koyacağım kalbime en güzel sevgi… ALLAHım! Kalbimin kapısının kilidi, senin ismin olsun, SENİ SEVİYORUM demeyi ve SANA ŞÜKRETMEYİ unutturma dudaklarıma... Elimin, dilimin, gözümün, kalbimin, düsüncelerimin kirlerini arindir Allahim ... Çoğalan acılarımı sil yüreğimden Günahlarım çok, ellerim boş geliyorum sana hergün Ölüme yaklaşan adımlarımı senin yoluna düşür… Sadece senin yoluna… Sadece senin…AMİN AMİN AMİN |
Hergün ettiğim bir dua: Rahman ve Rahim olan Allah,ın Adıyla Rabbim" Biz İnanan Kullarını.. Doğruluk,dan Dürüstlük,den Yüce Din İslam,dan: Peygamberimizin Güzel Ahlağından ayırma. Bizleri Senin Yolundan Mahrum etme: Şüpesiz Senin Yolun, Dosdoğru yoldur. Sapmışlarınki değil: Üzerimizden Rahmet,ini esirgeme. Dualarımızı ve İbadetlerimizi Daim eyle. Zor günlerimizde Sabreden Ferah Günlerimizde Şükreden Kullarından olmamızı nasip eyle. Senin ve Peygamberimizin Hoşnut olacağı Hayırlar yapmamızı ihsan eyle. Dularımızı Peygamberimizin Yüzü suyu Hürmetine Kabul olan Dulardan Eyle. İnanan tüm Kullarının Bilerek yada Bilmeyerek İşlediği Hatalardan ve Günahlardan ötürü... Bağışla. Şüpesiz Sen" Bağışlayan Merhamet gösteren, Affetmeyi Seven, Sana açılan Elleri gören, Duaları kabul eden, Kullarını Çok Seven, Herşeyin Mutlak tek Sahibisin. Dönüşümüzde ancak Sanadır. Amin. |
Ey diri olan! Ey ebedi var olan! Ey izzet ve ikram sahibi olan! Ey gücün, şerefin ve büyüklüğün sahibi olan Allah’ım! Halimi düzelt, işlerimi güzelleştir, beni bela ve fakirliğin acılarından koru, düşmanların şerrinden, şeytanın aldatmasından, nefsin arzularından, saptıranların saptırmasından beni koru ey Rabbim! Ya Rabbi! Beni çok ibadet eden salihlerden ve şükreden zenginlerden eyle… Dini ve dünyevi bütün işlerimi düzene koy. Hayırlı nimetlerimi sonuna erdir. Ya Rabbi! Ömrümün son zamanlarında, ölüm anında kalbimi ve dilimi imanla doldur. Bana son anda; şehadet ederim ki, Allah birdir ve yine şehadet ederim ki, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) O’nun elçisidir demeyi nasip et. AMİN!!! |
yarabbim... sen doğmamış doğrulmamışsın, senin varlığın kendindendir, istediğine istediğini verir, istediğinden istediğini alırsın, sen bişeye ol dersin, o oluverir... senin gücün ve kuvvetin herşeyin ve herkesin üstündedir... ilahi yarabbim dertli kullarına devalar, borçlu kullarna edalar, hastane köşeleri veya evlerinde şuan da senden şifa isteyenlere de acil şifalar ver... biz yalnızca seni bilir sana kulluk ederiz... sen bizim dualarımızı kabul et... ellerimizi boş çevirme... amin... |
Günahlarımız çok ya Rabb.Hatalarımız çok ya Rabb.Yanlışlarımız da çok ya Rabb. Ancak sen Rahmansın ya Rabb,sen Rahimsin ya Rabb,,Sen Tevvabsın ya Rabb,,Sen Gafursun ya Rabb,,Sen Azizsin ya Rabb,,Sen affedicisin ya Rabb,Sen affetmeyi seversin ya Rabb,Biz günahkarları,biz asileri lutfunla affeyle,mağfiret eyle Yüceler yücesi. |
ALLAH'ım! Önce Hak'tan, sonra haksızlıktan korkmayı nasip eyle, ALLAH'ım! Yetenek israfından, Kapasite israfından, Zaman israfından ve israfın her türlüsünden muhafaza eyle ALLAH'ım! Ertelemekten, üşenmekten, yılmaktan, vazgeçmekten, yarına bırakmaktan ve buna benzer hastalıkların şerrinden muhafaza eyle. Bu hastalıklara karşı Alim, Hakim ve Şafi isimlerinden acilen şifalar ihsan eyle ALLAH'ım! Beynimizi, malumat ishali olmaktan, Aklımızı, öfkenin esiri olmaktan, Bedenimizi, şehvetin kölesi olmaktan, Midemizi, depo haline gelmekten muhafaza eyle Amin.. |
| Saat: 12:14 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık